Ladataan...
Lilou's Crush

Stop the press!

 

Nainen kävi Ikeassa.

Selvitytyi ulos kahdeksassa minuutissa, osti vain listalla olleen tuotteen.

 

 

 

***

Tuotannon laajamittaisesta kasvusta johtuva lisäinvestointi vauvanruokatehtaan jäädytysmoduleihin suoritettu.

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Äitini jäämistöistä minulle jäänyt kirkkaankeltainen matkalaukku on tullut viimeiseen määränpäähänsä, ja kesän pitkälle reissulle tarvitaan uusi laukku. Vaatimuksena keltasirkkua suurempi koko, ja edeltäjänsä perinteitä kunnioittaen valtavirrasta poikkeava väri. -Tiesittekö, että yli puolet matkalaukuista on mustia, perässä vedettäviä malliltaan? Jos mielii laukkunsa helposti bongata hihnalta, jokin muu väri on se helpoin ratkaisu. Mustahan se on meidänkin toinen suuri matkalaukkumme, eli nyt valkataan toisin.

Järkäleen kokoiseen, höyhenen painoiseen, kryptoniitin kestävään mustaan Rimowaamme olen ollut tosi tyytyväinen, joten saman merkkinen, mutta malliltaan uudempi, ja jetsulleen sallittuihin sentteihin (Finnairilla 158cm yhteensä kantti per kantti per kantti) sopiva Rimowa Salsa Air saapuu meille lähiaikoina. Valkoisena! Laukku on läpivärjättyä polykarbonaatia, josta tahrat lähtee kokemukseni mukaan pyyhkimällä mukavasti, ja syvät naarmut, jos ne saa putsattua, eivät näy niin selvästi kuin kuvitella saattaisi. Vähän reissun jälkeä kuuluukin matkalta kylkeen ottaa. 

Ebony&Ivory, hommananne on kuljettaa neljän hengen reissuromppeet, ja kyllähän se teiltä onnistuu!

Ladataan...
Lilou's Crush

Minun pieni vauvani ei ole enää mikään hurjan pieni. Taas sain taitella yhden vaatekoon syrjään, ja kiireellä lähteä ostamaan uutta, kun nilkat ja ranteet vilkkui paljaana -miten sitä voikin aina tulla tuo kasvaminen yllätyksenä!

Tyttönen on nyt vallan veikeässä vaiheessa. Liikkeelle kovasti pitäisi päästä, ja vähän jo mennäänkin eteenpäin. Lempiruokaa on kaurapuuro, peruna ja kala, jälkkäreistä päärynä. 

Voi aika, miten sinä niin vilkkaan kulut, kunpa voisit edes hetkeksi pysähtyä!

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kuvat Mango Premium Spring

Lisääntyvä valo lakaisee vaatekaappia: kaikki mustat ja tummat vaatteet tuntuvat tunkkaisilta. Kovin harmillista, koska tuohon kategoriaan kuuluu 90% vaatteistani. Ehkä nyt on se kevät, kun hankin ainaisten harmaiden teepaitojen sijaan hattaranvärisiä, syksyllähän jo aloitin ne harjoitukset menestyksekkäästi tällä takilla.

Hempeän yläosan lisäksi olen päättänyt, että hankin kaksi juttua, jos hyvät eteen tulee etsimättä: leveälahkeiset housut tai housuhameen, ja vitivalkoiset tennarit. En Parikkatyttöjä ole ollenkaan, mutta valkoiset pupunkorvatennarit oli aika söpöt. No, tuskin minä swoosheistani kauemmas pääsen. 

Muita mullistuksia kevät tuskin vaatekaappiin tuo: simppelit linjat jaksaa aina vain miellyttää silmää.

 

Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kånken mini on kyllä täysin vertaansa vailla oleva laukkuihme. Noin vain näppärästi, pullistelematta, se syö sisäänsä koko pitkän päivän reissun tarvikkeet. 

  • Vaipat, vaihtoalusta, iso puhdistuspyyhepaketti
  • varavaatteet eli 2xbody, 2xhousut
  • kuolaliina, varatutti
  • viihdykettä eli Sohvi ja hiplurätti
  • ruokajutut eli "ruokamekko", lusikka, päärynäsose (tällä kertaa ennätettiin lounastaa kotona, muutoin mukana olisi joko termosastia tai ruokapurkki vielä lisäksi), vesipullo ruuan päälle hömpsyä varten, vähän isokokoinen niin pieneen tarpeeseen, lusikallakin pärjäisimme. 
  • minun juttuni, eli rahapussi+avaimet, kännykkä, huulirasva ja huulipuna, savetit käsidesihommiin jos vettä ei ole saatavilla

Lisäksi taittelen mukaan aina myös minigrip-pussin käytettyjä ruokatavaroita varten, jotta eivät sotke käytön jälkeen muuta sisältöä, ja roskispussin vaipan varalle, koskaan ei tiedä, millaisissa extremeolosuhteissa kohtaa koitoksen.

Poikkeaakos meidän hoitolaukun sisältö jotenkin omastasi? Näillä on tähän saakka pärjätty aika kivasti, tosin kuvaan pitäisi lisätä vielä meikäläisen vesipullo! 

PS. Mustaksihan se meidän reppu muista aatoksista huolimatta muuttui, se vain jotenkin toimi parhaiten. Ja on muuten ollut minulla käytössä muutenkin, esimerkiksi pienillä kävellen tekemilläni kauppareissuilla.

PPS: Oletteko muuten muut kohdanneet sellaista pientä mutta ärsyttävää ongelmaa noiden Lifefactoryn pullojen kanssa, että tuttipullon suojakorkki ei mene tukevasti kiinni? Liekö siihen jokin tekniikka, sillä en saa sitä koskaan pysymään napakasti paikallaan, eikai se sellaiseksi voi olla suunniteltu?

Ladataan...

Pages