Ladataan...
Lilou's Crush

Viimehetken lomahankinnat, itselle, miehelle ja lapselle, huomenna Paapan luo kyläilemään, maanantaina tehokas loppurutistus töissä. Sitten se on neljä kirjainta täynnä iloa, l-o-m-a!

Hainhammasbikinit eivät olleet vielä saapuneet henkkoihin, joten tyydyin siihen, mikä henkareissa edes vähän miellytti, eripariminttusetti siis Henkasta. Bonuspisteet miespuoliselle myyjälle, jonka iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua kuuntelin sivukorvalla jo miehelle housuja kaivellessani. Kun vielä kassalla huomasin, että omiin nöpsyihini oli merkattu hintalappuun eri koko kuin vaatteeseen, herrasmiehenä hän kipaisi minulle uudet pikkarit toiselta puolelta liikettä. Pikkuruiset mintunvihreät kalsongit kädessä juokseva parimetrinen kaveri oli aika hihityttävä näky, olin ehdottomasti tyytyväinen palveluun :). Kuvassa alla olevaan Vilan puuvillatunikaan olen muuten tosi tyytyväinen, kaftaanityyppinen pukine oli haussa, ja otin normaalia pari kokoa reilumman tunikan, ja avot, siinä se.

Aurinkolasit hain Silmäsairaalasta laserleikkauksen yhteydessä saadulla satasen lahjakortilla; D&G:n kärpästen rouva-laseille jäi  hintaa 37€, mikä on mielestäni erittäin kelvollinen kustannus kunnon laseille. Mustat olivat haussa, mutta ihastelemani Chanelit olivat vain kertakaikkiaan yli budjetin, ja Wayfarereista oli vain mattamusta malli jäljellä, joten nämä saivat ruskean värinsä anteeksi ollessaan muuten tosi kivat, hento aisakin lähtee just siitä mistä pitää.

PS. otsikkoon selvennys: tyttäreni ihasteli kuvaa ottaessani bikineiden kultapallukoita ja tuumi että "melkoset uintitikkarit on siinä". Tikkarit=pikkarit.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Kevättä päässä ja vaaleanpunaisia elehvantteja, sillä mieli tekisi jotakin seuraavantyyppistä:

 

Whistles iski Lornallaan kultasuoneen: pidempi, puolisääreen ulottuva malli on myyty jo ajat sitten loppuun. Hame on kertakaikkisen suloinen, mutta viimeistelemättömästä polyesterhuitulasta en ihan äkkiä pystyisi maksamaan noin 130€.

Useampi harmaa paita löytyisi kyllä kaapista, ja hahaa, ajaisiko Alepan pirtsakka muovipussi H&M:n fashion agains Aids-kassin virkaa jos oikeata ei ole saatavilla? Yhtäkkiä iski myös kaipuu vanhoihin kunnon Reebokin Freestylereihin, joita on tullut kulutettua pari jos toinenkin nuoruusvuosina. Oh those were the days, kun kevään ensi merkkeinä kaivettiin fillarit talvisäilöstä, ja lähdettiin kurvaileman kuraisille maalaisteille.

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen se sitten viiiiiimeinkin nökötti tuolillani, kun palasin toimistolle palaverista. FragranceX:stä tilaamani Cleanin Warm Cotton-tuoksu. Ja voi veljet, se on täydellisen ihana! Elleivät ihan puutaheinää haastaneet, niin vieruskaverit töissä tykkäsivät kanssa, kun oli ihan pakko vähän supsauttaa testimielessä.

Kuinka sitä voikin olla näin ilahtunut haisusta?

Tuoksun matka minulle kesti kyllä törkeän kauan, pitkälti yli kuukauden. Sinä aikana ehdin lähettää kaksi sähköpostia, ensimmäisen varovaisen tiedustelevana ja toisen jo epätoivoisenpana, jossa tiedustelin että lykkäävätkö rahat takaisin kortille nyt vai heti.  Mutta seuraavana päivänä paketti sitten pumpsahti.  -Ja molempiin meileihin vastattiin muuten ystävällisesti ja rivakasti, toimintaohjeineen.

Hintaa 60ml:n Eau de Parfumilla oli muuten 39,90 dollaria, eli hintaa jäi yli puolet vähemmän kuin kotimaanmarketeissa. Hitsinpimpulat, niin mieluusti kun sen  Hakaniemen Elannon iloisilta kosmetiikkatytöiltä ostaisin, niin kukkaro komensi rivakasti rapakon taakse.

 

PS. Muistakaahan sitten mahdolliset tilaajat, että noin 40 €:n ostoksissa ei tarvitse pelätä tulli -yms maksuja. Postikuluja puoti ei peri.

Share

Pages