Ladataan...
Lilou's Crush

Osaako joku arvata, miksi fiilikseni on lähes yhtälailla tyytyväinen kuin kuvan kaiffarilla?

Kuvassa piilee kenties miniminipieni vinkki, ja postausta tutkailemalla saattaa arvata jotakin muutakin. Tai sitten voi vaan ihastella komeaa purukalustoa.

Leppoisaa viikonloppua -meikätyttö napsauttaa nyt saunan päälle, tuudittaa pikkutipusen unten maille ja sen jälkeen syventyy Hercule  Poirotin, Benin ja Jerryn seuraan.

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Ookoo, ookoo, kamala otsikko -mutta se tuli silti mieleen kun sudin simmuihin vihreätä. Tykkäsin kokeilusta! Lapsi ei hyväksynyt ollenkaan homevertausta, vaan keksi heti miljuuna muuta ehdokasta: kiivisilmät, kurkkusilmät, omppusilmät ja parhaimpana avokadosilmät.

Olen pidemmän aikaa jo intoillut kunnon sinisistä luomista, testannut keväällä pinkkiä (ei hyvän tähen meikäläiselle enää ikinä!) ja tovi sitten jopa keltaista (okei, ei tätäkään) ja nyt on jonkin aikaa olleet vuorossa erilaiset vihreän sävyt sen hyvän sinisen rinnalla. Piristää kummasti omaa mieltä, ja huvittaa aika montaa vastaantulijaa.

Olisiko suosituksia hyviksi ja pysyviksi shokkivärisiksi luomareiksi? Tämän tuotteen sävy oli tosi kaunis, hiukan olisi vaatinut fiksailua iltapäivällä kuluessaan -tai parempaa pohjustusta, jota olen laiska harrastamaan.

 

(kuvan luomiväri tuotenäyte (Make Up Store) vuoden kosmetiikkavalinnat-testissä)

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Mini Rodinin ensi kevät ja kesä näyttää jotakuinkin tältä. Kivaa, että lapsosille tulee myös näitä puhtaita ja kirkkaita värejä. Meillä on tytöllä meneillään erittäin vahva ja vallitseva pinkki kausi, joten ihastelen tässä ihan muina hevosina näitä ittekseni. Etenkin tuota keltaista parkaa, keltainen kun on lapsosen inhokkiväri. Höh.

 

Kuvat: minirodini.se

Share

Pages