Virvon varvon

Lilou's Crush

Tänään on taas se päivä vuodesta, kun ovikello soi harvinaisen taajaan. Meille on nyt luvassa hyvää vointia koko tulevaks vuodeks, sen verran monta vitsaa on heiluteltu nenän edessä. 

Ymmärrän kyllä, että osaa ortodokseista harmittaa perinteiden sekoittuminen, vähän samaan tapaan kuin halloweenin ja pyhäinpäivän sekoittumien harmittaa syksyllä. Tässä suhteessa olen itse avomielinen, antaa kaikkien kukkien kukkia ja lasten leikkiä, ilo tätä on katsella.

Lämmittää myös sisikuntaa nähdä pieni trulli yhtä innoissaan kuin itse olin aikanaan asuessamme pienen hetken Pohjanmaalla. Kotiin palanneen pikkunoidan saalis oli sellainen, että tälle kyökissä kykkijällekin kyllä herahti vesi kielelle, mutta taitaa olla turha kerjätä kindereitä...

Iloista sunnuntaita!

PS. Meillä ei käynyt vain noitia, vaan pääsiäistiikeri, pääsiäismerirosvo, pääsiäisbatman ja pääsiäiskissa. Että jalostuu edelleen tämä kevyempikin pääsiäisperinne, ja itse täytyy koettaa pysyä perässä. Meillä tosin luotettiin vielä perinteiseen "tee-se-itse-noita" -tyyliin äidin vanhoine mekkoineen ja  knöölinäppyineen kaikkineen.

 

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Viime vuonna meillä kävi paljon pikkuisia noitia mutta tänään olen ollut töissä koko päivän (shh, olen vieläkin), joten on jäänyt virpojat näkemättä. Saas nähdä onko jäänyt muneja työn raskaan raatajalle :D

Hertta
Lilou's Crush

On ne söpösiä kyllä. Ja tänä vuonna olivat järjestäin ihan hurjan reippaita loruilijoitakin! Tunsin itseni ihan täti-ihmikseksi, kun olin niin fiiliksissä :D Kivaa työpäivän jatkoa!

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Kiitos :) Kieltämättä nykyisin sitä tuntee itsensä yhä useammin täti-ihmiseksi. Viimeksi enbuske-linnanahde showta katsellessa :D

Ihania kuvia, Tykkäsin. Hienoa, että Perinteitä jatketaan ja miksei sitä voi pukeutua miksi haluaa kuten edm.?Olen Kanssasi samaa mieltä, Kivaa&Nautittavaa katseltavaa, kun Lapset Innoissaan valmistautuvat ja hoitavat homman. Olin Itsekkin Ahkera Virpoja&Vitsojen tekijä, Olitko Sinä? Olen Onneksi myös Ottanut kuvia PääsiäisNoidista, kun Ovikelloa vielä pimpottivat. 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, kiva jos tykkäsit :) Ja kyllä, tykkäsin tosi paljon virpomisvitsojen askartelusta (erityisesti höyhenistä) ja virpomisestakin, hauskaa oli!

Silkkitassu

Me oltiin varauduttu pikku virpojiin, mutta kukaan ei tullut ovelle. Pihalla nähtiin kyllä parikin virpojaa, mutta nykyään taitaa kaikki käydä vain tutuilla. :( No jäipähän enemmän karkkia itselle. 

Mari H (Ei varmistettu) http://kaduilla.fi/marih

Onneks en nähny tätä postausta eilen, kun hoin aamusta iltaan vaan haluavani pääsiäismunia, mutta oli ihan ylikova homma lähteä kauppaan niiden takia. Tänään lähen Skanssiin ja jos en sieltä osta pääsiäismunia ni vähintäänkin tuun Kupittaan kautta kotiin!! Pakko saada!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.