Ladataan...
Lilou's Crush

Ny vähä ärsyttää.

Tilasin jostakin Asoksen lukuisista alekampanjoista Pepe Jeansin mekon, jonka ajattelin sopivan käyttöön näin odotuksen loppumetreillä "takkimekkona" ja etenkin synnytyksen jälkeisessä elossa mukavana ja helppona vaatekappaleena esimerkiksi maitobaarin tarjoilijalle.

Vaan ei näy, ei kuulu, näin kolme viikkoa määräpäivän jälkeen. Asiakaspalvelu kehotti kyselemään pakettia naapureilta (harvemmalla on avain postilaatikkoomme ;) tai muista paikoista, jonne paketti olisi voitu jättää, jos en ole ollut toimituksen aikaan kotona (olen ollut kotona kuin tatti). Ja sitten vielä vielä tarkistamaan postista. Tiesin turhaksi, mutta tein työtä käskettyä -postin tädit jopa näkivät vaivaa ja lähettivät tekstiviestin perään, kun olivat käyneet läpi kaikki saapuneet pussukat ja paketit. Mutta ei.

Mistähän se johtuu, että vuosien verkkokauppakokemuksella ainoat tuhka tuuleen hävinneet pakettini, 2 kpl, ovat olleet nimenomaan Asoksen paketteja? Kolmaskin Asos-nyytti reissasi pari kuukautta, ja saapui perille Afrikassa visiteerattuaan. Kenties Pepe lähti myös maailmanympärimatkalle, ja tuumasi säätiedot nähtyään jonkun Hawaiin saaren mukavammaksi kohteeksi kuin pohjoisen Helsingin.

Harmittaa, vaikka tiedän, että rahallista menetystä tästä en tule kärsimään maksettuani Visalla ja heh-hee, koska kokemusta asian hoidosta jo onkin ennestään. Mekko olisi ollut tosi kiva, mutta "ny meni fiilis". Onko teillä muilla ollut vastaavia kokemuksia Asoksen tai jonkun muun verkkokaupan kanssa? Tuliko paketti koskaan?

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Reilu vuosi sitten reissasimme Tokiossa. Matkan upeus on jotenkin valjennut pikkuhiljaa vuoden saatossa. -Oli aivan mahtavaa olla paikan päällä ja  nautimme joka sekunnista, mutta ilmeisesti Tokion käsittämätön koko ja monipuolisuus on sellainen juttu, etteivät ainakaan omat aivoni pystyneet sitä edes käsittelemään kerralla!

Koin aivan huikean "flashbackin" äsken, kun aloimme katsoa Studio Ghilblin Kätkijöitä. Huusimme koko perhe yhteen ääneen "me ollaan oltu tuolla!" kun heti elokuvan alussa autoiltiin Studio Ghiblin seuduilla Koganeissa -olimme nimittäin kävelleen ihan samannäköisiä katuja ja samaa joenviertä pitkin pari kilometriä edempänä matkallamme asemalta Ghibli-Museoon Mitakassa, miltä matkalta nämä kuvat on napattu.


Kunhan ensin reissataan uudella perhekokoonpanolla ensin Lahteen, Haapamäelle ja New Yorkiin, Tokioon on joskus vielä päästävä. Uskon, että toisella reissulla kaupungista saisi vielä enemmän irti.

PS. Täällä muutamia Tokio-aiheisia postauksiani:

Totoron jäljillä Ghibli-museossa

Päivä Odaiban keinosaarella

Harajukun hulinoissa

Shinjuku

Hello Kittyn Valtakunnassa -Sanrio Puroland

-Ja kas, tajusin, että minulta on jäänyt täysin kirjoittamatta visiitistä Tokion Disneylandiin, joka oli aivan käsittämättömän hieno paikka! 

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Sain eilen postikortin!

Tuli ikävä ja tuli kaipuu, mutta ennen muuta, tuli lämmin olo ja ihan hyökymällä muistoja -pieniä lauseita, lumikengät, joku automatka, kokkailua, kalakisoja, hölmöjä vitsejä, kissan kynnet säärinahassa, venäläinen tee. Sellaista mitä ei yleensä sen kummemmin mieleen tule painettua, ohimenevää sillä elämän hetkellä.

Ajatelkaas, vain yksi pieni pahvinpala, kepeästi ja nopeasti, hetken mielijohteesta kirjoitettuna, ja voi sentään, mikä ilo ja piristys <3 

Laitettiin heti illalla hyvä kiertoon!

Share
Ladataan...

Pages