Ladataan...
Lilou's Crush

Tuos ne nyt on, mun hikiset lenkkarit.

En tiedä, ymmärrättekö, miten paljon mahtavuutta latautuu tuohon ensimmäiseen, ei kenties ensilukemalta niin ihastuttavaan lauseeseen. Mutta näin se on, että korkkasin eilen neitsytmatkalleen yli vuosi sitten, juuri ennen polviturmaani hankkimani lenkkarit! Juoksemiseksi etenemistäni voi sanoa vain todella hyvällä tahdolla, mutta kyllä itse lasken sen sellaiseksi.  Ortopedin luvalla pyyhälsin siis eteenpäin kivun sallimissa rajoissa, suhteellisen onnistuneesti. Idiootin hymy naamalla.

Onneksi ei ole vielä kärpäsaika, tai kaivelisin niitä hampaiden raosta iltapalaleivälle.

 

PS. Kunnossa eivät koivet todellakaan ole, kyykkyyn menosta voin vain haaveilla, saati taivutella polviani muutenkaan, asfaltilla juoksu on täysin pannassa, portaiden kipuaminen aikasmoisen mahdotonta, mutta juuri nyt olen onnellinen tästä hyeenamaisesta, matalaviipottavasta, suorajalkaisesta menostani. Tuhannet kiitokset kaikille teille tsemppareille murheen alhossa -sitä lienee luvassa taas myöhemmin kun seuraava leikkuri-kuntoutusjakso saattaa olla edessä melko pian, mutta sitä murehditaan sitten, ei nyt.

PPS. "Iltapalaleipä" -hah. Tämä vaati jättimäisen iltapalaPIRTELÖN!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Minulla on kivaa kerrottavaa! Muistattekos, kun kyselin tovi sitten teiltä blenderivinkkejä, ja sain niitä ihan mahtavasti? Postaus tavoitti myös ystäväni Suvin, ja hän tuli enkelinä hätiin Wilfa-blenderin kanssa. -Sama Suvi muuten, joka tarjosi meidän perheelle kodin, kun myimme asuntomme ja olimme vailla paikkaa ennenkuin pääsimme uuteen kotiimme, että voitte tästä päätellä, aikamoisen mahti tyyppi!

Suvi on paitsi kaveri, myös liikenainen, ja pyörittää Ecostoa, vastuullista kodin- ja vapaa-ajan tuotteiden verkkokauppaa. Liikkeen tuotteet ovat sellaisia, jotka kestävät pitkään, kuluttavat vähemmän sähköä ja valmistetaan laadukkaista ja mahdollisimman hyvin kierrätettävistä materiaaleista inhimillisissä tuotanto-olosuhteissa. Tuotemerkit ovat samoja kuin monista muistakin liikkeistä löytyy, mutta valikoima siis keskittyy erityisesti laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin -niin materiaaleiltaan kuin ympäristön ja sosiaalisen vastuunkin kannalta katsottuna.

Tämä on siis jo todella kivaa kerrottavaa, mutta ihan erityisen kivaa justiinsa nyt on se, että teistä joku todella paljon blenderiä kaipaava voi nyt voittaa oman Wilfa-rouvansa! Palkinnon arvo on 93,90€.

Homma kulkee näin:

Kerro kommenttiboksissa viimeistään tämän viikon sunnuntaina 5.5.2013, miksi supersekoittaja Wilfa ilahduttaisi juuri sinun kotitalouttasi. Voit osallistua sanoin, kuvin tai videoin, ihan kuinka vain sinusta tuntuu, että viesti menisi toivomallasi tavalla perille - Tällä kertaa voittajaa ei nimittäin valitsekaan sattuma, vaan Ecoston Suvi saa tämän haastavan tehtävän.  Jos jätät kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteen, saamme voittajan parhaiten tavoitettua.

Jotta yhden naisen raadille jää aikaa perehtyä kommentteihin ja pohtia sitä, kenelle posti laitteen tuo, kerron voittajan noin viikon kuluttua kisan päättymisestä täällä, ja toki laitamme sähköpostiakin aiheesta.

Odotetaan kovasti teidän viestejänne! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

PS. Minä olen nyt saamaani Wilfaa testannut muutaman viikon, enkä voisi olla tyytyväisempi -innostus ei ole laantunut, vaan vähintäinkin joka aamu surautan rouvalla aamusmoothieni, ja meikäläinen, noviisi kaikissa terveysguruiluhommissa, olen vähän lääpällän raakasuklaaseen ja olen vakavasti harkinnut viherjauheen hankkimista... Jep, minä!

PPS: tässä vielä teknistä tietoa: WiIlfan BL-1200 tehosekoitin on testivoittaja kaikissa Pohjoismaissa (mm. HS 19.9.2012: 5 tähteä). Helppo käyttää, purkaa ja puhdistaa. Erillinen jäänmurskausohjelma ja erityiset jäänmurskausterät. Lisäksi smoothie-ohjelma ja automaattinen puhdistamistoiminto, jolla voit puhdistaa sekoittimen ohjelmien välissä.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Tänäaamuna oli sellainen fiilis, että nämä vaatteet on päälle laitettava. Mistä lie ilmaantunut, onneksi olivat puhtaana.

Viliseekö teillä pystyraita silmissä, tekiskö ehkä itse mieli koklata, naurattaako vai onko ihan se ja sama?

Kurkistelen tuossa noita Ashin tensuja, jotka tilasin Outnetista jo talvella. Ovat oikein hyvät tepastella. Tykkään  koboltinsinisestä väristä, vaikka muuten olen tällainen väritön.

Työviikko takana, vihdanjäljet nahassa. Kohta popparit sylissä sohvalla, TV:ssä VOF:in finaali (eläkää vaan kertoko, kuinka siinä kävi!)

Leppoisaa viikonloppua.

 

Leggarit H&M Divided, college Pieces, paitamekko Designers Remix Collections, kengät Ash

Share

Pages