Ladataan...
Lilou's Crush

Kahdenkeskistä parisuhdeaikaa parhaimmillaan. Keskustelu kulki jotakuinkin näin: "Ai vitsi on ihana ilma!" "Tää ilma on ihan uskomattoman hieno!" "Oho, koitappa kattoa eteenpäin ilman aurinkolaseja!" "Huikamala miten häikäsee." Mutta laatukeskusteluista viis, ihan kertakaikkisen mahtava kävelyreissu tehtiin extempore, käveltiin tunti vastarannan kaffilaan, haettiin limut ja pullat evääksi, ja talsittiin toinen tunti takaisin, suoraan valmiiseen pöytään.

Nyt nassussa tuntuu saatu aurinko, jaloissa painaa flunssan aiheuttaman velttoilun jälkeinen tarpominen.  Ja kohta saunaan -tänäänhän on vielä vähän niinkuin lauantai.

Pääsiäisloma, paras loma, nautitaas!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kevään meikeissä ollaan kohistu kulmakarvojen renesanssista ja rohkeista kynsilakoista, molemmat eri kivoja trendejä. Haastavampi pala nieltäväksi minulle on ollut nudehuulien uusi nousu, ja nimenomaan vaaleiden nudehuulten esiinmarssi.

Omassa mielessäni käsitys "nudepuna" on yleensä ollut vain hyvin luonnollisen värinen puna, ei niinkään vaalea; huuleni ovat suuret ja melko punaiset luonnostaan, joten olen vain tyytynyt värittämään ne siistiksi huultensävyisellä punalla.

Nyt kuitenkin vastaan tuli kevään meikkikuvissa hurmaavia, hyvin vaaleita nudehuulia niin useita, että päätin unohtaa erittäin epäonnistuneet vaalean punan kokeilut teinivuosilta, ja sutaista vaaleaa punaa huuliin.

Vaikka kokeilu oli ihan ok, ei katastrofi eikä nolo, ei tästä itselleni meikkityyliä tule päivämeikkiin ellei silmissä ole voimakasta väriä, sillä vain ohuella rajauksella ja kevyellä ripsarilla tuntui että viimeisetkin värit pyyhkäistiin flunssan runtelemalta naamalta. Perinteisesti tumman silmämeikin kanssa seuraavalla kerran, silleesti toimii varmasti paremmin, kuten nämä Harpers Bazaarin kevätmeikkitrendejä esittelevät kuvat näyttävätkin esimerkkiä.

Ladataan...
Lilou's Crush

Aika söpöä. Kawaii!

Piristi kovasti musta-harmaata pukeutumista, tällaiset keväisen minttuiset kynnet. Kunnes hiffasin sävyttäneeni ne tismalleen kyynärsauvojeni sävyiseksi... Iik, toivottavasti tämä ei ole enne, parin viikon päästä on meinaas taas sairaalareissu polvipolon kanssa edessä.

Pitäkee peukkuja, jänskättää, koipi ei ole kunnossa, mutta josko joku pieni lohtu edes löytyisi.

 

Kynsissä IsaDoran kevätlakka Atlantis, 759, saatu blogin kautta

Ladataan...
Lilou's Crush

Kukkuu!

Yhteistyössä Cubuksen kanssa.

Kävin eilen Cubuksen upouudella, juuri valmistuneella toimistolla katsomassa, mitä kaikkea tuleekaan olemaan kaupoissa ihan just kohta, ei tarvitse odottaa edes kesään saakka. Sen lisäksi, että tuolla alempana esittelen omat lempparilöytöni, vinkkaan teille mainiosta, mahtavan palkinnon kisasta, josta on iloa ihan jokaiselle siihen osallistuvalle!

Se Kilpailu:

Valkkaamalla lempparityylisi Cubuksen sivuilla voit voittaa hemmotteluillan Helsingin Cubuksessa:  sinä ja kolme kaveriasi voitte voittaa 300€:n  muotilahjakortit, stailauksen sekä meikkauksen, huvilipun, ja vielä hotellimajoituksen aamiaisineen, eli kauempaa kuin täältä pääkaupunkiseudultakin on kiva osallistua, kun majapaikka hippaillan jälkeen löytyisi. Palkinnon arvon on yhteensä peräti 3000€.

Ja mikä on reilua, on se, että sen lisäksi, että yksi onnekas voittaa itselleen ja ystävilleen tuon VIP-illan, kaikki voivat voittaa: kutsumalla ystäviä kisaan mukaan saat nimittäin 20€:n etusetelin Cubukselle (Ostaessasi 50€:lla, saat 20€ alennusta ostoksistasi, tai ostaessasi 30€:lla saat 10€:n alennuksen, etuseteli tulee sähköpostiisi kilpailuun osallistuessasi).

Kilpailuun pääset osallistumaan klikkaamalla tästä.

Sitten niihin poimintoihini!

Kuvasin siis toimistolla omia suosikkejani, joiksi muodostuivat kuvioidut farkut, monikäyttöiset colleget ja musta-valko-harmaa väriskaala. Taitaa kuulostaa aika tutulta, tunnustan, mutta mihinpä sitä hyväksi havaitusta linjasta kannattaisi poiketa :) Sen lisäksi harakkana tietysti kameran linssin eteen löytyi käätyjä ja korvakoruja, ne tuolla pahnan pohjimmaisena.

Kuvaamieni miun maun mukkaisten, helposti keskenään miksailtavien juttujen lisäksi rekeillä roikkui kauppaan pääsyä odottamassa henkarittain kesämekkoja, sifonkipaitoja, jenkki-collegetyyppisiä paitoja ja lyhyenlyhyitä korsettitoppeja... Kevään muoti on siis kovasti monipuolista, voisin tuumata.

 

 

Minulta on usein kommenttilootassa kysytty, että mistä löydän statement-kaulakoruni. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Cubuksen valikoiman, kävin tovi sitten Itäkeskuksen uudessa liikkeessä, osa kuvista on tuolloin napsimiani, eli asusteiden suhteen on paraikaakin hurjan hyvät apajat.

Siinäpä se kuvapumaska, löytyikö mitään mieleistä? Ja muistakaa se kisa, kaksikymppiä on aikas kiva shoppailulisä, vaikka pääpalkinto ei just nyt sattuisikaan kohdalle :)

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Shu Uemuran ripsentaivuttimet lienevät ripsitaivutusmaailman Rolls Royce, muistan lukeneeni niistä kehuja ihan siitä saakka, kun naistelnlehtiin silmäni laskin.

Eipä siinä, että minä siitä ripsentaivutusmaailmasta mitään tietäisin, sillä olen omistanut koko elämäni aikana tasan yhdet taivuttimet, ja niitä käytin ehkä kaksi kertaa. Epäonnistuneesti. Malliaikoinakaan en muista ripsiäni taivutellun kuin kerran, joten kokemukseni ovat kaikenkaikkiaan mitattömät, siinä missä jotkut ystävätni nimeävät ripsentaivuttimet meikkilaukun top 3-tärkeyksiin (itselläni top 3 on muuten ripsiväri, meikkivoide, poskipuna).

Nyt kuitenkin lentoa odotellessani silmiini sattui Shu Uemuran piste, ja koska meikkaaja, kenen käsittelyssä hetki sitten olin, oli jälleen kehunut näitä maista taivaisiin ja helppokäyttöisiksikin vielä, lankesin (osittain edullisen hinnan, n. 8€) saattelemana.

Nyt sitten vielä pitäisi opetella se taivutus. Ennen ripsaria, tyvestä alkaen, pienin välein kohti kärkeä. Mutta kuinka kovasti sitä uskaltaa painaa, ettei ripset irtoa?  Vinkkejä?

 

PS. Tuote on jotenkin todella kauniisti muotoiltu. Ihan kuin veistos!

Ladataan...

Pages