Ladataan...
Lilou's Crush

Tässä vilaus kylppäriä. Seinille tulee valkoisimmat kiiltävät 25x40-senttiset laatat jotka löysimme, ja lattiaan aavistuksen asfaltinkiiltoiset mustat laatat. Samoja laattoja käytetään myös alakerran WC:ssä, joka sijaitseekin kylppärin ja saunan yhteydessä.

Yläkerran WC:n lattialaatat majailevat tällä hetkellä auton takakontissa. En meinaas jaksa nostaa isoja laattoja sieltä pois :D Ne ovat likimain mustat, ihan tummanharmaat, ja kooltaan 30x60 cm. Hyvä löytö Launeen K-Raudasta, justiinsa tarvittavat kaksi neliötä poistonurkasta, 15€/m2.  Yläkerran WC:n seinistä yksi hierretään loft-henkeen betonisen näköiseksi, ja muut seinät ovat tuota samaa valkoista. Hillityin sävyin mennään, joista me tykätään. Ja ilmeeseen tuodaan sitten pikkuisen särmää kirkkaalla oranssilla. Tai keltaisella, jota tulee myös ripsaus keittiöön.

PS: tärkein asia peeäs-kohtaan. Lapsi jäi tänään ekakertaa yökylään mummulaan. Tulin juuri vientireissulta. Hui, jännää! Pakkaamisesta ei vaan tule apulaisen kera yhtään mitään. Voin kertoa, että yksivuotaan kanssa on helpompaa, kuin kolmevuotiaan, ettäs tiedätte ;)

PS2: henkilökohtaiseen feispuukkiin juuri postailin yhden jutun. Automatkalla Lahdesta kotiin oli aikaa mietiskellä ja potea lievää ennakkohelpottuneisuutta vaikka kaikki onkin nyt pahimmillaan rempan ja stressin kanssa: rakkaat ystävät, sukulaiset ja kummit ovat tarjonneet pyyteettömästi apuaan kun ovat huomanneet, että graanruuteilla pukkaa ny pikkusen stressinkiä. Osaattee varmaan arvata, miten hyvältä se tuntuu.

Ladataan...
Lilou's Crush

Tälleesti sitä juostaan rautakaupoissa :) Kesittynyt eli tuulentuivertama ja auringonkarhentama tukka ja meikitön lookki ja J Crew:n tuubimekko=  kesän vakkarisetti. Jalassa muuten -75% aleloytö Bloomingdalesilta, Stuart Weizmanin sandalssonit, jotka on kyllä parhaimmat ikinä, nahkaa kun ovat läpikotaisin, pohjaa myöten. Eivät tosin siksi ehkä kovin pitkäikäiset Suomen usein kosteahkossa suvessa...

Remppahommista: kaikki laatat on nyt hankittu, kivat ja edullisetkin löytyi, niistä vähän tuonnempana. WC-istuimet olivat valintavuorossa tänään, seinään kiinnitettävä malli on tulossa, mutta vähän vielä arvotaan mallin kanssa, ja aika viimetippaan menee, kääks, alkaa nimittäin olla niin pitkällä jo hommat työmaalla.

Tajusin justiinsa, että vaikka asutaan tässä ihan ydinkeskustassa, en ole liki kuukauteen jalallani astunut varsinaiseen keskustaan, jos Aleksi ja Stokkan kulmat sellaiseksi lasketaan. Ensin vilahti kaksi ja puoli viikkoa Nykissä, ja sitten ollaan mahdollisimman paljon oltu tuolla raksatyömaalla ja omalla pihalla leikkimässä (jee!).

Ladataan...
Lilou's Crush

Onko kenelläkään kokemusta Philosphyn kosmetiikasta?

Ostin nimittäin reissunpäältä kuvankaltaisen, matkakokoisen Purity-putsarin, joka kyllä pesee hyvin, mutta tuoksu on sen verran "tehokkaamman" oloinen kuin normaalisti käyttämissäni tuotteissa (jotka nyt loppu) että kuulisin mielelläni joltakulta asiaan vihkiytyneeltä

(kuva googlattu Philosophy Purity)

Ladataan...

Pages