Ladataan...
Lilou's Crush

Kahdenkeskistä parisuhdeaikaa parhaimmillaan. Keskustelu kulki jotakuinkin näin: "Ai vitsi on ihana ilma!" "Tää ilma on ihan uskomattoman hieno!" "Oho, koitappa kattoa eteenpäin ilman aurinkolaseja!" "Huikamala miten häikäsee." Mutta laatukeskusteluista viis, ihan kertakaikkisen mahtava kävelyreissu tehtiin extempore, käveltiin tunti vastarannan kaffilaan, haettiin limut ja pullat evääksi, ja talsittiin toinen tunti takaisin, suoraan valmiiseen pöytään.

Nyt nassussa tuntuu saatu aurinko, jaloissa painaa flunssan aiheuttaman velttoilun jälkeinen tarpominen.  Ja kohta saunaan -tänäänhän on vielä vähän niinkuin lauantai.

Pääsiäisloma, paras loma, nautitaas!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kevään meikeissä ollaan kohistu kulmakarvojen renesanssista ja rohkeista kynsilakoista, molemmat eri kivoja trendejä. Haastavampi pala nieltäväksi minulle on ollut nudehuulien uusi nousu, ja nimenomaan vaaleiden nudehuulten esiinmarssi.

Omassa mielessäni käsitys "nudepuna" on yleensä ollut vain hyvin luonnollisen värinen puna, ei niinkään vaalea; huuleni ovat suuret ja melko punaiset luonnostaan, joten olen vain tyytynyt värittämään ne siistiksi huultensävyisellä punalla.

Nyt kuitenkin vastaan tuli kevään meikkikuvissa hurmaavia, hyvin vaaleita nudehuulia niin useita, että päätin unohtaa erittäin epäonnistuneet vaalean punan kokeilut teinivuosilta, ja sutaista vaaleaa punaa huuliin.

Vaikka kokeilu oli ihan ok, ei katastrofi eikä nolo, ei tästä itselleni meikkityyliä tule päivämeikkiin ellei silmissä ole voimakasta väriä, sillä vain ohuella rajauksella ja kevyellä ripsarilla tuntui että viimeisetkin värit pyyhkäistiin flunssan runtelemalta naamalta. Perinteisesti tumman silmämeikin kanssa seuraavalla kerran, silleesti toimii varmasti paremmin, kuten nämä Harpers Bazaarin kevätmeikkitrendejä esittelevät kuvat näyttävätkin esimerkkiä.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Aika söpöä. Kawaii!

Piristi kovasti musta-harmaata pukeutumista, tällaiset keväisen minttuiset kynnet. Kunnes hiffasin sävyttäneeni ne tismalleen kyynärsauvojeni sävyiseksi... Iik, toivottavasti tämä ei ole enne, parin viikon päästä on meinaas taas sairaalareissu polvipolon kanssa edessä.

Pitäkee peukkuja, jänskättää, koipi ei ole kunnossa, mutta josko joku pieni lohtu edes löytyisi.

 

Kynsissä IsaDoran kevätlakka Atlantis, 759, saatu blogin kautta

Share

Pages