Ladataan...
Lilou's Crush

Käyttääkö kukaan muu käsitettä tokanpäivänponnari? Toimii myös termillä kolmannenpäivänponnari, eli numeroista riippumatta sen päivän kampaus, kun tukka ei vielä ole varsinaisesti likainen, mutta ei ihan enää puhdaskaan. Ja miksei muutenkin käypä tapa!

Nyt, kun hiuspuuterit ja kuivashampoot ovat tehneet tervetulleen invaasion kylppärinkaappiini, innostuin edellisenä "kolmantena päivänä" kokeilemaan tällaista pulleaa lettiponnaria. Kuivashampoo tekee hiusten pinnasta karkean joten käsittely on helppoa, mutta tähän alle sopii myös suolavesisuihke.

Tarvitset:

Suolavesisuihkeen/hiuspuuterin/kuivashampoon, 2 väritöntä hiuskuminauhaa, tupeerauskamman, hiuslakkaa, 3 minuuttia aikaa.

Näin menee näppärästi:

  1. Tee napakka ponnari haluamaasi kohtaan takaraivolle, kiinnitä läpinäkyvällä ohuella hiuslenkillä
  2. jaa hiukset kolmee osioon, tupeeraa reippaalla otteella (kannattaa tehdä näinpäin, eikä ensin tupeerata ja sitten jakaa, koska kolmeen osaan riipiminen sattuu ja voi vahingoittaa herkimpiä hiuksia). Suihkuta lakkaa, anna kuivua täysin
  3. Letitä tupeeratut osiot
  4. Kiinnitä letti samanlaisella ponnarilenkillä
  5. Vedä tarvittaessa vielä lettiä vähän löyhemmälle eri puolilta
  6. Valmis!

 

Tämä näyttää vielä paremmalta hetken haperruttuaan tuulen tuiverruksessa, eli varsin oivallinen kesäkampaus. Kun illalla avaat letin, selvitä tupeeraus hellästi.

Mitäs tuumaatte?

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Yhteistyössä Twist-koruliikkeen kanssa

Onko teillä sama systeemi, että lahjoja on ihana antaa, mutta niiden hankkiminen jää viimetinkaan, että ennättäisi funtsia kivan lahjan juuri sille tietylle päivänsankarille? Olen ihan toivoton mattimyöhäinen, mutta verkkokaupat ovat pelastaneet jo useat joulunalusryysikset ja tehneet lahjojen hankkimisesta stressin sijaan kivan jutun, niinkuin nyt shoppailusta yleensäkin, kun sen voi hoitaa siinä rakkaassa lyttääntyneessä soffannurkassa. Onnellisena verkkoshopparina lähdinkin mielelläni mukaan yhteistyökamppikseen Twist-koruliikkeen kanssa, joka toimii verkossa. Twist edustaa kohtuuhintaisia laatukoruja, merkkeinä mm. oma lempparini Evfa Attling, OXXO, Dyrberg/Kern, Ted Baker London, Pilgrim ja monta muuta.

Kokosin kevään ja kesän juhlia silmälläpitäen lahjavinkkejä Twististä näin kollaasien muotoon, ja ihan postauksen lopusta löytyy vielä alekoodikin kauppaan!

(Meidän) Minimalistien makuun... 

Laatumuotoilua, yksinkertaisia ja tyylikkäitä koruja, jotka sopivat arkikäyttöön -itse pidän siitä, että lahjaksi saamani korut sopivat jokapäivälle, eivätkä vain juhliin. Niin ne rakkaat muistot kulkevat kivasti mukana menossa.

 

Romanttisemmille sankareille... 

Helmiä, dimangeja, herkkiä värejä.

 

Miespuolisille juhlijoille...

Miehille terästä ja karumpaa menoa tai armyhenkeä, joka vetoaa etenkin vähän nuorempiin miekkosiin. Itse ihastuin noihin hirvenpääkalvosinnappeihin, niissä on jotain hupaisaa.

 

Siinäpä kollaaseissa pieni kurkistus Twistin antiin! Tänä vuonna itselläni ei ole kumma kyllä, yksiäkään lakkiaisjuhlia, mutta rippijuhlia sitäkin useammat, ja nyt onkin jo plakkarissa hyviä ideoita rippilasten lahjomiseksi.

Mikäli lahjanhankinta on just nyt ajankohtainen, tarjoaa Twist lukijoilleni alekoodin LILOUS10, jolla saa 10% alennuksen tilauksesta aina 31.6.2013 saakka.

Ja jos lahjatarve on vähän kuin tällä sekunnilla, kerronpa vielä, että kaikki Twististä huomenna torstaina toimistoajan sisällä tilatut tuotteet saapuvat perille perjantaina.

 

Näine terkuin toivottelen jo etukäteen hyviä juhlia kaikille sankareille ja kunniavieraille!

PS. Twistin sivuilta löytyy myös näppärä lahjakone, joka oli näppärä käyttää, jos valikoiman selaaminen hengästyttää. Lahjakone tarjoaa sopivat ehdokkaat tyylin, hinnan ja korutyypin mukaan. Paljon kivaa löytyy edullisemminkin, esimerkiksi nuo ihastelemani korvikset maksavat kolmisenkymppiä, ja helmikorvikset alle 20 euroa.

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Jestas, kuinka voi nainen olla poikki. Tänään vilkkaalle arjelle tuli suloinen stoppi, kun tytön kanssa teimme illalla extemporevisiitin ystävän luokse. Tarkemmin, ystävän pihalle. Ai että, se teki kuulkaas hyvää.  Käytiin vielä muina muikkuina me isot tytöt, kaksi pientä, ja yksi pieni herrasmies, ihan liian myöhäisellä tiistai-illallisella Herttoniemen uudessa Nepalilaisessa, jonka nimi alkaa G:llä ja josta saa hyvää ruokaa.

Ajattelin ottaa päivän asukuvan pitkästä aikaa, kun virallinen "kesä on täällä" päivä viimein minulle vilukissallekin koitti: ilman takkia, vajain lahkein, sukatonna ja lyhyillä hihoilla tulin toimeen koko päivän. Huomaatteko muuten, että käytän tuota Zaran kaulakorua aivan jatkuvasti. Se tuntuu sopivan lähes kaikkiin vaatteisiini. Hyvä ostos.

Muistatteko muuten parin vuoden takaiset "hittihousut", nuo J Brandin Houlihanit? Tykkään niistä edelleen tosi paljon, ovat viileiden kesäpäivien lempparit. Minulla on niitä kahdet, nämä siniset ja armyvihreät. Sinisten väri on kivempi, mutta kangas huonompilaatuista, löpsähtää nopeasti polvipusseille. Talvella näitä ei oikein voi vajaiden lahkeiden vuoksi käyttää, ja meinasin jo unohtaa niiden olemassaolon. Onneksi tulivat vastaan!

Kullankeltainen ilta-aurinko päätti ykskaks yllättäen punkea mukaan kuviin. Sanoin sille tervetuloa.

Arvatkaas, kuka käy nyt huhkimaan, vaikka on jo sysiyö. No tää täällä, pitää raivata ja puskea, että huomenna avuksemme saapuva siivooja pääsee tekemään taikojaan. Huh, mutta ihanaa tulla huomenna putipuhtaaseen kotiin!

 

Housut J Brand, paita COS, tossut Converse

 

 

Share

Pages