Ladataan...
Lilou's Crush

Ny soi rokki.

Kuulokkeissani nimittäin raikaa Year Gonen tuleva sinkku. Etuoikeus ennakkokuunteluun johtuu siitä, että kyljyksessäni töissä viihtyvä Jussi on siltä ihan oikealta minältään rokkikukko ja Year Gonen kitaristi. Ja koska se on kaiken tuon päälle vielä ihan mahottoman mukava ja hövelin antelias jamppa, saan lahjoa kiinnostuneita huomenna ilmestyvällä sinkulla! Perinteitä kunnioittavaan rokkisettiin kuuluu toki kaverina vielä teepparikin.

Arvontaan voit osallistua seuraavasti:

Arvaa tai tedä, mikä on ollut Year Gone-bändin (tähän mennessä) suurin keikka ja jätä vastauksesi ja toimiva sähköpostiosoite tuonne kommenttilootikkoon. Arvottavana on kolme pakettia (sinkku+t-paita). Arvontaan voi osallistua 5.2. saakka, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tässä makoista maistipalat, mitä tuleman pitää:

Could It Be More Monday? Year Gone

Smile Like A Killer:Smile Like A KillerYear Gone

Year Gonen nettisivut

PS. Bändin muut jäsenet mun Jussin lisäksi ovat Lari Poutanen (laulu+kitara), Jani Rasimus (basso) ja Jussi Väänänen (rummut). Huomaatteko tekin muuten joukosta jonkun vähän tutun nassun?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Lilou's Crushin FB-ryhmässä tovi sitten päästin pienen ilonkiljahduksen, kun Trendiläisiltä kuulin, että yksi lempparipuotini eli COS saapuu Suomen kamaralle, startaten Helsingistä. Eikös ole aika kivaa!

Olisi jäänyt tuo kuvankin harhaostos tekemättä, jos olisin päässyt sovittamaan. Ei muutakuin takaisin Ruottiin, tylleröinen.

Share

Pages