Ladataan...
Lilou's Crush

Oman tyttöni lasketun ajan päivämäärä on ihan kohta käsillä -hän saapui maailmaan pari kuukautta etuajassa. Vielä viiden vuoden jälkeenkin muistan elävästi tunteeni maatessani sairaalahuoneessa, oman pienokaiseni ollessa kilometrin päässä, toisessa sairaalassa. Kaikki kääntyi hyväksi, kiitos Naistenklinikan ja Lastenklinikan hienon työn.

Aina ei käy näin. Maailma mustavalkoinen -blogissa Riina Björkwallin pingviinit tuovat esille elämää suurempaa surua. Suosittelen tutustumaan, pingviinit auttavat käsittelemään lapsen menettämiseen ja lapsettomuuteen liittyviä vaikeita asioita, liikuttavat pienillä huomioillaan sisintä myöten, kyyneliltä on vaikea välttyä. Kenties lähipiirissäsi on ihminen, jonka elämää ovat vavisuttaneet samat surut, ja ehkä löydät pingviinien ajatuksista tavan ja uskallusta lohduttaa?

PS. Maailma mustavalkoinen -blogin sarjakuvia löytyy myös HS.fi:stä.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Olin jo monta kuukautta tuumannut, että piipahdan Sofinahissa, kunhan satun kulmille. Tänään vietettiin tytön kanssa tyttöjen päivää, ja juuri ennen kotimatkaa olimme ihan nurkilla, joten viimein pääsin putiikkiin. Ja voi miten se olikin sievä!

Nappasin kuvia kivoimmista jutuista, kuten Zoe Karssenin ja 8pm:n uutuuksista ja kaulankoristeista. Nuo pikkiriikkiset korut ovat suosikkejani, erityisesti  Erica Weinerin uniikki vauvansormuskoru ja sydänkorut, joissa taottuna pieniä tekstinpätkiä.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Löysin tänään Pinosta kivan jutun: paperista valmistetun, mutta silti pestävän pussukkasarjan italialaiselta Essent'ialilta. Alakerran WC:n veskipapereiden säilytys on nyt ratkaistu minusta aika sievällä tavalla, aiemmin survoin niitä allaskaappiin sen verran kuin sinne kulloinkin mahtui.

Aika kätevä: käytössä kivannäköinen, rento, kestää monenmoista, ja kun tarvetta ei ole, mahtuu pikkiriikkiseen tilaan taiteltuna. Mustan säkin lisäksi harkitsen makkariin XL-kokoista versiota imaisemaan sisäänsä terassin viltit ja tyynyt. Väri pitäisi päättää, vaaleanharmaa ja valkoinen pohdinnassa.

Näitä pussukoita löytyi Pinosta harmaana, kierrätyspaperinruskeana, valkoisena ja mustana, mutta pienen googlailun perusteella väriskaala on laaja, aikas mainiot olivat neonoranssein roiskein koristetut ja kullan -ja hopeanväriset pussukat. Yritys tekee myös kumppaneilleen pussukoita, ja kotoisa Marimekko on yksi yhteistyökumppaneista. Kivoja olivat nekin!

Hintaa tällä omallani, M-koolla oli 18€, kaikkein suurin XL muistaakseni 49€.

Share

Pages