Yy-kaa-koo kotiasua

Lilou's Crush

Ollaan viimeajat pesitty kotosalla melkoisen tiiviisti. Ruokakauppa, eskari, kirjasto ja uimakoulu, siinäpä ne, minne meidän polku on vienyt. Ajattelin silti laittaa muutaman päivän asut pinoon, vaikka miljöö onkin tuo makkarin nurkka, ja kädessä kännykän heikko kamera kahdessa kuvassa.

Kotosalla oleskellessa pääasia pukeutumisessa on, että a) tarkenee b) on mukava olla ja  c) kehtaa avata oven milloin postimiehelle ja milloin Alepan kauppakassin kavereille (kantapään kautta opittua).

En aiemmin ole oikein osannut käyttää kotioloissa farkkuja. Nyt ne ovat jostain syystä melkein aina jalassa, harvemmin enää eksyy leggarit tai veluuriverkkarit niinkuin ennenvanhaan. Tälle lienee suurin sysäys se, että vanhat kotivaatteet vuosien saatossa käytetty hiuki, eikä uusia ole tullut hankituksi. Olenkin ottanut "kotivaatekäyttöön" liki koko vaatevarastoni, joka vain jollakin tavalla mukavalta tuntuu ja järkevä siihen tarkoitukseen on. Ihan mänttiähän se on vaatteita säästellä, vaikka ei koit niitä söisikään, aika syö.

Tämmöisissä vetimissä siis viime päivät:

  1. farkkucolleget H&M, paita Isabel Marant Etoile (susihuonoa laatua muuten, buu!)
  2. neule H&M, leggarit Lindex, mekkopaita alla Zara
  3. mohairtakki ja farkut H&M, paita Zara

Aika harmaata.

Kommentit

annemi

Aivan ihana neuletakki :) ostin samantyylisen mutta lyhyen NYCistä, nyt kyllä vähän tuli himo tuohon pidempäänkin malliin. 

Hertta
Lilou's Crush

Kiittis :) Suosittelen tätä takkia kovasti, jos vielä löytyy! On Trend-mallistoa, mitoitus tosi reilua muuten. Ihanan lämmin!

Sanph
Sanph

hitsiläinen. Olen etsiskellyt tuollaista perusharmaata collegea, mutta jos tuo on kerta huonoa laatua, niin täytyy jatkaa etsintöjä. Ps. Hyvännäköisiä kotiasuja!

Hertta
Lilou's Crush

Mä oon käyttänyt kaikki todella-paljon-vähemmän-ihanat loppuun :D osasta ei saanut enää edes remonttirättejä.  Tuo Isabel Marantin college on yksi kaikkien aikojen huonoimmista ostoksistani! Sensijaan COSilta ja JC:stä olen löytänyt oikein hyvät harmaat collarit, jos sattuu kohdalle, kurkkaappa! Zarasta löysin alesta kympillä mustan peruscollegen, joita oli myös harmaana, vaikuttaa sekin napakammalta.

Kivoja kotiasuja!:) Juuriki tässä yks päivä mietin, että olis kiva nähdä millasia asuja äidit pitää kotona päällään. En tarkota jakkupukuja tai toisesta ääripäästä niitä miehen verkkareita (Hyh, pitääkö niitä oikeesti muka joku?!), vaan kivan näkösiä, mutta toimivia lasten kans leikkimiseen. 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) just samat kriteerit täälläkin, eli toimivia, mutta ei se kyllä haittaa, jos on kivojakin, minulla päivä jotenkin lähtee paremmin käyntiin, kun laittaa jotain mistä tykkää päälle! Kyllä kai aika moni niitä miehenkin vaatteita pitää, onhan ne varmasti suurimmalla osalla sitten tosi rentoja, jos jotakin, meillä miehen kotivaatteet on kyllä niin suuria minulle, että ei toivoakaan ilman vakavaa kompastumisvaaraa, paitsi joistain pesussa kutistuneista ;)

Riikka U. (Ei varmistettu) http://ekoblogiaa.blogspot.com

Kivat vaatteet! Hyvä pointti tuo oven avaaminen, vanhassa pyjamassa norkoilu saattaa ruveta hävettämään. Sitä paitsi saa kotonakin näyttää kivalta, tulee itselle jotenkin parempi mielikin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.