Ladataan...
Lilou's Crush

Jos Siennan punaiset buutsit houkuttelivat, mutta ylimääräistä tonnia Chloen kenkiin ei riitä, River Island tarjoaa tällaisen vaihtoehdon kymmenesosalla hinnasta. Harmi, kun ovat mokkaa eivätkä pintanahkaa, olisin voinut itsekin näitä muuten harkita!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Majoituimme viime reissulla niin kivassa hotellissa Brooklynissä, että se ansaitsee ihan oman postauksensa näin jälkikäteenkin. NU Hotel Brooklyn oli sekä viihtyisä, rauhallinen, siisti että erinomaisella sijainnilla useamman metroaseman läheisyydessä -ja Manhattanin hotelleihin verrattuna myös vallan erinomaisen hintainen.

Me majoituimme ihan normaalissa huoneessa, jonne roudattiin vielä lisävuodekin. Hyvin mahduttiin. Säilytystilaa löytyi useasta lipastosta ja vaatekaapista. Kuinkas sitten jäi kuitenkin varsinainen huonekuva ottamatta. No, matkaavalle sattuu. Huoneet ovat valoisat ja niissä on korkkilattia, siitä etenkin tykkäsin tosi paljon. Vessan liitutauluseinä oli erityisesti tyttäreni suosiossa, liituja piisasi.

Ainoa miinus, jonka hotellista keksin, on melko yksipuolinen aamiainen: bageleita (superhyvää) kahvia, jukurttia, toisinaan hedelmä, muroja. Eli skandinaaviset ja amerikkalaiset notkuvat aamiaispöydät eivät täällä odota. Kelpasi meille kylläkin joka aamu. Atlantic Avenue on Brooklynin vilkkaimpia teitä, joten jos liikenne häiritsee, kannattaa sitten varmuuden vuoksi pyytää huonetta sisäpihan puolelta. Manhattanille hotellilta matkasi alle vartissa, eli ajallisesti Brooklynin tämä syrjä ei vie lukujärjestyksiä hunningolle.

Vinkkinä vielä: Langaton verkko on maksutta käytössä koko hotellissa, ja se on meille aina tärkeä juttu. Hotelli antaa vieraiden käyttöön myös polkupyöriä retkiä varten, ja henkilökunta on aivan järjettömän mukavaa; saavuimme esimerkiksi vikana päivänä suorastaan vettä valuen ukkoskuuron jäljiltä, ja niin vain järjestyi muhkeita pyyhkeitä ja vaatteidenvaihtopaikka, vaikka olimme jo huoneemme ajat sitten luovuttaneet.

Suosittelen, en vain lämpimästi, vaan kertakaikkisen tulikuumasti!

---

Hi guys at Brooklyn NU! Thanks for the most pleasant stay at NU, we truly enjoyed our stay and your hospitality. I'd like to specially thank you for your kindness and help when trying to find my missing ring. I'll hope we meet next summer again! Until then, take care xxx Hertta & Family

 

PS. Pienenä knoppitietona, vastapäätä hotellia sijaitsee suuri vankila, se selvisi meille erään paikallisen kanssa jutustelun lomassa. Käytännössä se näkyy poliisiautoina ympäristössä ja "Bail Bond" paikkoina. Ei haitannut millään tapaa.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

College Zoe Karssen, huivi ja buutsit Isabel Marant /Net A Porter, varrettomat hansikkaat COS, nahkahousut Zara, neonpipo River Island

Kivoja juttuja näkyy tulleen nettikauppoihin -varsinaisia näyteikkunaostoksia kun en pääse tekemään, kurkin sitten niitä syksyn näkymiä nuuskiessani.

Zoe Karssenin colleget ovat tämänhetkisiä lempparipaitojani, minulla on niitä kaksi, ovat kovassa käytössä. Tumman huivin tarvitsisin, mieluiten villaa, mutta ohuen. COS:in hansikkaat ovat kivat, mutta minulla on hyvät varrelliset kaapissa. Sopivia nahkapillejä en varmasti löydä ikinä, niin monet olen yrittänyt ja erehtynyt. Isabel Marantin kengät ovat ihania, etenkin nämä Jennyt. Kahdeksan euron neonpipon olisin jo klikkaillut itselleni, ellei se olisi ollut akryyliä, joka kutittaa otsaani ihan kamalasti.

Share
Ladataan...

Pages