Ladataan...
Lilou's Crush

Iltapuhteesta 3% koostuu jalkojen ruuvaamisesta ja penkin putsaamisesta, ja 97% tulevan sijaintipaikan tyhjentämisestä pariltakymmeneltä neliöltä lattialautaa, ja lautojen loppusijoituspaikan systeemien ripottelusta ympäriämpäri kotia.

Artekin klassikko, ritiläpenkki 153A, eli se pidempi malli, on ollut mielessä pitkään. Kytistelin Huutista siistin ja sopuhintaisen yksilön toivossa, ja nyt se sitten löytyi.

Tykätään tämmöisistä aikaa kja eloa kestävistä kalusteista. Pienet klommot ei haittaa. Skarpin mustavalkoinen koti jäi keskustan kivitaloon, täällä vehreyden keskellä mukaan on tullut puuta, tarkemmin juuri koivua, ja vähän muitakin värejä.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Kuulkaas tätä:

H&M avaa ensi vuonna aivan upouuden liikeketjun Eurooppaan, jonka nimeksi tulee kenties & Other Stories. Valikoimassa tulee olemaan vaatteita, kosmetiikka ja urheiluun liittyviä tuotteita. Eri lähteet asettavat ketjun vähän eri kohtaan hintahaitaria, mutta ilmeisesti se tulee sijoittumaan H&M:n ja COS:in välimaastoon.

Camilla Emilsson-Falk, Head of Media Relations for H&M tuumasi seuraavasti: "We see the new chain as a complement to H&M. It will be at a slightly higher price bracket and with a little better quality, but still stay within the framework of our business concept -- fashion and quality at the best price." (Huffington Post.)

Mielenkiintoista.

 

 

Kuva ei liity ketjun ilmeeseen

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Koska asu on perus, on kuva kumma.

Pikaisesti vielä päivän asu, ennen viikonlopun viettoon (Texmex-ruuan ja Voice of Finlandin pariin toisinsanoen, uujeah!) laskeutumista.

Päätin aamulla, että nyt se on sitten se kevät, ja kevät alkaa farkkushortsikaudesta. Vähän hirvitti asuvalinta, kun tuulilasiin alkoi tipahdella työmatkalla rakeita. Mutta hyväksi se sää siitä vielä muuttui.

Nuo rönttikset kengät ovat tämänhetkiset lempparini, ostin ne viime kesänä Asoksen alesta. Carvela on merkki, ja ovat niin mukavaksi jalkaan muotoutuneet, että muita ei tekisi mieli käyttääkään. Nahkapohja vaatii vähän sään vilkuilua ikkunasta, ettei vesikeleille niitä uhraa, näihin ei jotenkin fiilikseen kumipohjan vaihto tilalle passaa. Ovat muuten yksi harvoista onnistuneista verkkokenkäkauppaostoksista, yleensä minulla menee aina hutiin.

Shortsit H&M, neule COS, kengät ne Carvelat.

Share

Pages