Wilfa-kilpailun voittaja!

Lilou's Crush

Nyt se on selvillä, nimittäin Ecoston Wilfa-blenderin voittaja.  Suvi on pohtinut asiaa hartaasti, ja annankin pidemmittä puheitta puheenvuoron hänelle:

"Todella kivoja ja hauskoja vastauksia, joita oli todella kiva lueskella. Voittajan valinta tuntui aivan mahdottomalta tehtävältä, koska jokaisen perustelu oli juuri hänelle itselleen niin tärkeä. Milloin oli vanha blenderi sanonut sopimuksen irti, milloin syntyvällä/juuri syntyneelle lapselle haluttiin terveellisiä soseita, milloin haluttiin uudistaa oma/perheen/lasten/teinien ruokavalio terveelliseksi, milloin kaivattiin blenderia, että voisi smoothiella, margaritoilla jne. piristää iloisia kesäpäiviä/kesäjuhlia ja milloin ei vain oma budjetti mahdollistanut laadukkaan blenderin hankkimista. Kaikki siis todella hyviä perusteluja ja jokainen olisi ansainnut uuden blenderin.  Mutta yksi oli valittava ja tämä oodi Wilfalle sai näin kauniina kesäpäivänä leveimmän hymyn huulilleni ja valikoitui sillä perusteella voittajaksi.
 
Ja voittaja:
 
Pau(Ei varmistettu) 29.4.2013 14:05

Oodi Wilfalle
Oi, kuinka aamuni puhkeavat kukkaan
kun sulosointusi aamulla kuulen
Ne teräsi niin kauniisti kaikkea pilkkoo
ja niiden nopeus päätäni huimaa
Muotosi modernit ja sulavat keittiööni sopii,
sulostutat elämääni aamuin ja illoin
Sinun avullasi valmistuu smoothiet, liemet ja keitot
Herkulliset hetket kanssasi jaan
Ilman sinua olisivat päiväni harmaat ja synkät
eikä sen parempi ois olonikaan
Onni on sinut omistaa mutta
kesäiltoina mietin, oliko tämä vain unelmaa?"

Onnea siis Pau, laitan sinulle sähköpostia!
 

PS. Mikäli arpaonni ei suosinut juuri sinua, mutta mahdollisimman ympäristöystävällisen kodintekniikan tahi luonnonkosmetiikan hankinta on juuri nyt ajankohtaista, koodilla "lilou" saat lähetykset Ecostolta toukokuun ajan toimituskuluitta postiin tai Matkahuoltoon.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.