Ladataan...
Lilou's Crush

Eräs rakas entinen työkaverini perusteli mahtavasti sen, miksi mainosalalla niin usein tyypit pukeutuvat mustaan: no tietysti, koska leiskat näyttävät paremmalta sen rinnalla. Siinä siis syy tummanpuhuviin vaatteisiini, korporaation naisia ollaan viimeistä vaatepartta myöten ;)

Tänään ei kuitenkaan esitelty sitten leiskan leiskaa, paitsi koneen ruudulla muutama pyörähti, joten uskaltauduin pukeutumaan keväisemmin eli vaaleaan. Ja siitä hyvästä en melkein päässyt lounaspöytään istumaan, mokomat neljä muuta mustuaista aikoivat vaihtaa minut paremmin sarjaan sopivaksi. Eivät onnistuneet.

Asuna Zaran nahkashortsit ja ysärihenkinen River Islandin patenttineule, koipeloissa Acnen pistolit. Pöllökoru NafNaf.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Olen niin iloinen, että hykerryttää!

Varasimme nimittäin juuri lennot ja majoituksen talvilomareissulle Dubaihin, enkä oikein millään malttaisi odottaa kesää, ja ennenmuuta lomaa, talven keskelle. Onneksi tässä on kaikenlaista jännittävää tulossa ennen vajaan kuukauden päästä koittavaa reissua, muuten en pysyisi pöksyissäni!

Lapsen kanssa reissatessa suorat ja sopivaan aikaan sattuvat lennot ovat paras valinta, ja tällä kertaa sellaiset löytyivät Finnmatkoilta -äkkilähtöhintaan onneksi varsin sopuisasti. Yövymme Al Bashran kaupunginosassa huoneistossa, joka on 15 neliötä kotiamme suurempi, tämä yksi hihityksen aiheista. Dubaissa kaikki on tosiaan suurempaa! Sieltä on sitten hyvä tehdä pistokeikkoja kaupungin nähtävyyksiin metrolla ja taksilla, ainoa ihan kävelymatkanpäässä vieressä oleva "nähtävyys" on nimittäin Mall of the Emirates.

Eniten odotan lomaltamme perheen yhteistä aikaa, ja heti seuraavaksi lämpöä, palmuja ja hiekkarantaa, sekä tietysti Dubain ihmeiden eli...

...The Palmin eli keinotekoisen saaren... (tämä muuten on kiehtonut minua vuosia, näkyy kuulemma avaruuteen saakka)

Maailman korkeimman rakennuksen, Burj Kalifan...

Burj Al Arabin eli maailman ainoan "seitsämän tähden hotellin" ...

... ja soukien sun muiden ihmettelyä.

Shoppailu ei juuri nyt oikein kiinnosta, mutta tuossa ostoskeskusten luvatussa kaupungissa täytyy ainakin käydä ihmettelemässä ne kaikkein huikeimmat sellaiset.

 

Kuvat: 1. Kuusanmaki.com, loput googlen kuvahausta.

 

 

 

Share

Pages