Ladataan...
Lilou's Crush

Olen käsittänyt, että miehet antavat vaimoilleen usein äitienpäivälahjaksi pitsiä, silkkiä ja satiinia. Oma mieheni ehdotti seuraavaa:

 Mitähän tuosta pitäisi tulkikita :D

Asu on miehen tämänpäivän Tukholmanreissun tuliainen. Hänelle itselleen. OnePiece, ehtaa norjalaista fässöniä, joita nuoremmat trendsetterit ovat iloisisesti viimeisen vuoden pukeneet ylleen.

(Ainakin helpoin päivän asu-kuva tuli otettua sitten miesmuistiin).

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt on mennyt hetki, että poikkeuksellisesti en ole ollut aivan innostunut Acnen tuotoksista. SS11-mallistosta kuitenkin ihastuin muutamaan juttuun kovasti:

Yllätyin sävyistä, sillä kesämalliston vaatteet ovat mielestäni aika talvisen värisiä -yleensähän kevääksi ja kesäksi värit kovasti vaalenevat, ja itsekin tykkään kesäisin pukeutua valoisammin. Yhtä kaikki, tykkäsin näistä.

Harmi, että puuterinvärinen pusero on sitä perhanan polyesteria. Ja juu nou me and Poly are not Friends on Facebook. Silkkisortsit sen sijaan ottaisin samantien, jos jalkani olisivat kymmenen vuotta ja satamiljoonaa katkennutta hiussuonta nuoremmat. Ja silkkimekon, jos se olisi kovastipaljon edullisempi.( Shortsit 150€, mekko 340€, paitis 180€). Acnen tyyliin hinnakasta, hinnakasta. Mutta kivaa ja käytettävää.

 

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Törmäsin ihkauuteen Lontoolais-Madridilaiseen vaatemerkki Sister Janeen.

Olen varovaisen tykästynyt. Voisin kuvitella tällaisen vintagehenkisen ja naisellisen puseron  piristämään muuten hyvinkin minimalistista tyyliäni. Mallistoa löytää tällä hetkellä vain ulkomailta, merkin omista liikkeistä Lontoosta ja Madridista sekä Topshopista (ei verkkokaupasta) ja Asoksen verkkokaupasta).

 

 

Share

Pages