Yves kaukaa nuoruudesta on taas täällä

Lilou's Crush

Muistatte ehkä reilun kuukauden takaisin Yves Rocherin syysmeikkikampanjanjossa olin mukana. En ollut vuosiin kiinnittänyt merkkiin mitään huomiota, mutta nyt sitten sain tuon kamppiksen myötä ihan uuden innon itsekin.
Tein pari viikkoa sitten elämäni ekan YR:n verkkokauppatilaukseni; kaksin kappalein loistavaksi havaitsemiani rajaustusseja sekä tytölle prinsessakimallesuihkugeeliä.

Lapsi tykkää iltasuihkussa käynnistä hurjasti, iltahupiin kuuluu ihanien tuoksujen lisäksi suihkumyssy ja villit tanssimuuvit sadesuihkun alla.

En muistanutkaan, että YR:llä tuli aina mukaan joku tilaajalahja. Tällä kertaa oli muutamia vaihtoehtoja, nappasin korppukätenä tuon pirtsakan rasvan. Tehoa ja toimivuutta en vielä ole testannut.

 

PS. Tämä postaus sisältää mainoslinkit Yves Rocherin sivustolle. Olen itsekin Yvesin verkkokaupan asiakas, enkä saanut näitä postauksessa esiteltyjä tuotteita ilmaiseksi vaan tilasin ne ihan tavallisesti verkkokaupan kautta. Mikäli löydät itsellesi verkkokaupasta jotakin kivaa, saatan kuitenkin saada ostosta pienen provision.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

papyli, no niinpä! tosin täytyy kehua vielä sen verran, että tuo tussi pysyy kuin tauti, eli mun ei ole sitä tarvinnut korjailla ollenkaan (nytkin aamulla sutaistut viivat simmuluomissa :) ostin muuten sen jostain tarjouksesta, jolloin hintaa jäi vain ripsu alle 8€, eli niitäkin kannattaa kurkkailla, jos on verkossa kamppiksia päällä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Rajaustussi vaikuttaa tosi hyvältä!

Ja kun blogimainonnasta aina puhutaan, täytyy sanoa, että kerroit tuossa lopussa mielestäni tosi hyvin ja selkeästi että mistä on kyse. Muut bloggaajat saisivat ottaa mallia sinusta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nauraa hekottelin kun luin otsikkosi;-) nimittäin "melkein" arvasin kummasta ranskalaisherrasta on kyse; toisaalta myös ajattelin jos vaikka olisit ihastunut johonkin Saint Laurentin klassikkotuoksuun;-)

Minäkin kiitän rehellistä infoasi. Kieltämättä monesta, vanhasta hyvästä blogista on mennyt maku kun sivut ovat täynnä samoja mainoksia, samoista firmoista. Jos bloggauksien tarkoitus on alekoodien pakkosyöttäminen lukijoille ja samojen tuotteiden kehuminen niin ei mene hyvin.. Mutta juuri tälläisten bloggausten takia olen Suuri Lilous:n fani! Osaat aina yllättää ja hyvällä maulla!

Mukavaa viikonloppua, tv. Jaana

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Uu, arnikkikäsivoide oli silloin mun nuoruudessa the huipputuote! Tosin silloin siis tosiaan perinteinen käsivoide, tuo näyttää voilta. Toimiiko..? Voisin ehkä testata taas, on muuten MELKO monta vuotta kun viimeksi olen käyttänyt...

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, suosittelen tosiaan rajaustussia aivan sydämestäni, olen semmoinen suttusormi, ettei toista, mutta tuolla ohuella tussilla joudun korjailemaan jälkee vain hieman ja toisinaan en ollenkaan, kun aiemmin käyttämilläni pumpulipuikkoja jäi kylppäriin aina miehelle nippu harmiteltavaksi ;)

Kiitos kovasti, että kommentoit myös blogimainonta-asiaa, on sekä tärkeää että tosi kiva kuulla, että tällainen ilmoitusmuoto on toimiva myös sinusta. Haluan pitää homman täysin selvänä ja itseänikin harmittaa kaikenlaiset kiertotavat, tai se, että mainoslinkkejä ei edes mainita, jos niitä blogeissa kuitenkin on. Se on tylsää. Eipä mainoslinkki postausta pahenna, jos se on postauksessa, joka muutenkin tehtäisiin, ja siitä avoimesti kerrotaan -näin siis itse ajattelen seuraamissani blogeissa.

 

Jaana, Kiitos ihanan lämpimästä viestistäsi :) On niin kiva kuulla, että itselleni sopivaksi kokemani tapa kertoa jutuista linkeillä tai sitten ilman on sopivainen.  Ja ai vitsi kuules, nuuhkin (ja nyyhkin) YSL:n Rive Gauchea aina kun tulee äidin ikävä, se oli äipän lempituoksu, ja ostin sitä juuri uuden pullon viimeiseksi jääneenä jouluna. Oi. Yvesiäkin kyllä maman kanssa tilailtiin kun olin lapsi... Niin, ja muuten YSL:n tuoksuista, minulla oli joskus joku sydänkorkkinen, aika kiva, sitä ei taideta enää tehdä, nyt ehkä tykkäisin siitäkin enemmän kuin ihan nuorena. Mikähän se oli...?

 

StyleC, nyt piti ihan sinua varten kipittää purkille ja testata :) Kyllä, voi on lähempänä kuin perinteinen voide; vaikuttaa kovasti kosteuttavalta, tuoksu ei ihan ole omaan makuuni, ja kädet jää vähän "öljyisen" tuntuisiksi.  Saattaa olla, että menee itselläni siis jalkarasvakäyttöön yöksi tai sitten sellaiseen hetkeen, kun kädet ovat ihan korppukuivat, eikä justiinsa tule naputeltua esim. tälleesti läppäriä ;) tuossa vielä kuva purkin sisältä:

img_3229.jpg

(purkin koko on 50ml, näyttää ihan miniltä tuossa :)

Oma sivu

Olisiko tuoksu voinut olla tämä: http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/In-Love-Again-104.html ? Mulla taitaa olla vielä tuo pullo jossain ns. muistona, vaikka en moneen vuoteen ole enää tuoksua käyttänytkään. Mutta tykkäsin tuosta hurjasti nuorempana.

Hertta
Lilou's Crush

h-eidi, vitsi, ei tämäkään, ois kyllä hyvin voinut, kun tuommottiinen sydän on pääosass tuossakin. Ellei pullo sitten ole muuttunut jossain vaiheessa. Täytyy tänne käydä laittamassa, jos hokaan mikä oli kyseessä! Oi, se nuoruus :)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Kiitos kaunis esitestaajana toimimisesta :) Pitää miettiä siis tuota yökäyttövaihtoehtoa kun tämän hetkinen purkki on loppuun kaluttu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.