Ladataan...
Lilou's Crush

Oi kun tuli kesänkaipuu, kun katsastin Molo Kidsin ensi kevään ja kesän lookbook-kuvat! Kun typy oli vauva, ostin hänelle toisinaan Molo Kidsin vaatteita, nyt isompana käytössä on ollut vain ulkovaatteita, haalarit ovat superhyviä, eniten mieleeni. Hintavia ovat, kuten muutkin merkkivetimet, kyllä.

Olisiko kenelläkään jakaa kokemuksia sisävaatteista? Laadusta, istuvuudesta, käyttömukavuudesta, pesunkestävyydestä...  Kuulisin mieluusti! Tällä hetkellä meillä suurin osa pikkufröökynän vaatteista on H&M:ltä ja Lindexiltä, joista löytyy näppäriä ja edullisia,  ja ennenkaikkea neitokaisen vaaleanpunaista silmää miellyttäviä vermeitä, ja olen ollut niihin oikein tyytyväinen.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Muistattekos vielä, kun iloitsin tuon kimmeltävän Essien Luxeffects-lakan hankinnasta. Pieni raha, iso piristys.

Koska hassua "paljettilakkaa" tuli käytettyä useammin kuin olisin kuvitellutkaan, ostin Sephoran Opi-valikoimasta vastaavanlaisen, mutta pronssinsävyssä.

Olipa pettymys melkomoinen, kun ensikerran aloin sillä lakkaamaan: hippuja ei kynnen pintaan jäänyt edes tikistämällä. Höh!

Tuossa verrokkikuvassa molempia lakkoja on muistaakseni kaksi (ellei kolme) kerrosta. Pikkurillin Essie peittää kivasti, mutta Opin lakan alla kynsi on edelleen surullisen naku. 

Mitä tästä opimme? Kun kyseessä on niinkin kriittinen juttu, kuin kimallekynsilakka, testaa ostohetkellä.

***

Tähän suureen viisauteen päättelen tänään ja vien pikkuhiljaa tyhjentyvän ja ilmeisesti tyhjyyttään särkevän pääni tyynylle. Kauniita unia kaunokit :)

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Koetin tällä kertaa heti flunssan hiipiessä kaikkia mahdollisia hyväksi havaittuja flunssantappokeinoja, jotka ehkä normiflunssaan toimivatkin. Suosikkini oli tämä inkiväärijuoma; vaikka en maista mitään, muistan vielä, mille se maistuu, ja mukavasti lämmittää.

 

FLUNSSANKUKISTAJAJUOOMA

2 peukalonkokoista palaa tuoretta inkivääriä

l vettä

sitruuna

 

Kuumenna vesi kiehuvaksi

Kuori inkivääripötkylät ja leikkaa niistä kolikkoja. Tuosta määrästä omaan kattilaani kilahtelee niitä noin 20 kpl.

Keittele kolikoita kannen alla puolisen tuntia. Kaada vesi termariin (poista inkiväärit ennen) ja purista sekaan yksi sitruuna.

 

Itse makeutan juomani ruokalusikallisella hunajaa silloin, jos makuaisti on tallella. Juoman väkevyyttä voi vähentää tuoreen inkivärin määrää vähentämällä, tai tietysti lisätä lisäämällä sitä.

 

***

 

Eilen raahauduin ekaa kertaa ulos vain körötelläkseni jo tutuksi tullutta reittiä Tikkurilan Mehiläiseen, jossa tosi mukava herrasmies, eli nenulääkärini pitää majaa maanantaisin. Tällä kertaa suorastaan odotin punkteerausta (kertonee jotain olotilasta tuo...) mutta harmikseni poskiontelontulehdus oli niin paha, että sitä ei voitu vielä tehdä. Joten sain kouraani antibiootit ja muut tropit, jotka onneksi varmasti pian alkavat toimimaan. Sanotaan antibiooteista ja niiden ikävistä puolista mitä tahansa, on se luojan lykky, että niitä on kuitenkin parantamaan sellaisia tauteja, joihin luonnon lääkkeet ja TLC ei auta.

On tämä valtava riesa -FESS-leikkaus helpottaa toisia, tietokonetomografian jälkeen selvisi, että  kohdallani avusta ei voi olla aivan varma, joten tovi vielä katsellaan. Olin jo henkisesti valmistautunut operaatioon, sen verran ottaa päähän tämä sairaus. Mutta niin me ollaan rakenteeltamme erilaisia myös pään sisällä me ihmiset. 

Ei auta, kuin olla kärsivällinen ja noudattaa ohjeita, yhtään otsaontelontulehdusta en enää  halua, eivätkä muutkaan jälkitaudit houkuta, niin surullinen seuraus niistä on ollut aivan lähipiirissäni.

 

***

 

Kiitos teille kivoista kommenteista aikaisempiin postauksiini, ovat tuoneen lämpimän olon. Olen löytänyt uusia blogejakin luettavaksi kommenttienne kautta, linkatkaa edelleen ihmeessä aina omaanne, kun kommenttinne jätätte :)

Pitäkää huolta itsestänne, kuomaset.

 

Share
Ladataan...

Pages