Yhtenä birgittana

Lilou's Crush

Kävipäs tänään silläviissiin hassusti, että huomasimme miehen ja kuopuksen kanssa viettävämme Etelä-Helsinki-päivää ihan vahingossa. Kirppispöytä tulikin suitsait sukkelaan siistiksi, joten vielä jäi kosolti aikaa, ennenkuin esikoinen oli noudettavissa kaverinsa luota.

Tiedettiin "yllärivapaalla" heti, mitä tehdä: Birgittaan, vii-mein-kin pääsin Hernesaaren Birgittaan, jonne mieleni minun on ollut tekevä jo monta kertaa. Olen nimittäin asunut tuossa Kaivarin rannassa ja työskennellyt Hernesaaressa, lämpimät tunteet noita nurkkia kohtaan elävät edelleen. Vaan ovat kyllä kulmat kokeneet mahtavan kohennuksen etenkin tuolla Hernesaaren suunnalla! Kyllä kelpasi tallustella ja olla ihan turisteina.

Habitukseen en aamusta tajunnut kiinnittää huomiota, joten jotakuinkin luomunaamalla kuljettiin, kaikkea muuta kuin fiineissä vetimissä, kuka sitä ny kirppikselle laittautuu... Että tässä siis varsin tavallinen asu arjestani.

Niin ja se Birgitta. Kelpasi: maisemat, ruoka, sattumalta kohdatut kivat tutut nassut ja kaikki oli kohdallaan. Menen toistekin! Jälkkäriksi vielä jätskiöverit Helsingin Jäätelötehtaan megajätskeillä puistossa (en koskaan opi, että yksi pallo riittää...)  ja siinä oli kuulkaa yksi tämän kesän letkeimmistä päivistä.

 

Yllä tänään: farkut Madewell, t-paita Calvin Klein, töpökkäät Birkenstock, laukku Marc by Marc Jacobs, vyö mummani mekosta jostakin 60-luvulta, parempaa ei ole!

Kommentit

millamainen

Tyylikäs oot, kuten aina! :)) Ihana sinä!

Hertta
Lilou's Crush

Itte oot :) Ja hahaa, tässä se selvästi nähdään, että farkuilla ja valkoisella teepaidalla ei voi mennä vikaan, ei kotona, konttorilla eikä kylillä :)

Meikkipään Laura (Ei varmistettu) http://www.meikkipaa.fi

Näytät ihanalta, niinku aina!

Toi valkoinen teeppari ja farkut -asia ei muuten pidä paikkaansa, tai siis riippuu ihmisestä. Gasellityypillä näyttää hyvältä, mutta esim. mulla aivan mummolta.

Hertta
Lilou's Crush

EN USKO! Vaikka pukeutuisit essuun ja villahameeseen, et näyttäis mummolta!

I love mondays

Freessi niin kun aina! Mun luottovaatteet tänä möhökesänä on ollu siskon vanhat farkkusortsit ja muutama eri valkoinen tpaita tai kylmillä keleillä valkoinen lettivillapaita. Ikävä kyllä ehdottomat lemppari revityt farkut repesi reiden kohdalta niin että taskukin näkyy, täytyy yrittää harsia kasaan niin voi syksyn jatkaa samalla lookilla, lisään vaan nahkatakin ;) 

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninantunnetila.fi/

Mahtava nimitys, möhökesä! Kuvaa just tän hetkistä fiilistä kun ulkona on ihan harmaata. Kiitos n.i.a! :)

t.Susse (Ei varmistettu)

Harpon Ihaana todellista aasinsiltaa tässä nyt kun tuosta kuvastasi jossa kaunis Sinä, meri ja hiekka nousi mieleeni; ettekös olleet Dubaissa männä talvena..? On nimittäin rempat niin kesken kotinurkissa ja kriisiKreikan matka tuossa tuokiossa (jonne kovasti hiniöisimme!) että pitänee siirtää talveen jo varattu matka, joten tarkoittaa hieman kauemmas jos & kun lämpöä etsimme. Tolkuttoman (pitkänkin) selitysosan jälkeen kysymys: Tykkäsittekö kovasti ja oliko meri ihana? Infra ym. tietty hippasen muuta kuin traditionaalinen Ouzolandia jota kovasti rakastan. :P

Aurinkoisia loppukesän päiviä sinne. :)

Hertta
Lilou's Crush

Nonnis, nyt ollaan aasit sillalla :)

Ollaan tosiaan oltu Dubaissa kahdesti (vaiko kolmesti, kääk, en muista!) ja tuolta löytyykin tunnisteistakin Dubai-juttuja, kaikkiin en tainnut tägiä tajuta laittaa, mutta ainakin osaan!

Suoriin kysymyksiin suorat vastaukset: tykättiin todella paljon, lapsen kanssa kun reissattiin, oli äärimmäisen siistiä ja rauhallista. Meri puolestaan ei ollut mitenkään jätti-ihana ainakaan Jumeirah beachilla, sillä vesi ei ole sellaista turkoosinsinistä kuin joissain paikoissa, vaan "ihan perus meri". Silkkistä hiekkaa kyllä löytyi, ympäristö vain tosi poikkeava, kun pilvenpiirtäjiä heti hiekkarannan takana :) Rentoutumislomaan ja altaassa pulikointiin/meressä uimiseen oikein kiva, aikaeron puuttumisen vuoksi aika ihanteellinen viikonkin pyrähtämiseen. Takuuvarma lämpö myös ehdoton plussa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.