Ladataan...
Lilou's Crush

 

Niin siinä sitten kävi, että aprikoimani söötti hattaranvärinen takki jäi kuin jäikin käyttööni. Talvitakkihan se ei ole, mutta huomasin vallan oivaksi tällaiseen siirtymäkauteen, kun sää ei osaa päättää, oliskos sitä kylmä vai oiskos sittenkin lämmin.

Itse olen aina mieltänyt villakangastakit talvikäyttöön, ja vilukissana ihmettelin, että miten kukaan sellaisessa tarkenee. No, nyt tarkenen minäkin (ilman untuvatakkia alla, siis), tosin pari kuukautta ennen muuta villakangastakkiväkeä!

Hattaran (Zara) kaverina: farkut Crocker (saatu), t-paita Gina Tricot, neuletakki piilossa Uniqlo, tossut Nike, kassi 3.1 Phillip Lim

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Tiesittekös, että Lumene avasi viime viikon maanantaina pop-uppina Kulma(karva)baarin Helsinkiin, Unioninkatu 25:een? Kulmabaari on auki vielä tämän viikon, joten suosittelen poikkeamaan, jos ilmainen kulmakarvojen freesaus kiinnostaa! Tarkemmat ajankohdat löytyvät täältä. Kävin itsekin baarissa avajaisissa kuulemassa Mariela Sarkiman vinkkejä näihin uusiin kulmakarvatrendeihin. Aihe kun on itselleni mielenkiintoinen, sillä kulmakarvani ovat olleet aina vähän hassut: epämuodikkaan tummat, pörheät ja aiemmin vielä mallia "oikosulku" tuosta keskeltä.

Pahin meikkikatastrofinikin liittyy kulmakarvoihin... paras ystävän nimittäin värjäsi neitsykäiset kulmakarvani joskus lukioiässä kestovärillä, ja lopputuloksena näytin Brezhnevin kadonneelta kaksoissisarelta. Voi veljet, että oli nimensä mukaisesti kestoväri... Sitä hinkattiin heti lopputuloksen paljastuttua saippualla ja hammasharjalla, mutta väri oli kiinni ja pysyi. Ja pysyi.

Myöhemmin tehdessäni kuvauksia, yksi jos toinenkin meikkaaja himoitsi saada käyttää vaalennusainetta kulmiini, mutta olin vähän huono ammattikuntani edustaja, sillä en niihin antanut koskea -juurikasvu kulmakarvoissa ei ole se ihan kaikkein haviteltavin olotila. Ja jollain oudolla tavalla olin kiintynyt mustiin karvoihini, vaikka sainkin jatkuvasti kuulla, että ne ovat liian hallitsevat, ja tekevät tarpeettoman äkäisen näköiseksi. No, kaltaiselleni pehmolle se saattoi olla vain ihan hyvä juttu.

Nyt siis ensimmäistä kertaa vuosiin olen ihan oikeasti innostunut meikkaamaan Marielan oppien mukaan kulmiani, kun sain nuo tuotteet mukaani avajaisista, en vain täyttämään harmaalla kynällä kolosia. Ihan pohjalle laitoin hiukan tuota vaaleampaa sävyä, ja korkeaa kaarta madalsin ohuin kynäviivoin, ja koko komeuden silasin tummemmalla kulmavärillä ja siveltimellä. Ylimääräiset harjalla pois ja kulmakarvageelllä ojennukseen. Meikatuiltahan ne toki näyttävät, mutta hauskaa vaihtelua tämä un-natural look, niin kauan kun trendi nyt sitten kestääkin!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tiesittekö, että heijastin on suomalainen keksintö? Minä en. Aikas hienoa! 

Etsin netistä kivannäköisiä heijastimia koska omani onnistun aina jemmaamaan erihyvään piiloon kevään koittaessa. Joissain perheissä patterit syö sukkia, meillä ilmeisesti palanpainikkeeksi myös heijastimia. Viime keväänä muumit, muuten.

Heijastin kun nyt vain on välttämätön juttu, joten ajattelin koittaa netin apajia tänä vuonna. Heijastimen pitäisi siis olla kivannäköinen ja ennenmuuta tietysti tehokas, luvattoman heikkolaatuisia kiiluvaisia on tarjolla. Omia lemppareitani kautta aikojen ovat olleet SPR:ltä saatu lumihiutale ja jostain omituisesta syystä Säästöpankin logoheijastin. Vallan kasaria.

Ehdottomasti parhaan vähän nykyaikaisemman valikoiman löysin Heijastinkaupasta (nomen est omen sanois latinalainen fiksu), joka vielä kivana yllärinä toimittaa kirjepostiin mahtuvat heijastimet postikuluitta. Sinne taidan laittaa tilauksen vetämään lähiaikoina.

 

 

Nämä heijastimet tässä kuvina ovat juuri tuolta mainitsemani Heijastinkaupan sivuilta. Tänä vuonna oma suosikkejani ovat nämä kuvituksena olevat Aalto-Renvallin sulkaheijastimet (erityisen kiva idea on tuo saapassulka-heijastin, jonka voi kiinnittää klipsillä) sekä Ilkka Suppasen Möbiuksen nauha-heijastin. 

 

Paola Suhosen söpöstä Bambista on sanottava, että elleivät ole kiinnittäneet viime vuosina erityishuomiota bambin kiinnitykseen, ovat  kokemukseni mukaan kovin karkaavaiset: peräti kaksi elikkoani on karannut ensimmäisen päivän aikana ketjusta. Tai sitten olen vain huono bambinkasvattaja, mahdollista sekin.

Pyssyjä en itse figuureina suosi, vaikka olisivat suloisen mintunvihreitä, mutta voisin kuvitella, että saattavat sopia monelle, joille perusheijastin ei vain ole se juttu. Parempi kai sitten pyssykin kuin ei mitään.

Kannattaa siis käydä kurkkimassa valikoimia, jos heijastin vielä puuttuu heilumasta. Ja minusta muuten tosi kiva pikkuinen lahjaidea niille tärkeimmille läheisille.

 

Share
Ladataan...

Pages