Viimein kampaajalla

Lilou's Crush

Hukkasin muistikorttini, joten räpsyjä tulee nyt kännykameran uumenista, kunnes onnistun tuon sinisen pirulaisen taas paikantamaan. Vaikka tukka ei näistä parhaalla tavalla erotu, erottuu ehkä se tärkein, eli kampaamokäynnin jälkeinen tyytyväinen ilme?

Kävin Konst-kampaamossa Uudenmaankadulla hurjan kivan Veskun hyppysissä tekemässä freesauksen tukkaani. Hentoja raitoja tyveen ja päälle kevyt tuhkasävy. Suoristettuna vasta huomasin, että olipa se ehtinytkin venähtää.

Ostin Veskulta It's Awesomen Awesome color- hoitoaineen, joka taittaa hiuksiini aina ilmestyvää keltaisuutta, kun tuo kevytväri tuosta hiipuu. Hoitista on tarjolla sekä hopeansävyssä (omani), kullankeltaisena ja näiden väliltä olevassa vehnänsävyssä. Annan raporttia myöhemmin, jos osoittautuu hintansa väärtiksi!

Kommentit

Stockholm by me

Hih melkein kaikki mun tutut Helsingissä käy just Veskulla :) Pitäisi varmaan itsekin joku kerta ajoittaa käynti niin että voisin testata, sun hiukset näyttää kanssa tosi hyviltä (ja pitkiltä!). Joo ja haluan ehdottomasti kuulla mielipiteen noista tuotteista.

Topakkaa torstaita! /Veera

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Onpa hassua :) Mä käyn yleensä AINA Cityhairissa, oon siis käynyt jo yli 15 vuotta, mutta minkäs teen, mammikselle jäi molemmat mun vakkarit.  Mulla kun on kampaajakammo, niin olen tosi helpottunut että löysin tällaisen paikan jossa käydä tämän "ylimenokauden" :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.