Ladataan...
Lilou's Crush

Pinkki pukee suomalaista miestä.

Ystäväni ovat olleet puuhamiehinä Roosa Nauha-kampanjaan liittyvässä dokumentissa "Rakkaudesta se mieskin kelluu".  Tutut nimet Tidjan Ba, Vincent Bakkum, Mikko Harittu, Juhana Jasmavaara, Tommi Knaapila, Pasi Koota, Jukka Kuosa, Julius Pillai, Altti Rautalahti ja Aleksi Sariola näyttävät, mitä he olivat valmiita tekemään ja kokemaan rakkaudestaan suomalaiseen naiseen:

"Vuoden 2011 kesäkuussa kymmenen toisilleen tuntematonta miestä otti vastaan haasteen. He perustivat Suomen ensimmäisen miesten taitouintijoukkueen tavoitteenaan harjoitella esitys kutsuvierasyleisölle.

Ajatuksena miehillä oli, että jos he heittäytyvät näin tukemaan rintasyöpäpotilaita ja Roosa nauha -kampanjaa, ehkä myös muutkin ovat valmiita antamaan panoksensa rintasyöpätutkimukselle."

Harjoittelusta ja esityksestä tehtiin siis tämä minidokkari, joka esitetään huomenna lauantaina 1.10. kello 18.40 MTV3-kanavalla.

Aihe koskettaa minua henkilökohtaisesti hyvin läheltä, ja varmasti niin useaa teistä muistakin. Niinpä haastankin kaikki teidät ystäväiset mukaan Roosa-nauhailemaan kanssani. Kurkkaa dokkari, kerro mitä tuumit, ja kun vastaasi tulee roosa nauha, osta se jos suinkin tilinauha sen sallii, koristamaan takkiasi/mekkoasi/reppuasi/käsilaukkuasi/pipoasi, ja linkkaa vielä kuvakin tänne, jos ennätät :)

Roosanpunaisin terkuin Hertta, joka lähtee nyt reissunpäälle. Järjestin miehelleni synttäriyllätyksen, josta kotvan päästä enemmän :)

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Psst... Vinkkaan teille kivasta jutusta tuolta reaalielämäni ja töiden puolelta.

Nyt on käynnissä hauska kilpailu: Arabia kutsuu kaikki meidät Arabian ystävät mukaan luomaan Suomen kauneinta kattausta. Osoitteessa www.suomenkauneinkattaus.fi voi osallistua kisaan omalla kattauksella tai tuotepalkinnon arvontaan äänestämällä muiden kattauksista sitä kaikkein kauneinta.

 

PS. Tuossa ylimmässä kuvassa olevan kattauksen sain lainaan AD:ltamme Ilkalta, kun omat astiani ovat vielä rempan jäljiltä vähän siellä sun täällä, kiitos siis länsisiipeen!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Auroran facebookpäivitys hetki sitten sai minut ihan oikeasti vähän hihkaisemaan; mahtavat Issues-blogistit Inke ja Jan nimittäin tiesivät kertoa, että superhypersuosikkini COS avasi NYT verkkokauppansa. Ja minä kävin sivuilla viimeksi toissapäivänä ihastelemassa ja kuikuilemassa, koska se oikein tapahtuu! Ja nyt heti huutelen puolestani uutista teille, jos sitä ette vielä muualta sattuneet bongaamaan.

 

Sorruin. Pienimuotoinen testitilaus arkilämpömekolle ja jokapaikanpipolle. Toimituskulut erittäin maltilliset, 6€. Mutta miksi, oi miksi, toimitus oli Valintataloon, tätä ei voinut muuttaa, ja sinne on turkasenmoinen matka ihan väärään suuntaan meiltä kotosalta.

Ladataan...
Lilou's Crush

Asos-kenkätilausteni kanssa kävi vähän surkeasti, kun koot eivät natsanneet -mutta iloisesti siinä mielessä, että sain tavata kaksi hurmaavaa nuorta naista, jotka pelastivat kengät parempiin koteihin. Pitäisikö minun tästä jo oppia, että verkosta_ei_vain_kannata tilata kenkiä?

No, en oppinut. Sitäpaitsi en vain yksinkertaisesti ennätä kenkäkauppoihin sovittelemaan. 

Henkkamaukka on parantanut kenkävalikoimaansa, ja valikoimista löytyy edullisten keinonahkaisten kenkien lisäksi nykyään myös nahkakenkiä. Aiemmin ei mikään ole sattunut silmiini, mutta nuo kahden nahan nilkkurit tarttuivat silmään. Jotenkin näyttävät hintaansa hinnakkaammilta. Acnen Pistolini ovat sen verran suuret, että menevät pääasiassa villasukan kanssa, näin syksyllä ei kuitenkaan vielä tekisi mieli ihan niin paljoa topata.

Onneksi H&M:n palautus on ilmainen, jos pieleen menee taas. Avoimin mielin siihen saakka.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt kun kameran jalka on löytynyt (jihaa!), päivän asujen kuvaaminenkin on taas mukana rutiineissat. Tämmöisissä mukavissa vermeissä siis aloitin viikon, ja vielä melko vauhdikkaasti: työpäivän jälkeen kävin vielä Forumissa jutustelemassa radio- ja tv-haastattelut taannoisesta silmäleikkauksestani.

Taisin puhua vähän höpsöjä väsyksissäni, mutta purkkiin meni ja haastattelijat olivat tyytyväisiä, se lienee tärkeintä. Hassua, vaikka miten on tuttua ja omaa asiaa, niin heti kun alkaa jokin nauhoitin raksuttaa, juttua tulee ihan vallattomasti ja solkenaan, vaikka olisi visusti päättänyt olla tyyni, aikuisen vakuuttava ja rauhallinen :)

Nyt on iltaleipien aika, ja sitten nuk nuk. Kauniita unia ja kivaa viikon alkua!

Yllä yllä: farkut (Ameriikan tuliaiset muuten) J Brand Lovestory, collari Etoile Isabel Marant, buutsit Zara

Pages