Ladataan...
Lilou's Crush

Keneltäkään yhtään uutiskirjettä laatikkoonsa tilattuna tai tilaamatta saavalta ei varmasti ole mennyt ohi nämä superpäivät -mennyt black Friday ja tämä Cyber Monday.

Muutama tarjous erityisesti tarttui silmääni kosmetiikan ja vaatetuksen osalta.

HM tarjoaa ilmaista kuljetusta ja koko valikoimasta -15% koodilla 3257

Naturelle.fi:ssä peräti -20% koko valikoimasta koodilla MONDAY (huom! koetin itse tilata, mutta silloin koodi ei toiminut, toivottavasti jo nyt kunnossa)

Cogglesissa kaikki tuotteet -30% koodilla CYBERMONDAY

Shopbopissa jopa -25% alennusta koko tilauksesta koodilla GOBIG15

Feeluniquessa BlackFriday -koodilla saa vielä tänään -20% koko valikoimasta BLACKFRIDAY20

American Apparelissa kaikki -35% koodilla CYBERMONDAY15

 

Siinäpä muutama pikku vinkki, jos verkkokauppaan tie vie vielä illansuussa.  Minä ajattelin huomenna viedä täydennystä kirppispöytääni, ja kliksuttelen nettipuotien sijaan hintalappuja vauvanvaatteisiin varmaan puolille öin saakka :)

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Etuheitto, signatuuritukkatyylini jostain kaukaa kaukaa parinkymmenen vuoden takaa, IT'S BACK, ehkä olette tämän muutamasta vilahdelleesta kuvasta täällä tahi instassani huomanneet. Lisa Kudrow, sehän se oli, jota kielenpäältä etsiskelin, kun yritin miettiä, kenellä oli aikanaan samansuuntainen tukka. Millään ei meinannut tulla mieleen. Hänellä, ja miljoonalla muulla, tietty.

Jokin tässä nyt meikäläistä huvittaa kovasti. Tänään maltillisesti, seuraavalla kertaa kunnolla kohti taivaita.

Kohta kaivan donitsitkin esiin.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Laivasta rantautuneet tässä terve! Olipas samaan aikaan kiva ja kamalahko reissu.

Grace oli laivana oikein kiva. Mutta mikä oli aivan parasta, seuralaiseni lisäksi, oli ihan käsittämättömän ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Niin ravintoloissa, kylpylässä kuin kassan takaa saimme supermukavan vastaanoton. Kymmenen pinnaa!

Illastamassa kävimme Oscarissa, maittoi todellakin. Otimme Suomiruoka-menun, herkkua, lukuunottamatta vähän erikoista jälkiruokakokemusta, jossa oli mustikkaa ja skyr-rahkaa. 

Erityisen paljon tykättiin seuraavan päivän Franks-ravintolan mutkattomasta pasta carbonarasta. Saatiin olla väljästi, kun syötiin sen verran myöhään. 

Mutta sitten se heikkous ja heikotus. Ei johdu laivasta, vaan ihan kamalasta tuulesta, joka tuli sellaiselta suunnalta, että laiva keinui todella epämukavasti, ja voin järkyttävän huonosti koko paluumatkan, samoin ystäväni. Asiaa ei helpota kohdallani vesipelkoni, joten oli kyllä jokseenkin ikimuistoinen paluumatka.

Onneksi hytti oli erihyvä, sänky oli pehmeä ja peitto ja tyynyt pulleita, selvittiin ensin tuliaisostoksille ja sitten maihin asti, ja tässä nyt junassa körötellään kohti kotia. Ihanaa nähdä perhe, kauhian ikävän ehti jo kehittää lyhyt reissu!

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen koin olevani osa jotain aivan uutta.

Lähetin viestin tuntemattomalle, hetken kuluttua hän vastasi. Pohdittiin tekstarikeskustelussa muun muassa yksinäisyyttä, koska aiemmin päivällä olin tullut surulliseksi luettuani eri ikäisten, eri elämänvaiheissa olevien yksinäisten ihmisten tarinoita. Oltaisiin kyllä voitu jutella ihan mistä vain, anonyymisti ja tuttavallisesti samaan aikaan.

Olit sitten yksinäinen, pohtivainen, iloinen, elämän suurten polkujen tienhaarassa, kuuntelijaa vailla tai haluat höpistä tai ihan vain utelias kuten minä, lähetäpä tekstari numeroon 045 73963166. Saat vastauksen.  Lue täältä tarkemmin.

Pilvi Takalan Invisible Friend on ehkä vaikuttavin taideprojekti, johon olen koskaan tutustunut. Tulee todella iholle, jos haluat päästää.

 

PS. HS:n juttu Pilvistä ja projektista täällä.

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Havahduin siihen, että lempifarkut valuvat jatkuvasti alaspäin, eivätkä istu enää ollenkaan siten, miten pitäisi. Paino on päässyt tyttöjen perässä pyöriessä ihan varkain putoamaan sen verran, että pitäisi lähtä pöksykaupoille.

Haluaisin tummanharmaat, suht slimmit mom jeansit. Tässä budjettitilanteessa suuntasin katseeni edullisempiin merkkeihin, suosikkini on JC:n Crocker, mutta sieltä en löytänyt apua tällä kertaa. Seuraavaksi kurkkasin Asoksen ja Topshopin valikoimat, ja nuo Asoksen Farleighit vaikuttavat just kivoilta (vaikka talvella ei nuo revityt polvet ole se ykkösvalintani...)

Topshopin Motot näyttävät mukavilta, mutta ehkä makuuni hitusen liiankin mamimaiset. Samanhenkiset boyfriendit minulla on, nyt tosin turhan suurenakin, mutta olivat sen päälle todella nopeasti veltostuvaa mallia, joten käyttö on jäänyt vähälle, inhoan polvipusseja. Mutta jotkut pillifarkkuja vähän löysemmät pitäisi nyt löytää, että alle mahtuu nuo talven kammotukset, eli sukkikset. Hrrr...

Farkkujen osto sovittamatta ja merkkiä ja mitoitusta tuntematta, sehän on aivan hullun hommaa. Sattuuko kenelläkään olemaan kokemusta Asoksen mitoituksesta? Verrattuna esimerkiksi Dieselin, H&M:n, J Brandin tai Crockerin farkkuihin?

Ladataan...

Pages