Vuosi 2012. Kiitos siitä.

Lilou's Crush

Olen aiempina vuosina summannut vuoden parhaat jutut kollaaseihin. Kollaasini ovat yleensä liittyneet blogini mukaisesti muotiin ja sisustukseen, mutta tällä kertaa ynnään menneet laajemmalla skaalalla.

Toteanpa vain, että tämän vuoden aikana tosiystävät ovat olleet tärkeämpia kuin koskaan. En tule milloinkaan unohtamaan ystävien tuomia tuulahduksia ulkomaailmasta ollessani pari piiiiiitkäääää kuukautta sohvan omana ja epäkelpo liikunnallisesti kauan sen jälkeenkin kun pystyyn jo tokenin. Olen edelleen täysin hämmästynyt ystävän järjestämästä tyttöpiknikistä kotonani, toisen ystävän taksilla luokseni ajamasta mäkkärilounaasta, kiireisen yksityisyrittäjäystäväni uhraamasta ajasta kanssani ja toisten suomista rupatteluhetkistä ja muista tilanteista, joissa lämpö ja sydämellisyys vain yksinkertaisesti vain häkellytti. Otin sen kaiken ilolla ja kiitollisuudella vastaan.

Mutta nyt sinne vuoteen, taas eksyin horisemaan :)

Tammikuussa ja helmikuussa

suunniteltiin kovasti (edellee toteuttamatta olevaa...) alakerran remonttia ja sisusteltiin.

Kesken kiireisimmän työajan pääsi talviloma ihan yllättämään. Suuntasimme Dubaihin, oi että, näillä keleillä mieli haikailee sen lämmön ja letkeän lomatunnelman perään.

Maaliskuussa ja huhtikuussa

painoin opintoja suoli pitkällä, yötä myöten, viimeiset kurssit ja sitä-mitä-ei-ääneen-mainittu...

Toukokuussa

Mennä valmistuin! Kiitettävin arvosanoin! Olen suorituksestani erittäin ylpeä. Samaan syssyyn kuitenkin sairastuin ja jouduin perumaan odottamani New Yorkin"lonely rider" reissuni.

Aloitin toukokuussa uudessa työssäni, ja hyvästelin rakkaistakin rakkaimmat vanhat työkamuset, eli toukokuusta ei todellakaan puuttunut elämän suuria etappeja.

Kesäkuussa

Täytin vuosia, tyttö täytti vuosia, veli täytti vuosia, vietettiin synttäreitä ja juhlittiin valmistujaisia. Juhlakuu!

Heinäkuussa

Reissasimme ensin superkivalle lyhyelle pyrähdykselle Tukholmaan ja sitten New Yorkiin tulikuumiin helteisiin. Majoituimme Brooklynin vankilan vieressä  ja viihdyimme niin maan turkasen hyvin. Hullut, 45 asteen helteet saa hikoilemaan ja hymyilemään ajatuksissakin.

Kotona piharemppa alkoi valmistua ja hipsterismies rakensi meille ihan sikahienon terassin omin käsin.

 Valtava kiitos siitä, että homma hoitui suht aikataulussa kuuluu myös naapurin superlapiomiehelle.

Elokuussa, syyskuussa...

Koitti viimein koipileikkauksen aika, pienestä jutusta tulikin turrrrkasen iso. Onneksi en tiennyt kaikkea seurannutta tuskaa ja harmia etukäteen, olisin jänistänyt sataprosenttisella varmuudella. Elokuusta muistan vain  levottoman sairaalahuoneen ja inhottavat, kovat, valvottavat kivut.

Syyskuu meni samoilla askelmerkeillä kuin elokuukin. Pohdin paljon työasioita lääkehuuruissani, kirjoittelin psykedeelisiä viestejä kavereille (kiitos ja anteeksi) ja makoilin masu mustelmilla Klexane-piikeistä. Jaksoin jo ottaa vastaan vieraita, luojan kiitos!

Lokakuussa

Lokakuussa pääsin takaisin töihin ihan pääkallonpaikalle. Loistokamut ja aikuista juttuseuraa. Kipuja, särkyjä, ärsyynnystä silti läpi lokakuun. Lokakuussa ilahdutti "rakkausviikonloppu", jota vietimme sydänystäväiseni kanssa Helsingissä, syöden hyvin, raakkuen karaookkea ja nukkuen kuin vauvat hotellin valkeissa lakanoissa. Se täytyy pian uusia!

Marraskuussa

Marraskuussa oli töissä kiire. Siis valtava kiire. Pääsin ekaa kertaa varovasti urheilemaan, hieno tunne!

Joulukuussa

Lähdin minireissulle Nykkiin. Matkasta ei puuttunut koitoksia, mutta perillä odottivat uudet ystävät ja vanha tuttu kaupunki. Muistan elävästi sen hetken, kun koin valtavan onnenhetken kuuden maissa illalla, kun lempeä tuuli toi tutut tuoksut nenään kävellessäni Sohon tuttuja katuja. Oi!

Vuosi oli siis varsin vaiherikas ja kasvattava. Joukosta saattoi jotakin merkittävää jäädä poiskin, mutta koska olen tehnyt vain yhden uuden vuoden lupauksen, joka liittyy uneen, siirrän itseni pehmoiselle patjalle ihan näillä näppiksillä

Toivon teille jokaiselle onnea ja ilon hetkiä  juuri alkaneelle vuodelle 2013. Just teikäläiset, jotka jaksatte juttujani seurata, voi että! Kommenttinne ja "sydämenne" tuolla yläpalkissa ilahduttavat joka ikinen kerta valtavasti! Kiitos siitä, että jo melkein neljä vuotta olette olleet virtuaaliystäviäni! Olette tärkeä osa jokaista päivääni.

Kommentit

Luru
Changes

Oot ihana. Iloa, valoa ja LEPOA tähän vuoteen! :)

Tasaraita

Paljon on mahtunut sinunkin vuoteen. Ihanaa että vaikeiden aikojen lisäksi sekaan on mahtunut paljon hyviäkin hetkiä. Itselläni oli varmasti rankin vuosi koskaan. Paljon kaikkea ihanaakin kyllä oli. Juhlimme häitämme ja matkustelimmekin. Vuosi meni kotiäitinä ja aika pienen kanssa on ollut kyllä antoisaa mutta välillä aika rankkaa. Vuoden suurin miinus ja rasitus oli melkein 10kk kestäneet selkäongelmat jotka onneksi nyt alkavat olla takanapäin. Täysin parantunut se ei ole vieläkään mutta voiton puolella ollaan. Nyt on jo helppo hymyillä kun jokapäiväiset kivut eivät rasita. Jätin vuoden 2012 ilolla taakse ja nyt katson eteenpäin. Toivon vuodesta 2013 hieman kevyempää ja ennen kaikkea toivon tältä vuodelta terveyttä.

Kaikkea ihanaa sinulle ja perheellesi alkavalle vuodelle!

Hertta
Lilou's Crush

Luru, itte oot! Ja kiitos, otan nuo vastaan, ja lähetän sulle ihan samanmoisen paketin <3

 

Tinttinen, voi tiiätkö, oot ollut mun mielessä selkäsi kanssa, mietinkin että mitenkähän sen kanssa pärjäilet, kun muistan että kesällä oli vaikea aik! Onpa ihana kuulla, että jo valoisammin menee sen suhteen! Kotiäitinä on kyllä ihanaa, sitäkin aikaa nyt jo pari vuotta töissä luuhanneena ajattelee kultaisin reunuksin, vaikka varovasti muistan kyllä myös ne väsymmät hetket keskoseni kanssa. Onnea häiden johdosta, sellaista uutista en ollutkaan kuullut, ihanaa! Ja mitä parhainta uutta vuotta sinulle ja perheellesi! Ollaan kuulolla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.