Ladataan...
Lilou's Crush

Pinkki pukee suomalaista miestä.

Ystäväni ovat olleet puuhamiehinä Roosa Nauha-kampanjaan liittyvässä dokumentissa "Rakkaudesta se mieskin kelluu".  Tutut nimet Tidjan Ba, Vincent Bakkum, Mikko Harittu, Juhana Jasmavaara, Tommi Knaapila, Pasi Koota, Jukka Kuosa, Julius Pillai, Altti Rautalahti ja Aleksi Sariola näyttävät, mitä he olivat valmiita tekemään ja kokemaan rakkaudestaan suomalaiseen naiseen:

"Vuoden 2011 kesäkuussa kymmenen toisilleen tuntematonta miestä otti vastaan haasteen. He perustivat Suomen ensimmäisen miesten taitouintijoukkueen tavoitteenaan harjoitella esitys kutsuvierasyleisölle.

Ajatuksena miehillä oli, että jos he heittäytyvät näin tukemaan rintasyöpäpotilaita ja Roosa nauha -kampanjaa, ehkä myös muutkin ovat valmiita antamaan panoksensa rintasyöpätutkimukselle."

Harjoittelusta ja esityksestä tehtiin siis tämä minidokkari, joka esitetään huomenna lauantaina 1.10. kello 18.40 MTV3-kanavalla.

Aihe koskettaa minua henkilökohtaisesti hyvin läheltä, ja varmasti niin useaa teistä muistakin. Niinpä haastankin kaikki teidät ystäväiset mukaan Roosa-nauhailemaan kanssani. Kurkkaa dokkari, kerro mitä tuumit, ja kun vastaasi tulee roosa nauha, osta se jos suinkin tilinauha sen sallii, koristamaan takkiasi/mekkoasi/reppuasi/käsilaukkuasi/pipoasi, ja linkkaa vielä kuvakin tänne, jos ennätät :)

Roosanpunaisin terkuin Hertta, joka lähtee nyt reissunpäälle. Järjestin miehelleni synttäriyllätyksen, josta kotvan päästä enemmän :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Psst... Vinkkaan teille kivasta jutusta tuolta reaalielämäni ja töiden puolelta.

Nyt on käynnissä hauska kilpailu: Arabia kutsuu kaikki meidät Arabian ystävät mukaan luomaan Suomen kauneinta kattausta. Osoitteessa www.suomenkauneinkattaus.fi voi osallistua kisaan omalla kattauksella tai tuotepalkinnon arvontaan äänestämällä muiden kattauksista sitä kaikkein kauneinta.

 

PS. Tuossa ylimmässä kuvassa olevan kattauksen sain lainaan AD:ltamme Ilkalta, kun omat astiani ovat vielä rempan jäljiltä vähän siellä sun täällä, kiitos siis länsisiipeen!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Auroran facebookpäivitys hetki sitten sai minut ihan oikeasti vähän hihkaisemaan; mahtavat Issues-blogistit Inke ja Jan nimittäin tiesivät kertoa, että superhypersuosikkini COS avasi NYT verkkokauppansa. Ja minä kävin sivuilla viimeksi toissapäivänä ihastelemassa ja kuikuilemassa, koska se oikein tapahtuu! Ja nyt heti huutelen puolestani uutista teille, jos sitä ette vielä muualta sattuneet bongaamaan.

 

Sorruin. Pienimuotoinen testitilaus arkilämpömekolle ja jokapaikanpipolle. Toimituskulut erittäin maltilliset, 6€. Mutta miksi, oi miksi, toimitus oli Valintataloon, tätä ei voinut muuttaa, ja sinne on turkasenmoinen matka ihan väärään suuntaan meiltä kotosalta.

Share

Pages