Ladataan...
Lilou's Crush

Kävin illalla Bestsellerillä kurkkaamassa kristallipalloon, ja siellä näkyi jo ensi kevät!  Aikamoinen aikamatka näin talven kynnyksellä. Ja aika herkullinen!

Pehmoisimmat pastellisävyt, eli viime kesän pinkit ja mintut alkavat väistyä terästetympien siskojensa tieltä. Minusta se on kiva juttu, pastellivärit eivät oikein koskaan ole kolahtaneet, neonit ja kirkkaat sävyt puolestaan miellyttävät silmää -vaikka harvoin sellaisia omassa pukeutumisessani suosin.

Neuleita tuntui olevan enemmän kuin ennen, vai kiinnitinköhän itse niihin huomiotani.. Printtihousuja bongasin myös muutamat hurjan kivat.

Selectedin malliston on Bestsellerin laajasta brändivalikosta se oma ehdoton lempparini. Tällä kertaa suosikkini löytyi helposti:  Se on tuossa kuvassa keskellä, käsittämättömän pehmeä, rento mekko. Harmi, kun ainoa kuva söpöliinistä on ihan tärähtänyt, jotenkin onnistuin juuri tuossa rekillä koikkeloimaan.

Vero Modan Very-mallistosta löysin todellakin omannäköiseni jutun: ruskeat, sporttiset nahkashortsit. Vastaavanlaisen H&M:n mustat minulla on kovassa käytössä. VM Very muistuttaa minusta usein Selectediä, eli ei ihme, että nämä kaksi ovat eniten tykkäämäni. Simppeliä ja ihanata.

Tällä hetkellä muuten Very-mallisto on tanskalaisen bloggari-stylisti-muotiammattilaisen Pernilla Teisbækn kasvoilla kaunistettu. Kurkkaa Pernillan blogia tästä, ehkä tykkäät kuten minäkin?

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

(muistatteko sen laulun...)

Tässäpä perjantaisia kuvia seuraavasta H&M:n suunnittelijayhteistyöstä, Maison Martin Margielalta. Mallistossa oli makuuni kertakaikkisen ihastuttavia juttuja (ylisuuri villapaita, peittotakki, nahkalegginsit, kengät ja korut) että totaalisesti oman makuni ulkopuolelle jääviä juttuja (peililegginsit, verkkosukkahousulegginsit ja "hanska-asusteet")

Minusta oli erityisen kiinnostavaa, että mallistoon oli poimittu muutamia tuotteita MMM:n alkuperäismallistosta,  kuten juurikin täkkitakki ja ne ei-koskaan-omiinjalkoihini-verkkosukkahousulegginsit. Ovatkohan materiaalit samoja, kuin alunperin? Kuulin vähän huhuja, että kyllä, mutta varmaa tietoa minulla ei ole.

Mitäs tuumaatte? Meikä ei lähde jonoilemaan 15. marraskuuta, mutta jos villapaidan saisin hyppysiini helposti, se voisi olla kiva kääriytymisvaate vilpoisassa toimistossa.

 

PS. Se peittotakki, se muuten toimii kuin peitto: päälle on tarkoitettu vedettäväksi tuo kuvassa pikkuisen sen takaa pilkottava "pussilakana" eli päällystakkiosa. Tämä on kuulemma monelta jäänyt huomaamatta, toisilta kenties tarkoituksellakin; on ajatus valkoiseen pumpulinpehmeään peittoon kietoutumisesta pitkin päivää vaan niin ihana!

Ladataan...
Lilou's Crush

Ostin jokin aika sitten Zoovillagen alesta uudet tummansiniset farkut,  koska vanhat eivät enää pystyneet vastaamaan sairasloman liikkumattomuuden aiheuttaman laajentumiseni vaatimuksiin.

No, kyseessä lienevät enemmänkin jegginsit (oh, my apologies, Tim!) kuin tavisfarkut, mutta siitä viis. Harmillisesti en ottanut housuista kuvaa heti ne pussista ulos vedettyäni: vaan käytön jälkeen venyneenä. Nehän olivat nimittäin lastenhousut! Meinasin laittaa samantien palautuskuoreen, sillä lahkeen leveys reidestä vastasi noin suurinpiirtein ranteen leveyttä. Onneksi silti sovitin, ja niin vain sujahtivat jalkaan. Mukavasti, kiristämättä, puristamatta.

Ovat likimain yhtä mukavat kuin peruslegginsit, ja se on hyvä se. (sorry again, Tim!) Nyt Dr. Denimin Kissyjä löytyy itseltäni sekä mustat että nuo tummansiniset. Saatavilla on myös korkeavyötäröinen malli, Plenty. Niin ja hinta; omilleni sitä tuli 36€.

 

PS. kokotaulukkoa kannattaa todellakin uskoa.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Mieleeni juolahdi tänään kaiffarini Katin kanssa käymäni keskustelu. Me ollaan meinaas ne tytöt, jotka pääsääntöisesti keskittyvät vaatehankinnoissaan harmaaseen ja mustaan ja pukeudutaan toistuvasti samankaltaisiin uniformuihin kapeasta sävypaletistamme johtuen.

 Osittain siksi julkaisen tämän ei-niin-maan-ollenkaan-ihmeellisen asun viime viikolta. Tarkalleen ottaen kahdesta syystä:

1. Siinä on, jälleen kerran, vakkariyhdistelmäni eli farkut ja tennarit.

2. Edellämainitusta vakiokamahommasta huolimatta asu on silti poikkeuksellinen: ei mustaa tahi harmaata!

 

Pusero on vaaleansininen, uskokaa pois.

 

 
Farkut G Star, pusero Whistles, tensut Converse

Ladataan...
Lilou's Crush

Sain muutamia toiveita postata H-vyöstäni, joten tässäpä teille toivojille, olkaa hyvät, toivottavasti info on sopivaista!

Menneeseen vuoteen sisältyi muutama elämän mittakaavassa suuri merkkipäivä ja saavutus, ja mies halusi muistaa näitä jollakin pysyvämmällä. Koska hän tietää, että en ole varsinaisesti koruihmisiä, ja olin pitkään tästä vyöstä haaveksinut, edustaa solki tässä kenties jotakin korun tapaista, pysyvämpää. En koskaan olisi tätä itselleni raaskinut hankkia; millään muotoa Hermesin vyön hankkimista ei voi perustella järkisyin;  ihan liian kallis vyöksi, se on käyttöesine ja kuluu käytössä just samalla tavalla kuin halvemmatkin. Mutta lahjana ja muistona saavutuksista, olen todella iloinen, että juuri tämä esine minua muistuttaa niistä.

Oma suosikkini on ollut selvä siitä saakka, kun ensimmäisen kerran kyseisen vyön näin; kiiltävä, kultainen solki ja ruskea-musta vyö.  Eipä paljon tämän käytännöllisempi voi vyö olla. Kyseinen vyö on "belt kit", eli siihen kuuluu nimensä mukaisesti erikseen valittava solki että kaksipuolinen  vyö

Omani tilattiin Hermesin nettikaupasta; jos mahdollista, suosittelen hankkimaan vyön liikkeestä, sillä mitta poikkeaa jonkin verran siitä vyömitoituksesta, johon olin tottunut. Toki vaihto ja palautus onnistuu, mutta nettikauppaan tulee ainakin tätä omaa suosikkiani sopivassa koko-solki-väriyhdistelmässä todella harvoin, joten voi olla, että sopivaa ei sitten ole taas pitkään aikaan saatavilla.

Haluan käyttää vyötäni mahdollisimman paljon, ja koska tulen tuskin koskaan toista hankkimaan, valitsin vyöksi sellaisen mitan, joka toimii sekä vyötäröllä että lanteilla. Tämä tarkoitti kuitenkin sitä, että valmiina vyössä olevat reiät eivät toimi laisinkaan, vaan tein pienen pyhäinhäväistyksen, ja rei'itin suutarilla sekä alkuun että loppuun muutaman reiän lisää. Jäljestä tuli siisti ja vyö toimii juuri, kuten toivoinkin!

Tässäpä siis yhdestä vyöstä yllättävän paljolti asiaa :)

 

PS. Itseäni vyössä viehättää juuri tuo kirjain H ja sen pelkistetty tyyli. Liekö jäänne lapsuudesta, jolloin niiiiin kovasti olisin toivonut nimihammasharjaa, mukia, kynää, avaimenperää, mitä tahansa, mutta ei. Miten olikaan äitini niin ajattelematon, että sellaisen nimen minulle antoi, että ei edes tarra-arkeista sitä koskaan löytynyt.

Pages