Ladataan...
Lilou's Crush

Bongasin lemppari-Anneni blogista kivan asukuvan, joka oli poimittu Vogue Dailyn viisi päivää, viisi vaatekertaa -jutusta. Vaatekaappiaan esitteli Voguen tapahtumista vastaava Sylvana Ward Durrett.

Kyseessä oli tuo armytakkikuvas, josta en olisi voinut arvata, että asun kantaja odottaa viimeisillään vauvaa, joten olikin hauska yllätys huomata massu seuraavissa kuvissa, kun klikkasin Vogueen.

Muistan itse omana odotusaikana, että pukeutuminen tuotti toisinaan päänvaivaa, vaikka oma masuni oli kompakti paketti -kovin suureksi se ei koskaan ennättänyt, koska pikkuiseni syntyi pari kuukautta ennen laskettua aikaa.

Komia masu ja upea laukku, hyvä kombo.

Napakat trikoomekot, kirkkaanväriset jakut, simppelit asusteet, minusta näytti semmoisilta ideoilta, joita voisin itse poimia, jos odottaisin.

 

PS. Sylvana mainitsi kantavansa korkkaripäivinä laukuissaan ballerinoja, ja muutenkin, mukavuus ennenkaikkea.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Asia 1. Ystävät, nuo elämän höyhenet

Ajattelin naputella tänään päättötyötäni kahvilassa, vaihtelu virkistää ja niin edelleen. No, eihän siitä mitään tullut, sillä ensin seurassani viipyi yksi ihana nainen, ja sen jälkeen lounasaikaan tuli toinen. Täydellistä! Ja pieni tauko tehnee terääkin, sillä viime yönä, kuten monena aiempana, naputtelin konetta pitkälti yli puolen yön.

Asia 2. Negaation nujertaminen lyömällä niitä tymäköillä biker-saappailla

Ikuisuuden jatkunut negatiivinen vireeni nettikenkäkauppojen kanssa tuntuu katkenneen. Tänään saapuivat täydelliset bikerit. Merkkiä Frye, tolkuttoman hyvä ja joustava sisäpohja ja rekan varmuus kestävyydessä. Hmm, myös erityisen vaikeat sujauttaa jalkaan, etenkin oikeaan, mutta tämäpä puolestaan takaa sen, että kerrankin kantapää ei lonksu.

Ja aah...

Asia 3. Usssssskomaton musiikki-iloitteluhetki

Aivan höpsähdin tänään, kun Spotifyä tonkiessani huomasin, että ikuisuussuosikkini MSG löytyy tätä nykyä listoilta. Oi tätä riemua! -Että siinä teille yksi knoppitieto Rouva Granrothista, se on ihan villi sukkishevifani!

 

 

Hehee, täytyykin jonain päivänä koota teidän riemuksenne (eikös niin?) maaliman parraat tukkahevislovarit, niistä minä niin tykkään!

 

Näillä eväin tämä päivä on lähes täydellinen -paremmaksi sen tekisi enää itsestään valmistuva iltaruoka, selkähieronta, stressinäppyjen häviäminen nassusta ja sopivan värinen meikkivoide. Siinä se!

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

En ole mikään printtipaitojen ylin ystävä, mutta jokin ihastutti näissä Zoe Karssenin paidoissa, kun niihin törmäilin milloin Net-A-Porterissa ja milloin Asoksella. Piti tutustua paremminkin.

Zoe Karssen on hollantilaisen pariskunnan, Zoen ja Quincen, 2010 perustama vaatemerkki, joka lainailee parhauksia rokkiskenestä ja muodin parista. Lopputuloksena on vaatteita pilke silmäkulmassa kulkevalle tyttölapselle. Pääasiassa teepaitoja, toppeja ja collegeita, mutta löytyi sieltä muutamat pöksytkin.

Viiksipaidasta tykkäsin ihan erityisesti, mutta hihojen  kyynärpäiden kohdalla olevat vaakasaumat eivät olleet miun maun mukkaan. Noinkin pienestä voi olla joku juttu kiinni siis.

Tänään kävi munkki, kun pidin pientä luovaa taukoa päättötyön naputtelusta ja tutustuin Outnetin uutuuksiin. Siellä se odotti, Zoe Karssonin harmaa "French Kissing in the US -kollari puoleen hintaan, josta onkin ihan mahdoton löytää kuvaa näin jälkikäteen.

Collegepaidat hävisivät viuhahduksessa, mutta jos tyyli muuten miellyttää, niin teepaitoja ja toppeja oli vielä Outnetissa jokunen hetki sitten jäljellä, ja nettikauppa toimittaa ympäri maailman :)

PS. Zoe Karssenin paitoja ovat myös ne, joissa Mikki Hiiren kädet tarraavat rintamukseen. Sellainen on ainakin tällä kaunottarella ;)

Share

Pages