Ladataan...
Lilou's Crush

Näkeeköhän kukaan muu tässä kuvassa mitään pähkäilyn aihetta? Niin epäilinkin, että mitä hä.

Lienenkö ehkä ainoa, joka vierastaa samansävyisten ja "samaa nahkaa olevien" nahkahousujen ja nahkakenkien pukemista samaan aikaan? Pakkasella täytyi kuitenkin taipua kompromissiin.

En heittänyt henkeäni. (Enkä tottapuhuen oven sulkeuduttua edes muistanut asiaa. Mutta ei, suosikkiyhdistelmää tästä ei kyllä tule.) Material matters.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Jeanette, Jeanette, minkä teit. Istutit mieleeni palavan hingun otsatukkaan. Harmi vain, että minä ja otsatukka ei to-del-la-kaan passata yhteen. Kolmella kerralla aikuiselämän otsiksista kaksi on lisäksi ollut täyttä valhetta:

  1. Rapujuhlat-slash-peruukkibileet. 
  2. Se aito ja oikea
  3. Meikän naama. Kaula ja tukka lainattu muistaakseni Sienna Milleriltä.

Olen käynyt tämän otsiskaipuun läpi monen monta kertaa, ja viimeistään kampaajani on sen tyynnytellyt taittumaan muistutellen edellisen otsiskokeilun tuntemuksista. Ja nykytukka on niin helppokin, mitä sitä muuttamaan. Mutku ja mutku.

Kokeiltu on, että en todellakaan ole ihminen, joka herää aamulla "laittamaan hiuksensa" tai jaksaa elää ikuisessa kostean kelin pelossa. Ensimmäisen väliin jättäminen tuottaa lampaan etupehkon, ja toisen toteutuessa lopputulos on aikalailla sama.

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Lenkkarit, nuo luojan lahjat laiskoille ja mukavuudenhaluisille. Ennenvanhaan paukkupakkasten lisäksi vain loska-aika esti niiden laiton jalkaan. Mutta eipä estä enää.

Näin korkeilla töppösillä ei kastu varpaat vähän märemmilläkään keleillä, sävykin valittu siten, että osa rapatipoista jää salaisuudeksi. Ja siten, että saatiin pieni poikkeus vaatekaapin lyhyeen värisuoraani.

Liukkaat ovat kyllä, liukkaammat kuin pieteetillä nystyröity pohja antaisi ymmärtää. Suo siellä, vetelä täällä, vaan ei sentään nilkoissa saakka.

 

Nike Air Max 90 Essential

Share
Ladataan...

Pages