Ladataan...
Lilou's Crush

Työkaverini ikuisti tovi sitten päivän asun, mutta meikäläinen ei malttanut lopettaa höpötystä, joten jotta liikesalaisuuksia ei vuotaisi blogin kautta maailmalle, leikkasin pään pois. Muuta syytähän siihen ei luonnollisesti ole.

Kuva piti laittaa, koska siinä on todistetusti loppusyksyn ainekset yhdessä kasassa:

  • Villakangastakki (olenko ihan törkeän ajoissa tämän kanssa?! Ei ollut yhtään kuuma!)
  • 200 denierin sukkikset
  • Acnen Pistolit

(ja harvinaisen kaunis tiiliseinä.)

Tänään siis yllä: nahkasortsit Zara, kasmirpusero Uniqlo, takki Just Female, buutsit Acne.

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Tosi pitkään on ollut mielessä tehdä klassinen "laukkuni sisältö" -postaus, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Hyvä hetki tuli kuitenkin, kun haikein mielin tyhjensin laina-Pradasta sisällön pöydälle siirtääkseni sen toiseen käsveskaan. Joten ta-daa, tässäpä paljastettuna laukkuni syvin olemus silloin, kun käytössä on tilavahko arkiveska.

1. Työpaikan kulkukortti (Tokiosta ostettuun Rilakkuma-suojaan puettuna)

2. Reissun jäljiltä ja flunssakautta vastaan laukkuun jääneet puhdistuspyyhkeet, nessut ja yksinäinen tehopuhdistuspyyhe

3. Ray Ban-kotelo, ja sisällä joko Wayfarerit jai Aviatorit

4. The Happiness Project -kirja (joka on vielä kesken arjen kiireiden taas alettua=

5. See by Chloén pussukka, jossa tällä kertaa vain astmapiippu, purkkaa ja matkalääkekotelo, jossa pari tablettia särky- ja allergialääkkeitä. Ja purkkaa. Aina.

6. Louis Vuittonin pussukka, joka toimittaa usein rahapussin virkaa jos matkassa on kuitteja tai muuta korttia pulleampaa -sen sisällä on pienempi LV:n korttikotelo, jota en hokannut ottaa esille

7. Malene Birgerin sininen nahkapussukka, jossa tällä kertaa dödö ja Lumenen sekä IsaDoran huulipunat plus (juuri nyt hukassa oleva) BeneFitin sisäkajal

8. Marc by Marc Jacobsin avaimenperä, jonka sisällä majailee kotiavainnippu ja usein myös autonavaimet

9. P3-kuulokkeet

10. iPhone

11. Prisman kärrypolett

12. Kivi

13. Chanel Mademoiselle -matkatuoksu

14. Auton avaimet vähän liian ison mutta niin nätin HAY:n avaimenperän kanssa

15. Meinasi unohtua: ylärivissä mintunvihreä silmätippapullo.

 

Siinäpä se! Useista laukunvaihdoista johtuen ei käytettyjä nenäliinoja, ei turhaa sotkua, mutta vähän normaalia enemmän tavaraa kuitenkin.

Mitäs teiltä löytyy?

Ladataan...
Lilou's Crush

Tällainen leipä oli katettu jo valmiiksi, kun aamulla kömmin aamiaispöytään :)

Ja tältä näytti pöydän toisella puolella. Aika liikkistä.

---

Ollaan me saatu aikaiseksi muutakin kuin höpsöjä juttuja: makuuhuone on listoja vaille valmis. Sutia vaatii vielä ovi ja ikkunanpielet, mutta ne on pikkujuttuja kokonaisuuten nähden. Ensi yötä en enää nukukaan alakerran epähuoneessa kuten viimeisen kuukauden, vaan omassa, tilavammassa ja vaaleammassa makkarissa. Oi jee!

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Voi kun olen iloinen, että sain nämä aarteeni viimeinkin kehystettyä. Niihin liittyy nimittäin Suuren Rakkaustarina alkuun merkittävästi vaikuttanut seikka.

Julisteet ovat osa mieheni Helsingin Juhlaviikoille kuvittamaa "Taide Kuuluu Kaikille"- sarjaa kolmentoista vuoden takaa. Hän taisi hurmata minut jo toisella treffikerralla antamalla auliisti lahjaksi ainokaisen oman jättikappaleensa tuosta "tyttönuotista". Taiteilijan tyttärenä se oli merkittävä teko (ja taisi hurmata sen taiteilija-äidinkin samalla...) Kyseinen juliste oli valtava ulkomainosjuliste, joka peitti ensin Kruununhaassa miniyksiöni seinää. Samaan yksiöön mies muutti vain pienen hetken kuluttua yhden laukun, läppärin, sähkökitaran ja kahden basson kera.  Siitä lähtien juliste somisti seuraavia kotejamme. Monissa muutoissa tuo jättijuliste kuitenkin kärsi niin paljon, että jouduimme siitä luopumaan, se harmitti kovasti.

Onneksi anoppilasta löytyi miehen sinne unohtamat julistekääröt, ja saimme nämä pienemmät versiot taas meitä ilahduttamaan. Kodin onnea!

Ladataan...
Lilou's Crush

Miten kovin tyylikästä on kuvata päivän asu vessassa! Mutta niin maar vaan tein, kun bongasin likipitäen ainoan kokovartalopeilin normaalissa elämänpiirissä.

Rönttöstellen perjantaina: pepusta ihan liian isot boyfriend-farkut, J Crewn heppakollege ja sormin aamulla kammattu tukka. Siitä on palaveriton rönttösperjantai töissä tehty.

Kohta koittaa viikonloppu, sitä ennen vielä viimeinen rutistus. En voi muuta todeta, kuin WHAT A WEEK konttorirotan elämässä! Huh.

Lepoa ja rauhaa, kiitos, loppuviikolle ja sitä samaa teille kuomat!

 

Pages