Ladataan...
Lilou's Crush

(Noomi Rapace/ The Girl with the Dragon Tattoo)

Täytyypä sanoa, että ihan heti en tällaista inspismallistoa olisi osannut odottaa henkkamaukalta. Ensin hih, sitten häh, ja sitten vau. Tai häh ja hih toisinpäin. Mutta vau ehdottomasti nyt viimeisenä.

 

Kun näin kuvat, olen valmis myöntämään, että klikkisormi on ojossa, kun 30 vaatteesta koostuva mallisto 14.12 saapuu verkkokauppaan ja myös tiettyihin myymälöihin.

Pisteet H&M:lle jälleen kerran, yllättävä juttu ja vetoaa tämmöttiisiin kaltaisiini lukutoukkiin.

 

PS: Jos joltakulta on mennyt ohi Stieg Larssonin Millenium-trilogia, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tuotantoon. Kliks Wikipediaan aiheesta tästä.

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Meillä on ollut supertehoviikonloppu asunnon laiton kanssa; olkkari alkaa olla kohta kondiksessa, kunhan kirjahyllyt (Stringin seinähyllyt) saapuvat.

Ovat kuten tuossa kuvassa: valkoiset, koivuisin hyllyin, mutta meille tulee neljä tikasta 75cm-korkeaa perushyllyä, ei noita lattiaan saakka ulottuvia kaappeineen. Semmoiset "leijuvat hyllyt" olkkarin pitkälle seinälle. Vanhat korkeat tikashyllyt ja työpöytä menevät tytön huoneeseen.

Tätä kotia ei tuunatakaan edellisen tapaan valkoiseksi, vaan valkoisten seinien rinnalla puu, värit ja lämpö ovat nyt ne jutut meillä kotona. Tuntuu hyvältä, vaikka ei ehkä niin tyylikkäältä näytäkään. Oma pesä.

Pohdin täällä vaatehuonetta järjestellessäni, että aloittaisinko ehkä huutisrumbaa tyttösen ja omille vaatteilleni -lieneekö ruudun toisella puolella kiinnostusta edullisille n. 86-92 senttisille perusvaatteille ja koon 23-25 kengille? Jos näin, niin suoritan kuvaussouvia lähipäivinä ja ilmoittelen, kun huutis on valmiina :) Ainakin Eccon talvikenkiä oli pienten pinossa ja muutama välikausihaalari yms semmoista.

Lisäksi laitoin muuten justiinsa huutikseen meidän edellisen kodin ruokapöydän, joka on edelleen kelpo, mutta nykyiseen keittiöömme auttamattomasti liian pieni. Sinne pääseepi tästä kliksauttamalla.

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Neljä vuotta se oli poissa vaatevarastostani.

Vuoden 2007 muistan poolojen vuotena. Pukeuduimme työkavereideni kanssa eeeriiiittttääääin usein mustaan trikoopooloon. Se kävi hameiden kanssa, tunikoiden alla, farkkujen kaverina. Se oli oikea turvavaate.

Tämän vuoden lempipoolo on pehmeä ja harmaa. Ja ihan yhtä turvallinen.

 

Cashmirpoolo Zara

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Haettiin perjantaina posti, ja sieltä löytyi pitkästä aikaa kuolinpesän kirjeiden sijaan jotakin vallan muuta. Nimittäin kirjekuoreen pakattuna lempisuklaatani, sponsoroitu lähetys siis. Ilahduin aivan tavattomasti, ja pääsin ehkä hetkeksi eroon hiipivästä postilaatikkokammostani, jonka vain poisnukkuneelle kuuluvia posteja päivittäin tursuava laatikko voi aiheuttaa.

No mutta, saatekirjeen ja lähetyksen uutinenhan ei toki ole meille vannoutuneille punaisen Royalin ystäville uusi, mutta tiedoksi kaikille tuon kuninkaallisen suklaan ystäville, että sitä saa taas (viidentoista vai kahdenkymmenen?) vuoden tauon jälkeen levynä! Muitakin värejä, mutta punainen on yli kaikkien muiden, likimain ainoa suklaapatukka, jota itse ostan. Ja se tuntuu loppuvan aina kesken. Ei lopu enää. En nimittäin kuulu niihin, jotka voivat ihan levyllistä suklaata upottaa kerralla. Sielu vetäis vaan polvet ei kanna.

Meillä on lauantaisin namipäivä, sinne saakka sinniteltiin. Olen itse ihan hullun perso karkeille, mutta lapsen kanssa pidän tiukkaa linjaa.

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Lisää sisustusaiheisia postauksia nyt, ja luvassa jatkossakin, sillä saimme viikonloppuna sirkkelöinnin, purkamisen, nakuttelun, raahaamisen ja roudaamisen ja taiteilun jälkeen työhuoneen lähes valmiiksi! Kaapinovet vielä paikalleen, verhot ikkunaan ja joku kiva hylly seinään, niin jippii, ja laitan vähän todistusaineistoakin uurastuksesta (tai itseasiassa ennen-jälkeen, koska en matkan varrella mitään kuvia hiffannut ottaa).

Mutta nyt ihan toiseen juttuun sillä olen tähyillyt kattoja sillä silmällä, että paraatipaikalle, keittiön valtavan pöydän ylle, löytyisi kunnon valaisin, mutta  mitään mieleistä ei ole löytynyt.

Ennenkuin nyt.

Artek White 3 kattovalaisin. Juuri sellainen, mitä kaivattaisiin. Parhaiten ajatuksen on kiteyttänyt valaisinsarjan suunnitellut Ville Kokkonen: Suurin kunnianosoitus White-valaisimille olisi, jos ihminen muistaisi sen pinnassa paistavan valon, muttei itse valaisinta.

Juuri näin.

Vain hinta on este. Seitsemisen sataa euroa tuosta saisi pulittaa.

 

Pages