Ladataan...
Lilou's Crush

En edes taida kehdata sanoa, koska viimeksi huolsin kynsiparkani. Leikkaamista oransseilla Fiskarseilla ei parhaalla tahdollakaan taida voida sanoa huoltamiseksi.

Mutta nyt tein pienen harppauksen kohti katseenkestäviä käsiä: viilasin kynnet, öljysin kynsinauhat ja sipaisin vielä lakatkin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Siistimään maaleja en tosin ehtinyt, mutta siitä huolimatta tuli heti vähän huolitellumpi olo.

 Kynsillä maahantuojalta testiin saadut Essien tämän kevään kokoelman sävyt, joiden master mindinä on ensi kertaa erityisesti laukuistaan tunnettu Rebekka Minkoff. Hauskan erilainen ote kevään väreihin, joukossa ei yhtään hempeää punaa, vaan maitokahvin, jaden ja turkoosin sävyjä, sekä kuvasta poissaolollaan loistava laventelinen lakka. 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

(Mikä napa, ehta pyllyhän se tuossa yllä...)

No en ole uimamaisteri, eläissäni en ole uimakoulun penkkejä kuluttanut, mutta etsiskelin äitiysuikkarille tummaa, vatsapussitonta seuraajaa, tai lähinnä isnpistä, millainen se voisi olla. Ja kas, löysinkin vallan maisteritason uimapukineita. Koska en varmasti ole ainokainen, niin laitan löydöt jakoon (ylhäältä alkaen joka toinen NAP:in valikoimasta ja joka toinen ASOS:n, näistä löytyy hyvä läpileikkaus tummiin uikkareihin, kaikissa hintaluokissa).

Kiva, kun ainainen bikinimuoti on saanut rinnalleen monipuolisesti kokouikkareita. Miellyttävät omaa silmää, ja ovat usein jotenkin tyylikkäämpiä kuin bikinit, vaikka onhan biksujakin moneen lähtöön, ja ennen olen ollutkin vannoutunut bikinityttö. Vaikka mitäpä minä mitään tyylikkyyttä mietin, omat uimapuuhani ovat kyllä niin kaukana mistään tyylisuoritteista kuin olla voivat, ja aika harva meistä varmaankaan ihan ekana tyylikkyyttä miettii uikkareiden kanssa, kunhan ovat kivannäköiset, istuvat ja mukavat. 

Erityisen paljon tykkään sellaisista malleista, joissa on jokin suht simppeli kietaisu tai rypytys tuossa keskivartalolla. 

-Niinkuin näköjään miellyttää myös tuo napaan asti auki oleva kaula-aukko. Mitenkähän mahtaisi moinen toimia kaikkea muuta kuin maltillisesti liikkuvan koipeliinin yllä? Onko kenelläkään kokemusta, pysyykö yllä?

Selkänaruilla saisi mielenkiintoisen rusketuksen... Bikinit vielä kyllä voittaa auringonottopuuhissa kokouikkarit.

Tällainen sortsimalli on tosi hauskan näköinen, mutta jätän sen itse väliin, samoin kuin bokserimalliset alushousut, ei vain ole "perstuntumaltaan" sopiva, ja sehän se on jo puolet uikkaria!

Metallikoristeet on nättejä uikkareissa, mutta sain kerran lähes palovamman sellaisesta aurinkoa ottaessani. Varovaisuutta näiden kanssa, siis. 

Tämä asoksen malli on minusta kaikkein kaunein, vaikka onkin huikean avonainen, samoin tykkään kolmannesta ylhäältä päinkatsottuna. Simppeliä ja nättiä. Ostoskoriin pääsee jossain vaiheessa kylläkin jokin vähän sporttisempi malli, että sopivat lasten kanssa pärskimiseen. -Talking about vaatteiden ostaminen oikealle itselleen ja omaan eämään.

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Jes, nyt alkaa lyyti kirjoittaa, viimein menneet päivät niin lämpimiä, että liikenteeseen uskaltaa lähteä tuolla vanhalla, uskollisella, ohuen ohuella lempparitakilla. Kyseinen takki on yksi niistä lempivaatteista, joiden puhkikulumista pelkään, koska tiedän, että en milloinkaan löydä tilalle yhtä mukavaa parkaa. On nähty sen kanssa monet menot ja mantereet, ja toivottavasti monta kevättä, kesää ja syksyä on vielä edessä. Onneksi tuolle takkimallille antaa pienen nuhjuisuuden anteeksi. ...kai? Ainakin minä annan anteeksi hänelle kaikki kulumat, liian lyhyet hihat ja yhden rikkinäisen nepparinkin. 

(Ja katsokaa, sus siunakkoon, paljain nilkoinkin kuljeskelin!)

Ei sen kummempaa asiaa tällä kertaa, kunhan nyt vain jälleennäkemisestä iloitsin.

 

Yllä: Parka, nahkalegginsit ja paita, kaikki H&M, tennarit Adidas (saatu)

Share

Pages