Ladataan...
Lilou's Crush

Meillä on eteisessä (joku fiinimpi ihminen sanoisi ehkä "hallissa", siis tuulikaapin jälkeen mutta jo ihan "sisätiloissa") Ikean vaaleat sisalmatot keräämässä ne kengistä tulleet hiekat, jotka eivät jää pysähdy tuulikaapin varsinaiseen kuramattoon. Ovat kestäneet hyvinä parisen vuotta, ja sattuvat vielä olemaan väriltäänkin just nappi valkoöljyttyyn tammilattiamme nähden, hyvin maastoutuvat eivätkä pomppaa silmille. Edullisetkin olivat.

Miinuksena sisalmatossa on se, että kunnon pesu omin avuin on ihan mahdotonta. Pesulapesetys taas maksaa kaksi kertaa maton hinnan, -kertaa kaksi (mattoja on siis kaksi vierekkäin). Uusien osto ei tosiaankaan tunnu järkevältä heti, jos vanha menee likaiseksi, eikä senpuoleeln tuota kyseistä väriä enää löydy valikoimistakaan, vaan se on korvattu tummemmalla. Vaikka matot ovat tähän saakka pysyneet siisteinä huolellisella imuroinnilla ja yksittäisten tahrojen pikaisella poistamisella, kohta alkavat vaunujen renkaat tuoda toisella lailla kuraa ja kosteutta sisälle, ja joku toinen ratkaisu tulee tarpeeseen melko pikaisesti.

Koska tila on napakka ja neliön muotoinen, on sopivan maton löytäminen yllättävän haastavaa!  Aiemmassa kodissa vastaava tila oli käytävämallinen, ja Pappelinan muovinen matto oli eteishommissa täydellinen valinta: kivan näköinen, mukavan tuntuinen jalan alla ja ääreest helppo pitää siistinä. Useimmat muovimatot, niin Pappelinat kuin muutkin, vain tuppaavat olemaan joko "pitkiä ja laihoja" tai jos leveitä, myöskin sitten tosi kookkaita. Meille täydellisin koko olisi noin 160x160, tai jotakin sinne päin, pituuden suhteen hiukan kasvun varaa on, leveydessä vastaan tulee portaikko. Mutta eihän sellaisia tunnu löytyvän.

Ilmeisesti edessä on taas kahden 70x160cm maton hankinta ja laittaminen vierekkäin yhden ison sijaan. Pappelinan säyseän hillitty Svea-matto sävyssä Fossil Grey (Pappelinan pressikuvassa tuossa yllä) miellyttää silmää, mutta vielä enemmän miellyttäisi, jos löytyisi jokin vastaava, vähän edullisempi vaihtoehto.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Tänään on hieno päivä!

Kuusi vuotta sitten, 30.6.2008, maanantaipäivänä myöskin, syntyi rakas mannaryynini, esikoistyttäreni. Siitä johtuen, olen tänään raskaampana kuin koskaan, kunhan päivä kääntyy iltaan:  molemmilla lapsillamme kun on täsmälleen sama laskettu aika.

Pulla pais(t)unee siis kypsemmäksi -vaikkakin, jos vauva olisi syntynyt tänään, tuleva isosisko tuumasi, että se olisi sitten ollut hänen paras synttärilahjansa. Näillä näkymin parhaan paikkaa pitää kuitenkin vielä huikean hieno Pet Shop-systeemi, ja oikein hyvä niin.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Omat näkymät <3

 

Taivaallista. Pääsin kotiin sillä ehdolla, että täyslepo onnistuu parisen viikkoa. Se laitetaan onnistumaan.

Ollaan ihan onnen huumassa koko sakki, niin valtavan ihanaa olla kotona yhdessä taas.

 

PS. Ja eikun tietty huomenna täyttämään sitä sairaalakassia uudestaan  Herkut tuli syötyä, shampoo, suihkugeeli ja rasvapurtilot tyhjennettyä ja korvatulpat käytettyä. Seuraava sairaalareissu onkin haikaramatka -on sen hetki ensi yönä tai kuuden viikon päästä!

Share
Ladataan...

Pages