Ladataan...
Lilou's Crush

Keneltäkään yhtään uutiskirjettä laatikkoonsa tilattuna tai tilaamatta saavalta ei varmasti ole mennyt ohi nämä superpäivät -mennyt black Friday ja tämä Cyber Monday.

Muutama tarjous erityisesti tarttui silmääni kosmetiikan ja vaatetuksen osalta.

HM tarjoaa ilmaista kuljetusta ja koko valikoimasta -15% koodilla 3257

Naturelle.fi:ssä peräti -20% koko valikoimasta koodilla MONDAY (huom! koetin itse tilata, mutta silloin koodi ei toiminut, toivottavasti jo nyt kunnossa)

Cogglesissa kaikki tuotteet -30% koodilla CYBERMONDAY

Shopbopissa jopa -25% alennusta koko tilauksesta koodilla GOBIG15

Feeluniquessa BlackFriday -koodilla saa vielä tänään -20% koko valikoimasta BLACKFRIDAY20

American Apparelissa kaikki -35% koodilla CYBERMONDAY15

 

Siinäpä muutama pikku vinkki, jos verkkokauppaan tie vie vielä illansuussa.  Minä ajattelin huomenna viedä täydennystä kirppispöytääni, ja kliksuttelen nettipuotien sijaan hintalappuja vauvanvaatteisiin varmaan puolille öin saakka :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Etuheitto, signatuuritukkatyylini jostain kaukaa kaukaa parinkymmenen vuoden takaa, IT'S BACK, ehkä olette tämän muutamasta vilahdelleesta kuvasta täällä tahi instassani huomanneet. Lisa Kudrow, sehän se oli, jota kielenpäältä etsiskelin, kun yritin miettiä, kenellä oli aikanaan samansuuntainen tukka. Millään ei meinannut tulla mieleen. Hänellä, ja miljoonalla muulla, tietty.

Jokin tässä nyt meikäläistä huvittaa kovasti. Tänään maltillisesti, seuraavalla kertaa kunnolla kohti taivaita.

Kohta kaivan donitsitkin esiin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Laivasta rantautuneet tässä terve! Olipas samaan aikaan kiva ja kamalahko reissu.

Grace oli laivana oikein kiva. Mutta mikä oli aivan parasta, seuralaiseni lisäksi, oli ihan käsittämättömän ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Niin ravintoloissa, kylpylässä kuin kassan takaa saimme supermukavan vastaanoton. Kymmenen pinnaa!

Illastamassa kävimme Oscarissa, maittoi todellakin. Otimme Suomiruoka-menun, herkkua, lukuunottamatta vähän erikoista jälkiruokakokemusta, jossa oli mustikkaa ja skyr-rahkaa. 

Erityisen paljon tykättiin seuraavan päivän Franks-ravintolan mutkattomasta pasta carbonarasta. Saatiin olla väljästi, kun syötiin sen verran myöhään. 

Mutta sitten se heikkous ja heikotus. Ei johdu laivasta, vaan ihan kamalasta tuulesta, joka tuli sellaiselta suunnalta, että laiva keinui todella epämukavasti, ja voin järkyttävän huonosti koko paluumatkan, samoin ystäväni. Asiaa ei helpota kohdallani vesipelkoni, joten oli kyllä jokseenkin ikimuistoinen paluumatka.

Onneksi hytti oli erihyvä, sänky oli pehmeä ja peitto ja tyynyt pulleita, selvittiin ensin tuliaisostoksille ja sitten maihin asti, ja tässä nyt junassa körötellään kohti kotia. Ihanaa nähdä perhe, kauhian ikävän ehti jo kehittää lyhyt reissu!

 

 

Share
Ladataan...

Pages