Ladataan...
Lilou's Crush

(Noomi Rapace/ The Girl with the Dragon Tattoo)

Täytyypä sanoa, että ihan heti en tällaista inspismallistoa olisi osannut odottaa henkkamaukalta. Ensin hih, sitten häh, ja sitten vau. Tai häh ja hih toisinpäin. Mutta vau ehdottomasti nyt viimeisenä.

 

Kun näin kuvat, olen valmis myöntämään, että klikkisormi on ojossa, kun 30 vaatteesta koostuva mallisto 14.12 saapuu verkkokauppaan ja myös tiettyihin myymälöihin.

Pisteet H&M:lle jälleen kerran, yllättävä juttu ja vetoaa tämmöttiisiin kaltaisiini lukutoukkiin.

 

PS: Jos joltakulta on mennyt ohi Stieg Larssonin Millenium-trilogia, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tuotantoon. Kliks Wikipediaan aiheesta tästä.

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Meillä on ollut supertehoviikonloppu asunnon laiton kanssa; olkkari alkaa olla kohta kondiksessa, kunhan kirjahyllyt (Stringin seinähyllyt) saapuvat.

Ovat kuten tuossa kuvassa: valkoiset, koivuisin hyllyin, mutta meille tulee neljä tikasta 75cm-korkeaa perushyllyä, ei noita lattiaan saakka ulottuvia kaappeineen. Semmoiset "leijuvat hyllyt" olkkarin pitkälle seinälle. Vanhat korkeat tikashyllyt ja työpöytä menevät tytön huoneeseen.

Tätä kotia ei tuunatakaan edellisen tapaan valkoiseksi, vaan valkoisten seinien rinnalla puu, värit ja lämpö ovat nyt ne jutut meillä kotona. Tuntuu hyvältä, vaikka ei ehkä niin tyylikkäältä näytäkään. Oma pesä.

Pohdin täällä vaatehuonetta järjestellessäni, että aloittaisinko ehkä huutisrumbaa tyttösen ja omille vaatteilleni -lieneekö ruudun toisella puolella kiinnostusta edullisille n. 86-92 senttisille perusvaatteille ja koon 23-25 kengille? Jos näin, niin suoritan kuvaussouvia lähipäivinä ja ilmoittelen, kun huutis on valmiina :) Ainakin Eccon talvikenkiä oli pienten pinossa ja muutama välikausihaalari yms semmoista.

Lisäksi laitoin muuten justiinsa huutikseen meidän edellisen kodin ruokapöydän, joka on edelleen kelpo, mutta nykyiseen keittiöömme auttamattomasti liian pieni. Sinne pääseepi tästä kliksauttamalla.

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Neljä vuotta se oli poissa vaatevarastostani.

Vuoden 2007 muistan poolojen vuotena. Pukeuduimme työkavereideni kanssa eeeriiiittttääääin usein mustaan trikoopooloon. Se kävi hameiden kanssa, tunikoiden alla, farkkujen kaverina. Se oli oikea turvavaate.

Tämän vuoden lempipoolo on pehmeä ja harmaa. Ja ihan yhtä turvallinen.

 

Cashmirpoolo Zara

Share
Ladataan...

Pages