Ladataan...
Lilou's Crush

Isä ja tytär High Line Parkissa iloa pitämässä

Innostuksen pomppuja! Otimme juuri suuren harppauksen kohti ensi kesässä siintävää, kovasti odotettua matkaamme. Reissaamme nimittäin koko perheen kera taas New Yorkiin, tällä kertaa hitusen pidemmäksi aikaa. Lentoliput on plakkarissa, muutama asuntoasia jo laitettu vireille. Puuhia on sitten kiva suunnitella pimeinä syysiltoina. Puistoja, nähtävyyksiä, ystäviä, kaupungin vilinää. Kenties piipahdamme myös Torontossa tai Washingtonissa, kenties pysymme New Yorkin antimien ääressä, mitä nyt sitten keksimmekään.

Mikä hauskinta, saamme todennäköisesti tälle reissulle taas appivanhempani mukaan osaksi aikaa! Edellinen reissu Mummun ja Ukin kanssa oli aivan kertakaikkisen mahtava, ja isovanhempiin purikin nykkikärpänen tosi kovasti. Siellä ne sitten kulkevat, kuin vanhat tekijät tällä kertaa.

PS. Olipas tsäkä, että muistin kertyneet Finnairin pisteet, eivätkä tällä kertaa päässeet happanemaan tilillä!

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Ostin vähän sikana säkissä (kun kerran "halavalla sai" -5€ H&M:n alessa!) tuollaisen unipussin pienelle, se kun oli jo esikoiselle ajatuksissa, mutta alkuhärdelleissä sai jäädä.  Onko teillä kokemusta pussissa nukuttamiseen peiton alla koisaamisen sijasta?

Tämä pussi on ihan pienintä kokoa, eli 56-62 cm, ja ymmärsin hankkia sellaisen, jonka saa auki pohjasta, jotta mahdollisen kakkosluokan tuotoksen voi yöllä vaihtaa helpommin. Mihin saakka unipussi on ollut pienelle kiva, vai onko peitto osoittautunut kuitenkin paremmaksi?

Kokemuksia kapalosta muuten kuulisin myös -oletteko kokeilleet, toimiko, ja millaiseen nyssäkkään olette vaavit käärineet?

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Kun kalenteri näyttää suunnilleen alkusyksyä, alkaa kutkutella vaihtaa meikkipussin sisältö vähän hämyisempiin sävyihin -kesän pirteät sävyt on nyt hetkeksi taas käytetty. Tein pehmeän laskun tummempiin väreihin Lumenen syksyn meikeillä, joista sain muutamia testattavaksi -luomilla on Long Wear Duet -luomivärin sävy 8, Tunturimaisema ja huulilla Wild Rose -puna 89, Kuunvalo.

Värit kuuluvat Lumenen syksyn Nude & Matt Trend -kokoelmaan. Mattaiset luomivärit viehättävät, vaikkakin niiden levitys ja häivytys on mielestäni hitusen aikaavievämpää kuin liukkaampien kiiltävämpipigmenttisten. Jokin aika sitten uudistuneet Wild Rose-huulipunat ovat tätänykyä kovasti mieleeni, sillä omat huuleni kuivuvat helposti, ja näissä kosteus riittää niin pitkään kuin punakin -Tuntuma on hiukan samantyyppinen kuin lempparimeikeilläni, Isa Doran huulikynillä ja kalliimmissa kavereissa Chanelin kosteuttavissa punissa.

Tästä kokeilusta innostuneena kävinkin sitten läpi koko meikkilaatikkoni, ja pakkasin "kesämeikit" taaemmas ja nostin syksyisemmät sävyt eturiviin -ihan niinkuin pian taittelen kesähepenet vaatekaapin takaosaan ja vaatehuoneen perukoille. Sieltä ne on taas kiva kaivaa esille kun kevät alkaa pilkottaa.

Share

Pages