Ladataan...
Lilou's Crush

Kävin illalla Bestsellerillä kurkkaamassa kristallipalloon, ja siellä näkyi jo ensi kevät!  Aikamoinen aikamatka näin talven kynnyksellä. Ja aika herkullinen!

Pehmoisimmat pastellisävyt, eli viime kesän pinkit ja mintut alkavat väistyä terästetympien siskojensa tieltä. Minusta se on kiva juttu, pastellivärit eivät oikein koskaan ole kolahtaneet, neonit ja kirkkaat sävyt puolestaan miellyttävät silmää -vaikka harvoin sellaisia omassa pukeutumisessani suosin.

Neuleita tuntui olevan enemmän kuin ennen, vai kiinnitinköhän itse niihin huomiotani.. Printtihousuja bongasin myös muutamat hurjan kivat.

Selectedin malliston on Bestsellerin laajasta brändivalikosta se oma ehdoton lempparini. Tällä kertaa suosikkini löytyi helposti:  Se on tuossa kuvassa keskellä, käsittämättömän pehmeä, rento mekko. Harmi, kun ainoa kuva söpöliinistä on ihan tärähtänyt, jotenkin onnistuin juuri tuossa rekillä koikkeloimaan.

Vero Modan Very-mallistosta löysin todellakin omannäköiseni jutun: ruskeat, sporttiset nahkashortsit. Vastaavanlaisen H&M:n mustat minulla on kovassa käytössä. VM Very muistuttaa minusta usein Selectediä, eli ei ihme, että nämä kaksi ovat eniten tykkäämäni. Simppeliä ja ihanata.

Tällä hetkellä muuten Very-mallisto on tanskalaisen bloggari-stylisti-muotiammattilaisen Pernilla Teisbækn kasvoilla kaunistettu. Kurkkaa Pernillan blogia tästä, ehkä tykkäät kuten minäkin?

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

(muistatteko sen laulun...)

Tässäpä perjantaisia kuvia seuraavasta H&M:n suunnittelijayhteistyöstä, Maison Martin Margielalta. Mallistossa oli makuuni kertakaikkisen ihastuttavia juttuja (ylisuuri villapaita, peittotakki, nahkalegginsit, kengät ja korut) että totaalisesti oman makuni ulkopuolelle jääviä juttuja (peililegginsit, verkkosukkahousulegginsit ja "hanska-asusteet")

Minusta oli erityisen kiinnostavaa, että mallistoon oli poimittu muutamia tuotteita MMM:n alkuperäismallistosta,  kuten juurikin täkkitakki ja ne ei-koskaan-omiinjalkoihini-verkkosukkahousulegginsit. Ovatkohan materiaalit samoja, kuin alunperin? Kuulin vähän huhuja, että kyllä, mutta varmaa tietoa minulla ei ole.

Mitäs tuumaatte? Meikä ei lähde jonoilemaan 15. marraskuuta, mutta jos villapaidan saisin hyppysiini helposti, se voisi olla kiva kääriytymisvaate vilpoisassa toimistossa.

 

PS. Se peittotakki, se muuten toimii kuin peitto: päälle on tarkoitettu vedettäväksi tuo kuvassa pikkuisen sen takaa pilkottava "pussilakana" eli päällystakkiosa. Tämä on kuulemma monelta jäänyt huomaamatta, toisilta kenties tarkoituksellakin; on ajatus valkoiseen pumpulinpehmeään peittoon kietoutumisesta pitkin päivää vaan niin ihana!

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Ostin jokin aika sitten Zoovillagen alesta uudet tummansiniset farkut,  koska vanhat eivät enää pystyneet vastaamaan sairasloman liikkumattomuuden aiheuttaman laajentumiseni vaatimuksiin.

No, kyseessä lienevät enemmänkin jegginsit (oh, my apologies, Tim!) kuin tavisfarkut, mutta siitä viis. Harmillisesti en ottanut housuista kuvaa heti ne pussista ulos vedettyäni: vaan käytön jälkeen venyneenä. Nehän olivat nimittäin lastenhousut! Meinasin laittaa samantien palautuskuoreen, sillä lahkeen leveys reidestä vastasi noin suurinpiirtein ranteen leveyttä. Onneksi silti sovitin, ja niin vain sujahtivat jalkaan. Mukavasti, kiristämättä, puristamatta.

Ovat likimain yhtä mukavat kuin peruslegginsit, ja se on hyvä se. (sorry again, Tim!) Nyt Dr. Denimin Kissyjä löytyy itseltäni sekä mustat että nuo tummansiniset. Saatavilla on myös korkeavyötäröinen malli, Plenty. Niin ja hinta; omilleni sitä tuli 36€.

 

PS. kokotaulukkoa kannattaa todellakin uskoa.

Share
Ladataan...

Pages