Ladataan...
Lilou's Crush

Terveyssandaali-trendi löi täysillä läpi tulevaksi kesäksi. Koska mukavuus ennen kaikkea ja niin edelleen, ja niin edelleen, olen tästä möhkötyylistä kieltämättä hyvilläni. Olen kovasti miettimässä klassikko-Birkenstockien hankintaa (kyllä, rakas mieheni, olen tosissani, olkoot tämä kosto susupalaepisodista... voisin jopa toivoa ne synttärilahjaksi...kjäh!).

Väri on vain pohdinnan alla -musta vai valkea, valkea vai musta. Vaikka on sitä puolensa Topshopista löytyvissä pirteissä mintunvihreissä Birkenstockien tallustimissakin. Vaikka nilkkaremmi pitäisi sandaalit paremmin jalassa, en usko, että kärsivällisyyteni kesäkenkien suhteen riittää solkiin, joten tuo remmitön malli olisi siksikin varmasti paras valinta.

Mikä on kiva juttu, on se, että nämä kollaasin sandaalit eivät kaikki ole ollenkaan hinnalla pilattuja. Edullisimmat löytyvät Topshopin valikoimista, muistaakseni 36€, ja muut siitä ylöspäin. Birkenstockin jotkut mallit kustantavat reilun viisikymppiä, se ihan perus-perus Arizona, jota tuo turkoosi pari edustaa, sitten tietysti eniten, noin 80-90 euroa. Höh. Vagabondin hinnat olivat noin 70€, ja Zarassa pyörittiin viidenkympin hujakoilla.

Olisiko jollakulla viisaalla jakaa kokemuksia Birkenstockien mitoituksesta? Näissä on ikävää, jos hölsköttelee, ja toisaalta tuo kärjestä nouseva reuna ei tosiaankaan tunnu liian nafteissa sandaaleissa kivalta!

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Olen pelottavan koukussa näihin kahteen uuteen herkkuun.

Aamulla oli Granrothien keittiössä kasassa kolmannen maailmansodan ainekset: minttususupussini oli salaperäisesti tyhjentynyt eilisillan aikana, ja perjantaiherkuksi säästämäni pussin pohjalla oli YKSI herkkupala.

Mies tunnusti "ottaneensa kyllä pari".

 

Hyvä Vaimo Minussa antoi asian olla. Hyvä hyvä hyvä minä.

(...koska laukussa minttulakupalapussi, josta kukaan muu ei tiedä mitään, hahaa)

 

Herkullista perjantaita, älkää ostako minttususupaloja, niihin jää kammottavasti koukkuun

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Pääsin tänään hypistelemään kertakaikkisen suloisen, italialaisbloggaaja ja suunnittelija Eleonora Carisin Zalandolle suunnittelemaa mallistoa, joka lanseerataan tulevana maanantaina tuolla verkkojätissä.

 Pääosin organzasta ja silkistä valmistettu yhdeksän tuotteen mallisto oli kyllä suunnittelijansa näköinen, sellainen iloisen pulppuileva, ja villi kuosi toi mainion kesäfiiliksen. Sain valita lempparituotteeni mallistosta, ja se oli aivan itsestäänselvästi tuo bomber-jakku, jonka tuumasin olevan varsin monikäyttöinen.

Jotakin marimekkoisaa tuli kuosista mieleeni, etenkin silloin, kun koko malliston vaatekappaleita oli yhdistelty keskenään. Hinnoiltaan tuotteet eivät ole materiaaleistaan johtuen edullisimmasta päästä, lähtöhinnat taisivat olla 150€:n tienoilla.

Petra mallailee tässä silkkipaitaa, se oli toinen omistakin suosikeistani, ja tässä kuvassa kuosi varmasti erottuu parhaiten.

Hauska muuten arvailla, kuka lienee seuraava suomalaisbloggaaja, joka tarttuu suunnittelijan hommiin, Mariannan BikBok-mallistohan taisi avata radan, ellen vallan väärin muista!

 

Share

Pages