Ladataan...
Lilou's Crush

Kesäloman viimeinen sunnuntai.

Hellesää, rippijuhlat, ukkonen ja roadtripin viimeinen osuus. Hei Helsinki, kohta nähdään.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Se on valmis! Meidän terassi on valmis, ja voi miten minä rrrrrrrakastan sitä! Olen hokenut menneet päivät kuinka terassi on ihana, kuinka meillä onkaan ihana terassi, kuinka kivaa on, että on terassi, kulta, eikö ole ihanaa kun on tämmönen terassi :)

Mies teki sen ihan itse pitkästä tavarasta, tosi huolella ja vimpan päälle tarkasti. Suuri kiitos sutjakkaasta valmistumisesta kuuluu myös loistonaapureillemme, jotka auttoivat piharemppaan liittyvissä raskaissa maankaivuuhommissa.

Ollaan vietetty kaikki valveillaoloaika pihamaalla, terassille on kannettu niin prinsessateltta, kitara kuin dekkarit ja muotilehdet. Grillattu ollaan joka päivä. Lipitetty iltaisin pöydän ääressä pikkuisen viiniäkin ja kuunneltu Olavi Virtaa ja Annikki Tähteä. 

Tykkään meidän kodista ihan valtavasti, ja nyt vielä kymmenen kertaa enemmän. Ensi kesänä tehdään loput pihahommat ja vielä pieni terassilaajennuskin, mutta nyt nautitaan tästä.

 

PS. Kalusteiden kanssa kävi hurjan hyvä tuuri: satuimme oikeaan aikaan Ikeaan, ja kaikki toivomamme kalusteet olivat puoleen hintaan.

Share

Pages