Ladataan...
Lilou's Crush

Osaako joku arvata, miksi fiilikseni on lähes yhtälailla tyytyväinen kuin kuvan kaiffarilla?

Kuvassa piilee kenties miniminipieni vinkki, ja postausta tutkailemalla saattaa arvata jotakin muutakin. Tai sitten voi vaan ihastella komeaa purukalustoa.

Leppoisaa viikonloppua -meikätyttö napsauttaa nyt saunan päälle, tuudittaa pikkutipusen unten maille ja sen jälkeen syventyy Hercule  Poirotin, Benin ja Jerryn seuraan.

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Ookoo, ookoo, kamala otsikko -mutta se tuli silti mieleen kun sudin simmuihin vihreätä. Tykkäsin kokeilusta! Lapsi ei hyväksynyt ollenkaan homevertausta, vaan keksi heti miljuuna muuta ehdokasta: kiivisilmät, kurkkusilmät, omppusilmät ja parhaimpana avokadosilmät.

Olen pidemmän aikaa jo intoillut kunnon sinisistä luomista, testannut keväällä pinkkiä (ei hyvän tähen meikäläiselle enää ikinä!) ja tovi sitten jopa keltaista (okei, ei tätäkään) ja nyt on jonkin aikaa olleet vuorossa erilaiset vihreän sävyt sen hyvän sinisen rinnalla. Piristää kummasti omaa mieltä, ja huvittaa aika montaa vastaantulijaa.

Olisiko suosituksia hyviksi ja pysyviksi shokkivärisiksi luomareiksi? Tämän tuotteen sävy oli tosi kaunis, hiukan olisi vaatinut fiksailua iltapäivällä kuluessaan -tai parempaa pohjustusta, jota olen laiska harrastamaan.

 

(kuvan luomiväri tuotenäyte (Make Up Store) vuoden kosmetiikkavalinnat-testissä)

Ladataan...
Lilou's Crush

Mini Rodinin ensi kevät ja kesä näyttää jotakuinkin tältä. Kivaa, että lapsosille tulee myös näitä puhtaita ja kirkkaita värejä. Meillä on tytöllä meneillään erittäin vahva ja vallitseva pinkki kausi, joten ihastelen tässä ihan muina hevosina näitä ittekseni. Etenkin tuota keltaista parkaa, keltainen kun on lapsosen inhokkiväri. Höh.

 

Kuvat: minirodini.se

Ladataan...
Lilou's Crush

Muistatteko, kun hukkasin viime kesänä kihlasormukseni Brooklyniin. Sain eilen astetta isomman kiven tilalle.

...Ja pari muutakin ihanata dimangia. Vihreä ja kirkas suosikkejani.

 

H&M:n lastenosastolta.

 

Gimmeltävää viikon alkua :)

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ikuisuusprojektissa välitilinpäätös...

Laitoin pitkästä aikaa huutonetiin sellaisia juttuja, jotka ovat ihan kivoja, mutta joille ei itselläni kuitenkaan ole riittävästi käyttöä. Puotiin päätyi mm. tummanviininpunaiset Girl with a Dragon Tattoo-keinonahkahousut, silkkipaitoja, kivoja mekkoja kuin shortsihaalareitakin.

Kohteisiini pääset tästä. Olisipa kivaa, jos ne löytäisivät uuden kodin!

 

PS. Homma jatkuu edelleen, ja tässä pikkuhiljaa lisäilen sinne myös tytön vaatteita ja kenkiä.

Ladataan...

Pages