Ladataan...
Lilou's Crush

Sain muutama kymmenen minuuttia sitten puhelun Finnish Design Shopista. Vakaalla harkinnalla viimein  (juuri kun se tänään poistuu valikoimista) tilaamani astiaston eräs suht suurelle käytölle tuleva osa olikin loppu (siis kaksitoista kappaletta tätä yhtä osaa). Voi jehna. Kerroin, että olen tilannut muut tarvittavat osat toisaalta, ja voi harmistus sentään, jos tätä yhtä ei tule.

Herra kertoi tekevänsä kaiken voitavansa, ja palaavansa minulle pikaisesti.

Meni kymmenen minuuttia, herra soitti ja kertoi, että metsästyksen tuloksena puuttuvat lampaat saataisiin kuin saataisiinkin hankituksi muualta tilaukseeni. Olin iloinen niin monesta syystä.

  • Saan viimein melkoisen täydellisen sarjan käyttöastioita
  • Sain kertakaikkisen loistavaa asiakaspalvelua: pikainen yhteydenotto ongelmatilanteessa, rehellinen selvitys siitä missä mennään ja vaihtoehdot, miten asia voitaisiin ratkaista.
  • Asiaan palattiin nopeammin kuin olisin osannut odottaakaan

 

Olen entistäkin uskollisempi asiakas.

 

Pee Äs. Siellä on ale kans.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Mangon alesta löytö kolmella kympillä, lempivärikin vielä. Ihan kuin paksua uikkarikangasta tai ennenvanhaan-aikaista jumppapukutrikoota, sellaista raskasta. Naisvoimistelua kasikyt- ja ysikytluvuilla harrastaneet tunnistanevat materiaalin. Säädyllinen malli ja mitta, alushamekin, eli ei näy kalsongin rajat. Aikas näppärä!

Ainiin, Asoksen alen Whistlesitkin saapui: 75% erityisen onnistuneita ostoksia, yhdet pöksyt palautan, ihan oudot.

Ladataan...
Lilou's Crush

T-paita COS, housut Acne, kengät Zara, Clutch H&M Fashion for Aids

Otin kaksi pukeutumishaastetta samalle päivälle (aika uhkarohkeaa, vai mitä;) -piikkikärkikorot ja clutchin, eli laukku hihnatta ja juoksukyvyttömät kengät. Selvisin.

Töissä todotodotodo-lista senkun kasvaa kasvamistaan, remppahinku ja -stressi vähintäänkin samaa tahtia. Missä on maailman tasapaino käytettävissä olevan ajan ja toimien suhteen, kysyn vaan!

Näin muuten käy, kun jättää kotioven rakoselleen auki mennessään "studiolle"...

Nagu Belle karkuteillä!

 

 

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Reikäpaita ja kakinväriset housut -väkisinkin sanayhdistelmä tuo mieleen Uuno Turhapuron habituksen. Mitäs sitä näin juhannuksena pingottamaan, etenkin kun reissuun suunnataan vasta huomenissa.

Nämä ovat aleostoksistani mieluisimmat, eikä hintakaan päätä huimaa, paita ja housut yhteensä ihan himpun päälle 40€. Paita Mangosta ja J.Crewn pöksyt NAP:ista.

Jee, nyt saapui pizzataksi, eli toisinsanoen mieheni työmatkalta, pelastamaan nälkäkuoleman partaalla horjuvaa, eli turinat tällä kertaa tässä ja evästä ääntä kohti. Mitä parahinta jussia :)

 

 

 

Pages