Ladataan...
Lilou's Crush

Yhteistyössä City Shopparin kanssa

Oltiin ihan  villejä miehen kanssa eilen. Karattiin heti aamusta tref-feil-le!

Olen mukana Cityshopparin kampanjassa, jossa valita yhden edun testattavaksi. Valitsin syömistä, tietysti, ja vielä sellaiseen aikaan, että päästiin harvinaisella tapaan ihan kaksistaan ja rauhassa pöydän ääreen Radisson SAS Bluen Superaamiaiselle. Enpäs muista ihan äkkiä, koska viimeksi tällainen tilanne olisi ollut, joten nautittiin kyllä ihan täysillä. Kamerasta löytyi jopa yksi super-cheesy kädestäpitelykuva, mutta se oli kyllä liian siirappista tähän laitettavaksi.

Jututin Radisson SAS:in iloista ravintolapäällikköä, koska halusin tietää vähän lisää aamiaiskonseptista. Superaamiainen oli nimittäin tosi hyvä, monipuolinen, ja sain kuulla, että mahdollisimman pitkälti luomua ja tuoreista raaka-aineista. Lämpimän aamiaisbuffetin (paras pekoni aikoihin!) lisäksi tarjolla oli salaatteja, marjoja, kasviksia ja jyviä jos jonkinmoisia, ja tietty erilaisia leipiä ja kahvileipiä. Ekstrakivana juttuna, aamiaisen hintaan kuuluu myös keittiöstä tilattavat erilaiset aamiaismunakkaat, uppomunat ja sen semmoiset,  sekä erikoiskahvit -me tilattiin molemmille latet.

Kun kerran treffit ja kaikki.

Superaamiaisen hinta on normaalisti 19,90 -Cityshopparilla syö kuitenkin kaksi tuohon hintaan itsensä killilleen. Käytin etua maksaessani muuten cityshopparin mobiiliversiota. -Se muovinen kortti itselläni on ollut varmasti 15 vuotta, mutta takaisin en enää vaihda:  onneton onnistuin aina hukkaamaan korttini ennenkuin vuosi tuli edes täyteen. Cityshopparin (24€) voi ostaa suoraan mobiiliin (täällä ohjeet), ja se toimii ilmaisella Cardu-sovelluksella, johon voi latailla sitten muitakin etukortteja.

Täytyy sanoa, että olipa harvinaisen hurmaava päivän aloitus -vaikka en edelleenkään mikään romantikko myönnä olevani, toisin kuin ihan hupsu mieheni ;) Hotellia aamiaispaikkana ei kannata muuten yhtään arastella, itse kävin ennen perheellistymistä ja muuttoa kauemmas keskustasta hotelliaamupaloilla kavereiden kanssa, ihan vain poikkeamassa ja irtautumassa arjesta hetkeksi.

 

PS. Bonarina, istuttiin hyväntuulisen Lipposen Paavon vieressä! Päivän julkkisbongauskin siinä samassa siis.

Ladataan...
Lilou's Crush

Voi tyttö, minkä tekee! Kasvaa maatapitkin niin että suhina kuuluu sukanpohjista. Nyt pieneksi jäi tytön niin kovasti tykkäämäät nahkaiset Robeezin tiputossut!

Mistä ihmeestä voisin nopeasti löytää nahkaiset sievät tossut, joissa kivoja kuvioita, koossa 32? Stockmannilla loppuivat kolmeenkymppiin, Tohvelisankarilla vastaavantyylisissä on liian pitkä toimitusaika kyseiselle koolle. Tarve olisi tosiaan "eilen".

Yksivärisiä nahkatossuja kyllä löytyisi, mutta kun tyttö niin kovasti toivoisi tuollaiset leikkisämmät.

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Olen viimeaikoina bongannut Lindexiltä muutaman tosi kivan näköisen vaatekappaleen -siis sellaisen, jonka niskalapussa en olisi osannut muuten odottaa lukevan Lindex laisinkaan, ellen olisi kyseisessä puodissa ollut sisällä.

Tovi sitten meiliini tupsahti mielenkiintoinen uutiskirje, jossa kerrottiin Lindexiin saapuvasta Extended -mallistosta. Extendedin materiaalit ovat sen mukaan laadukkaita ja malliston tyyli on urbaani ja selkeä. Kuulostaa ihan meikäläiseltä, ja tosi hyvältä näyttää noissa kuvissa! -Monessa vaatteessa näkyi tosinolevan avoin selkä, joka ei vilukissameikälle ja rintaliivien ystävälle ole ehkä se ideaalisin, mutta muutoin siis kiinnostaa kyllä!

Hintoja ja materiaalitietoja jään mielenkiinnollaodottamaan, sillä siinä kaksi syytä, minkä vuoksi ne mainitsemani  jutut eivät ole päätyneet kassalle saakka -materiaalit ja hintalappunen kun eivät harmikseni kohdanneet juuri noissa kivoissa kuteissa!

Mutta yleisesti: well done, Lindex!

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Tyttöni viisi ja puoli vee on löytänyt uuden suosikkisarjan kun ovat katselleet miehen kanssa vähän Netflixiä. Hetken kesti hiffata, mikä se "mailephouni"oikein on, mutta selkishän se, kun musiikki pyörähti käyntiin. Nyt pyörii tunnari päässä 24/7, tarttuva kipale. Tytön suosikki on kuvan prinsessa Celestia, varsin majesteetillinen nimikin.

Meikän silmään sattuu vain, että ovatpa kovasti virtaviivaistuneet entiset pulskansuloiset kaverit. Ja kun itse olin lapsi, pojat oli aikalailla paitsiossa näissä ponihomissa. Toisin on nykyään, TJEU broniesien määritelmä Wikipediasta!

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Tänään sain päälleni Trendin kuvauksissa iiiiiiihanan pehmoisen Adidaksen collegepaidan. Kivasta studiokeikasta kerron pian enemmän, mutta nyt keskityn tuohon paitaan, jonka olisin erihyvin voinut omia ihan ikisen omaksi, valtavasta logosta huolimatta -tai ehkä juuri sen vuoksi, en tiedä! Alkaa ilmeisesti olla riittävästi vettä virrannut logomanian huippuvuosista nuoruudessa, sillä vanhat kunnon sporttimerkkien peruslogot näyttävät silmääni kivalta. Nike, Adidas, Reebok, mitä näitä urheiluvermeitä nyt onkaan.

Muisteltiin tänään tuohon paitaan ja logoihin liittyen työkaverini kanssa lukioaikojen tyylejamme: itselläni vakkariasu oli meinaas Addun nappiverkkarit ja äidin valkoinen reilu neulepaita, ja sen alla vielä poolo (vilukissa olin jo tuolloin). Muistatteko te vielä noita raitanappiverrareita, jotka olisi saanut vähän "Hunks" tyylisesti melkein ylös saakka napeista auki! Oi aikoja, oi tyylejä :)

Ja se on taas kuulkaa maanantai -mitä parahinta viikkoa!

Pages