Ladataan...
Lilou's Crush

Toimitus haasteli Eevan postauksen perusteella kertomaan kesäkassista ja sen sisällöstä. Meikäläisen survival-kassista ei löydy tänä kesänä piknikvilttejä, tyynyjä, shamppislaseja tai sen sellaista villin ja vapaan kesän rekvisiittaa.

Sen sijaan, olalle heilautetaan aina vähänkin kauemmas lähtiessä kassi, jonka sisällä on...

  • Neuvolakortti
  • Rahapussi
  • Pillimehu ja lasinen vesipullo
  • Nenäliinoja ja savet-pyyhkeitä
  • Panadoltabux2
  • Aurinkolasit
  • Yöside
  • Muovikassi
  • Varamekko ja varapikkarit
  • Huulipunakynä (but of course...)

Näin olen varautunut niin tien päällä hyökyvään lapsivesitulvaan kuin heikotukseen tai muihin mahdollisiin yllättäviin probleemiin. Tähän mennessä survival kitiä ei vielä ole tarvittu, mutta päivä päivältä ja kilometri kilometriltä todennäköisyys kasvaa.

 

PS: Kassiksi on vakiintunut tuo iloinen Tjäreborgin mainoskangasnyssäkkä. Just passeli koko ja pese-ja-pidä-mahdollisuus. Vastaavanlaisia löytyy meiltä varmaankin kymmenen kaikenmaailman eri brändeiltä, hurraa monikäyttökasseille!

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

On tämä kummallista. Tuskaisen vaikea raskaus aina viikolle 35 saakka, ja mikä on tilanne nyt! Sairaalareissun ja sen päälle vielä kahden tiiviisti maatun viikon päälle täällä sitä mennä puuskutetaan, koko käynnissä olevan 39. rv:n komeudessa. "En olisi ikinä uskonut" pääsee suusta joka kerta, kun tarkistan, mitä päivää parhaillaan eletään. Toki loppuraskauteen kuuluvat krempat koettelevat, mutta voitteko kuvitella, olen alkanut tekemään iltaisin jopa viiden kilometrin kävelylenkkejä kesäiltaa nuuskien, kun edelliset liikuntakerrat ajoittuvat ajalle ennen lokakuista polvileikkausta! Vapauden tunne on mahtava!

Olen todellakin nyt päässyt siihen viimeiseen, odottamisen vaiheeseen, jossa alkaa mieli jo olla vähän malttamaton tulokkaan kohtaamiseen. Näitä päiviä en päässyt viimeksi näkemään, ja epäilenkin, että hyvin naftisti minulle jaettua kärsivällisyyttä jo taidetaan kohta koetella. Iloitsen kuitenkin edelleen kertyvistä päivistä, erityisesti siksi, että jos kaikki menee loppuun saakka hyvin, pääsee pieni suurella todennäköisyydellä synnyttyään vierihoitoon.

Kas kun sattuikin nämä 50 vuoden kovimmat helteet juuri näille viimeisille viikoille...

Miten te, vaivaako helteet vai nautiskeletteko? Itse pysyttelen ekaa kertaa elämässäni poissa auringonpaahteesta, mutta muutoin tämä on kyllä aikasmoisen ihanaa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Meillä oli tosi kiva hetki tytön kanssa: pedattiin yhdessä pienen peti puhtailla raikkailla lakanoilla odottamaan pikkuista ja juteltiin isojen tyttöjen juttuja ja muisteltiin tietysti sitä aikaa, kun "muikku"-sisko nukkui tässä samassa sängyssä ja samoissa lakanoissa ja peitoissa. Pupu ja patja on uudet jutut tulokkaalle. Täytyy muistaa ostaa noita samanvärisiä pupuja varastoon, sillä ainakin esikoisella Ainun ruskea ensipupu kolmin (!) kappalein on ollut tarpeen. Kaksi ostettiin itse, ja kolmas ihan samanmoinen kuoriutui pikkuveljeltäni tulleesta paketista.

Tällä hetkellä sänky nököttää siskon huoneessa, jonka lapset tulevat jakamaan noin vuoden kuluttua yhdessä -kun vauva saapuu, sänky siirtyy "sivuvaunuksi" meidän sängyn viereen,vaikka luulenkin, että Pulla tulee nukkumaan meidän välissä samaan tapaan kuin siskonsakin aikanaan, ainakin niin kauan, kun yösyöttöjä piisaa.

Nyt on kaikki ihan valmista.

Share
Ladataan...

Pages