Ladataan...
Lilou's Crush

Ollaan oltu ja köllötelty auringossa.  Tehty hiekkakakkuja ja keräilty niitä simpukankuoria. Polskittu uimassa eri altaissa ja ehditty rikkoa mikkihiirihelikopteriuimalelu, poks vaan.  Leikitty pingviiniklubilla vuorikiipeilijää ja kotia. Heitelty palloa nurmikentällä ja syöty liikaa ranskanperunoita. Lapsi sanoi, tosi kiva päivä.

Meillä on semmoinen kiva Club-huone, johon kuuluu iltapäivätee ja herkut. Ne tarjoillaan tuossa meidän parvekkeelta seitsämän kerrosta alaspäin olevan kerroksen parvekkeella. Tai kattoterassiko lie.

Täällä aurinko laskee tosi nopeasti, hups vaan, pallo putoaa mereen ja on sysipimeää.  Hassua, kun kuunsirppikin näyttää makaavan selällään. Niin on ihmeellinen tämä suuri maailma. 

Niskat niksallaan ollaan ihmetelty tulevaisuuden näkymiä. Huikeita ovat, taivaanraapijat. Ja leppeä on Arabian yö.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Jos Marnin tuloa Henkkoihin odotellaan kyynärpäät tanassa, Holly&Wythen suhteen voi olla rauhallisin mielin, sillä siitä tulee osa kaikkien Lindexien pysyvää tarjontaa 21.3 alkaen.

Raikkaat värit, viimeistellyt mallit, pääosin luonnonmateriaalit ja huolitellut yksityiskohdat, näyttivät ihanan pirteiltän ja keväiseltä parin viikon takaisella talvisella showroom-käynnillä Jennin kanssa (katsokaa muuten täältä Jennin bongaamat Lindexin kuvapankkikuvat, ette usko silmiänne, ovat tosi kivoja!). 

 

Kun Lindexin keitokseen lisätään hippunen Maison Scotchia,  ruokalusikallinen J. Crew'tä, hyppysellinen Tommy Hilfigeriä, vähän sitä semmoista on H&W. Ja minä kyllä tykkäsin, että olipas maistuva soppa se, ehdottomasti paras Lindexin jutuista naismuistiin.

Mitäs työ tuumaatte?

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Täällä sitä ollaan varpaat sannassa ja keräillään simpukankuoria.

Loma yllätti varkain. Suloista olla vain. 

Share

Pages