Ladataan...
Lilou's Crush

Aivan valtavan suuret kiitokset teille, joilta sain kullanarvoisia Toko-vinkkejä. Niiden avulla matkasuunnitelma on pikkuhiljaa rakentumassa, ja vaihdoimme myös majapaikkaa Uenosta vilkkaampaan Shinjukuun, joka kuulostaa just meille passelilta.

Kävi myös mainio munkki, sillä löysin Bookingin tarjouksista valtavan hyvän hinnan suurhotelli Keio Plazaan; samaan hintaan kuin olisimme majoittuneet hiukan etäämmällä Uenossa twin-huoneeseen, saamme omat pedit keskeisestä Keiosta kaikille meille kolmelle, ja vielä premium-huoneessa. Se on iso juttu matkustusmukavuutta ajatellen, ja kieltämättä nuo huimat kaupunkinäkymät hivelevät myös silmiä.

Nyt täällä tutustutaan junavaihtoehtoihin Naritasta hotellille, eli siihenkin saa erittäin mieluusti antaa vinkkejä -meillä on matkassa kaksi matkalaukkua, kolmet käsimatkatavarat ja yksi pikkutyttö reppuselässä eli aikamoinen revohka, siksi mahdollisimman suora systeemi houkutttaa. Takaisinpäin aiommekin hyödyntää bussikuljetusta hotellilta, mutta se kuulemma kestää pitkään, siksi saapuessa juna/metrokombo kuulostaa paremmalta.

Matkakuume on noususuunnassa, vielä vajaa kolme kuukautta siinä pitää täristä :)

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Tässäpä sekalainen sakki päivän asuja,olipas siinä näpertelyä! Tiedättekö, minua vähän harmittaa, sillä nykyisen kodin kuvausolosuhteet ovat tosi tosi huonot, ja vain tosi harva mielestäni "oikeasti kiva" asu pääsi tänne. Mutta jee, ensi vuonna siihen on luvassa apua, joten uskallanpa luvata enemmän asukuvia vuodelle 2013.

Näistä kuvista oma topviitoseni on  nro:t 18, 19, 24, 27 ja 32. Rennot ja omantyyliset ja useimmat lempivaatteistani päällä :) Tuo harmaa A. Wangin teepaita on varmasti komerossani vähiten aikaa viettänyt vaatekappale, se kun on päällä aivan alvariinsa! Onneksi niitä on kaksin kappalein.

Olisi kiva kuulla, mikä asu tästä kokoelmasta teistä lienee näpsäkin, ja mitä tuumaatte asukuvista noin yleensä -mitä merkitsee laatu ja tarkkuus, ja kuinka usein niitä on kiva katsella :)

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Supersymppis Madeleine postaili juuri 8 asiaa minusta -postauksen, ja muistin että oh noes, sellainen haaste minuakin odotti, ja olin rontti unohtanut vastata siihen. Kyseinen haaste on kokenut vuosien saatossa evoluution, ja kulki aiemmin, ainakin vuonna 2009, nimellä 7 asiaa -niinpä olen ketku, ja uudemmille lukijoille toistan itseäni ja kerron nuo jo aiemminkin kertomani hommelit.

Tunnustuksia

1. Etunimeni on melko harvinainen ja helposti mieleen jäävä. Nolostuttaa, kun ihmiset yleensä muistavat nimeni, ja itselläni on suorastaan surullisen huono nimimuisti, harjoittelusta huolimatta.2. Olen yökyöpeli. Illat ja yöt on parasta aikaa, ajatus kulkee ja mieli on keveä. Harmillista kyllä, vartalo hidastuu samassa suhteessa, ja mahtavat inspikset jäävät siksi usein toteuttamatta.3. Minulla on sydämessä soft spot vanhoille, kärttyisille papparaisille.4. Olen kahden boheemin taiteilijan kasvatuksen tulos. Ehkä juuri siksi niin pedantti (esim. kts. kohta 5)5. Lakanan on oltava täydellisen sileä, ennenkuin menen sänkyyn. 6. Diggailin nuorena tyttönä sukkahousuheviä: Helloween, Def Leppard, Iron Maiden, Whitesnake, MSG, Gamma Ray... Ja kuuntelen niitä edelleen ihan sujuvasti. Ei kolahtanut New Kidsit tai muut tyttöjen unelmat. (Huom. Tällä ei ole kertakaikkisen mitään tekemistä kohdan  +8 kanssa :)7. Olen hyvä tinkimään, ja ihan mahdottoman hyvä alennushai!

+1 bonustunnustus8. Olen mieheni vuoksi viettänyt parin vuoden ajan kaiken mahdollisen vapaa-aikani itselleni täysin epäominaista rokkarin tyttöystävän kiertuelämää "keikkabussissa" (ikivanha pakettiauto, that is) kitaroiden, rumpulaatikoiden, vahvistinten ja teepaitalaatikoiden seassa matkustellen ympäri mualimmaa. Kaikessa on kuitenkin puolensa, koko ajan tapahtui hauskoja asioita, seura  olimainiota, musiikki oli hyvää ja sitä oli paljon.

Lilyläiset, napatkaa hauska haaste, ja käykää huikkaamassa kommenttilootaan, jos siihen tartuitte!

Share
Ladataan...

Pages