Ladataan...
Lilou's Crush

Stop the press!

 

Nainen kävi Ikeassa.

Selvitytyi ulos kahdeksassa minuutissa, osti vain listalla olleen tuotteen.

 

 

 

***

Tuotannon laajamittaisesta kasvusta johtuva lisäinvestointi vauvanruokatehtaan jäädytysmoduleihin suoritettu.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Äitini jäämistöistä minulle jäänyt kirkkaankeltainen matkalaukku on tullut viimeiseen määränpäähänsä, ja kesän pitkälle reissulle tarvitaan uusi laukku. Vaatimuksena keltasirkkua suurempi koko, ja edeltäjänsä perinteitä kunnioittaen valtavirrasta poikkeava väri. -Tiesittekö, että yli puolet matkalaukuista on mustia, perässä vedettäviä malliltaan? Jos mielii laukkunsa helposti bongata hihnalta, jokin muu väri on se helpoin ratkaisu. Mustahan se on meidänkin toinen suuri matkalaukkumme, eli nyt valkataan toisin.

Järkäleen kokoiseen, höyhenen painoiseen, kryptoniitin kestävään mustaan Rimowaamme olen ollut tosi tyytyväinen, joten saman merkkinen, mutta malliltaan uudempi, ja jetsulleen sallittuihin sentteihin (Finnairilla 158cm yhteensä kantti per kantti per kantti) sopiva Rimowa Salsa Air saapuu meille lähiaikoina. Valkoisena! Laukku on läpivärjättyä polykarbonaatia, josta tahrat lähtee kokemukseni mukaan pyyhkimällä mukavasti, ja syvät naarmut, jos ne saa putsattua, eivät näy niin selvästi kuin kuvitella saattaisi. Vähän reissun jälkeä kuuluukin matkalta kylkeen ottaa. 

Ebony&Ivory, hommananne on kuljettaa neljän hengen reissuromppeet, ja kyllähän se teiltä onnistuu!

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Minun pieni vauvani ei ole enää mikään hurjan pieni. Taas sain taitella yhden vaatekoon syrjään, ja kiireellä lähteä ostamaan uutta, kun nilkat ja ranteet vilkkui paljaana -miten sitä voikin aina tulla tuo kasvaminen yllätyksenä!

Tyttönen on nyt vallan veikeässä vaiheessa. Liikkeelle kovasti pitäisi päästä, ja vähän jo mennäänkin eteenpäin. Lempiruokaa on kaurapuuro, peruna ja kala, jälkkäreistä päärynä. 

Voi aika, miten sinä niin vilkkaan kulut, kunpa voisit edes hetkeksi pysähtyä!

 

Share
Ladataan...

Pages