Ladataan...
Lilou's Crush

Olen käsittänyt, että miehet antavat vaimoilleen usein äitienpäivälahjaksi pitsiä, silkkiä ja satiinia. Oma mieheni ehdotti seuraavaa:

 Mitähän tuosta pitäisi tulkikita :D

Asu on miehen tämänpäivän Tukholmanreissun tuliainen. Hänelle itselleen. OnePiece, ehtaa norjalaista fässöniä, joita nuoremmat trendsetterit ovat iloisisesti viimeisen vuoden pukeneet ylleen.

(Ainakin helpoin päivän asu-kuva tuli otettua sitten miesmuistiin).

Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt on mennyt hetki, että poikkeuksellisesti en ole ollut aivan innostunut Acnen tuotoksista. SS11-mallistosta kuitenkin ihastuin muutamaan juttuun kovasti:

Yllätyin sävyistä, sillä kesämalliston vaatteet ovat mielestäni aika talvisen värisiä -yleensähän kevääksi ja kesäksi värit kovasti vaalenevat, ja itsekin tykkään kesäisin pukeutua valoisammin. Yhtä kaikki, tykkäsin näistä.

Harmi, että puuterinvärinen pusero on sitä perhanan polyesteria. Ja juu nou me and Poly are not Friends on Facebook. Silkkisortsit sen sijaan ottaisin samantien, jos jalkani olisivat kymmenen vuotta ja satamiljoonaa katkennutta hiussuonta nuoremmat. Ja silkkimekon, jos se olisi kovastipaljon edullisempi.( Shortsit 150€, mekko 340€, paitis 180€). Acnen tyyliin hinnakasta, hinnakasta. Mutta kivaa ja käytettävää.

 

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Törmäsin ihkauuteen Lontoolais-Madridilaiseen vaatemerkki Sister Janeen.

Olen varovaisen tykästynyt. Voisin kuvitella tällaisen vintagehenkisen ja naisellisen puseron  piristämään muuten hyvinkin minimalistista tyyliäni. Mallistoa löytää tällä hetkellä vain ulkomailta, merkin omista liikkeistä Lontoosta ja Madridista sekä Topshopista (ei verkkokaupasta) ja Asoksen verkkokaupasta).

 

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Joskus kannattaa hillitä mielensä -tai aika useinkin. (tosin mieheni voi olla tästä toista mieltä, sillä olen saanut hänet hillitsemään halunsa ostaa sekä PS3:sen, iPhonen että iPadin sillä verukkeella, että hinnat ihan varmasti kohta tulee tippumaan. Oma odotukseni ei hetkauttanut pankkitilin saldoa ihan noin suuresti:

Muistatte ehkä, kun vähän haikailin Housen of Harlowin avainkorun perään. Ilokseni bongasin sen Asoksen alesivuilla harhaillessani liki puoleen hintaan.

Tykkään muutenkin malliston koruista ihan hurjasti,en vain aikaisemmin ole saanut niitä hankituksi. Niissä yhdistyy hauskalla tavalla etnisyys, inkavaikutteisuus, kaksikymmenluku ja nykypäivä. Hinnat liikkuvat noin viidenkympin lähtöhinnasta aina reilusti pitkälle parinsadan. Koruissa on usein kultaus ja puolijalokiviäkin silloin tällöin.

Helpoiten niitä taitaa muuten saada juuri Asokselta. Muissakin verkkokaupoissa koruja on tarjolla, etenkin ameriikkalaisissa.

Ladataan...
Lilou's Crush

Kääks, kevät tuli, ja lapsella on vain talvigoret ja rakkoja nilkkoihin aiheuttavat Vansit. Lähdimme touhutennareiden metsästykseen mummulareissulla Lahdessa, ja tutkimme koko kaupungin kenkävalikoimat. Mielessä siintelivät joka paikassa (K-Kenkä, CM, Prisma, Sokos) alennuksessa olleet Vikingin kahden tarran lenkkarit, mutta koko 26 oli kaikkialta finito. Netissä hintaa oli liki 70€, joka on ehdottomasti liikaa. Helsingissä sama vesiperä. Kolmet kengät raahasin sovitettavaksi kotiin, ja tulos oli yhdet aivan liian leveät, yhdet pienet ja yhdet ihan liian isot. Kuinkas ny onnistuki.

Poimin kuitenkin muutamia vaihtoehtoja verkkokaupoista ostoskoiin odottelemaan (Ellos, Barnskospecialisten). Ehtoina oli tarrat (helpottaa päiväkodin tätien ja setien elämää), ei keinonahkaa, ja mikäs muu, kuin tybykän tykkäämä väri. Mutta ei nekään nyt oikein nappaa.

Kesän jenkkireissulla täytynee täyttää puoli matkalaukkua pikku-Nikeillä ja Adidaksilla, sillä tennarit ovat tuossa lenkkareiden luvatussa maassa puoli-ilmaisia Eurooppaan verrattuna. Mallejakin löytyy niin, että pää menee ihan pyörälle.

Pages