Ladataan...
Lilou's Crush

Juhlin tyttösen synttäreitä ja omia valmistujaisiani Zaran kepoisessa alekesämekkosessa. Tykkään siitä enemmän näin, paljain säärin ja varpain, kuin sukkisten kanssa.  ....paitsi että on muuten tuskastuttavan paljon purevia önniäisiä ulkona, inhoan niitä! Mekko vaihtui samantien juhlien jälkeen ystävältä perittyyn collegemekkoon ja leggareihin, suojavarusteisiin.

Juhlapäivinä yksi ihana hetki on myös se, kun talo on hiljentynyt, ollaan vaan omalla porukalla ja makustellaan mennyttä päivää. Nyt tehdään juuri niin, ja supisuomalaiseen tyyliin saunotaan ja grillataan makkaraa.

 

PS. Saatiin tytön kanssa samislasit, Ray Banin Wayfarerit, varsinaiset klassikot. Upeat ovat! Kyllä nyt on meikäläisen aurinkolasiasiat järjestyksessä vuosiksi eteenpäin.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Sivelen armaita kasvojasi,

poskesi pientä omenaa.

Siroja, kirkkaita kulmiasi

tukkaasi silkinruskeaa.

Nenääsi pientä ja lystikästä

-sinua ilman en elämästä

mitään saattaisi aavistaa.

Vain sinun luonasi rakkaani, pieni,

löysin kirkkaan selkeän tieni,

iloni yksinkertaisen.

Olen vain suojeleva syli.

Kasva kauas äitis yli.Aale Tynni

 

Sydämen täydeltä onnea pienelle suurelle lapselleni.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tänään alkoi kesäloma. Se oli hyvä aloittaa uusin timangiaamutossutöppösin, kuvassa justiinsa nuuskittiin vähän takapihan rikkaruohoja, jotka saavat pian kyytiä terassinalushiekan tieltä.

Mutta että sitä minä tässä olin tulossa sanomaan, että luvassa on neljä piiiitkäää viikkoa perheen kanssa ristiin rastiin meillä ja maailmalla.

Oi onni ja autuus.

Share

Pages