Villabomber ja parin tunnin pussit

Lilou's Crush

 

Pyyhällettin tänään perheen kanssa idän ihmekeitaaseen eli Itikseen pikapiipahdukselle. Tuntui, kun pää olisi painanut tonnin, sillä vallan villiinnyttiin eilen, ja valvottiin kahteen-kolmeen perunalastuista ja punaviinilasillisesta koostuvan gourmet-aterian parissa. Siihen päälle parit yöherätykset, ja huomasin aamulla parin tunnin unien jälkeen omistavani uudet nahkaiset pussit silmien alla. Kattokaa miten komiat! Miten sitä ei maltakaan mennä viikonloppuna ajoissa nukkumaan, vaikka on jo ihan aikuinen.

Asukuvan pyysin ottamaan, pussukoista huolimatta. Päälläni on nääs tänään ekakertaa Bestsellerin showroomilta saamani ranskalaisen Valentine Gauthierin Vilalle suunnitteleman pienen malliston villainen bomber, joka on ehkä pehmoisin  ja pumpulivuorin vuoksi lämpimin neuletakkini. Kuosi tuo mieleeni vuorotellen kirahvin, marmorin ja leopardin. (Ja josta tietysti irtoaa mohairvillahitulaa mustiin farkkuihin ja vauvan villapukuun niin vallan vietävästi ja nenua kutittavasti, atshiuuu!) Mallisto on muutenkin kiva ja helposti lähestyttävä: tuo mieleeni Maison Scotchin tyylin rentoudellaan.

Olipa muuten ihan hupsu olo ottaa kuvaa sisällä kauppakeskuksessa. Tuli tuommoinen Michael Flatley-poseeraus jaloillekin. Seuraavaan kotiin, missä ikinä liekään, tarvitaan kyllä yksi valoisa ja valkoinen huone, ihan vain blogin vuoksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.