Ladataan...
Lilou's Crush

En edes taida kehdata sanoa, koska viimeksi huolsin kynsiparkani. Leikkaamista oransseilla Fiskarseilla ei parhaalla tahdollakaan taida voida sanoa huoltamiseksi.

Mutta nyt tein pienen harppauksen kohti katseenkestäviä käsiä: viilasin kynnet, öljysin kynsinauhat ja sipaisin vielä lakatkin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Siistimään maaleja en tosin ehtinyt, mutta siitä huolimatta tuli heti vähän huolitellumpi olo.

 Kynsillä maahantuojalta testiin saadut Essien tämän kevään kokoelman sävyt, joiden master mindinä on ensi kertaa erityisesti laukuistaan tunnettu Rebekka Minkoff. Hauskan erilainen ote kevään väreihin, joukossa ei yhtään hempeää punaa, vaan maitokahvin, jaden ja turkoosin sävyjä, sekä kuvasta poissaolollaan loistava laventelinen lakka. 

Ladataan...
Lilou's Crush

(Mikä napa, ehta pyllyhän se tuossa yllä...)

No en ole uimamaisteri, eläissäni en ole uimakoulun penkkejä kuluttanut, mutta etsiskelin äitiysuikkarille tummaa, vatsapussitonta seuraajaa, tai lähinnä isnpistä, millainen se voisi olla. Ja kas, löysinkin vallan maisteritason uimapukineita. Koska en varmasti ole ainokainen, niin laitan löydöt jakoon (ylhäältä alkaen joka toinen NAP:in valikoimasta ja joka toinen ASOS:n, näistä löytyy hyvä läpileikkaus tummiin uikkareihin, kaikissa hintaluokissa).

Kiva, kun ainainen bikinimuoti on saanut rinnalleen monipuolisesti kokouikkareita. Miellyttävät omaa silmää, ja ovat usein jotenkin tyylikkäämpiä kuin bikinit, vaikka onhan biksujakin moneen lähtöön, ja ennen olen ollutkin vannoutunut bikinityttö. Vaikka mitäpä minä mitään tyylikkyyttä mietin, omat uimapuuhani ovat kyllä niin kaukana mistään tyylisuoritteista kuin olla voivat, ja aika harva meistä varmaankaan ihan ekana tyylikkyyttä miettii uikkareiden kanssa, kunhan ovat kivannäköiset, istuvat ja mukavat. 

Erityisen paljon tykkään sellaisista malleista, joissa on jokin suht simppeli kietaisu tai rypytys tuossa keskivartalolla. 

-Niinkuin näköjään miellyttää myös tuo napaan asti auki oleva kaula-aukko. Mitenkähän mahtaisi moinen toimia kaikkea muuta kuin maltillisesti liikkuvan koipeliinin yllä? Onko kenelläkään kokemusta, pysyykö yllä?

Selkänaruilla saisi mielenkiintoisen rusketuksen... Bikinit vielä kyllä voittaa auringonottopuuhissa kokouikkarit.

Tällainen sortsimalli on tosi hauskan näköinen, mutta jätän sen itse väliin, samoin kuin bokserimalliset alushousut, ei vain ole "perstuntumaltaan" sopiva, ja sehän se on jo puolet uikkaria!

Metallikoristeet on nättejä uikkareissa, mutta sain kerran lähes palovamman sellaisesta aurinkoa ottaessani. Varovaisuutta näiden kanssa, siis. 

Tämä asoksen malli on minusta kaikkein kaunein, vaikka onkin huikean avonainen, samoin tykkään kolmannesta ylhäältä päinkatsottuna. Simppeliä ja nättiä. Ostoskoriin pääsee jossain vaiheessa kylläkin jokin vähän sporttisempi malli, että sopivat lasten kanssa pärskimiseen. -Talking about vaatteiden ostaminen oikealle itselleen ja omaan eämään.

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Jes, nyt alkaa lyyti kirjoittaa, viimein menneet päivät niin lämpimiä, että liikenteeseen uskaltaa lähteä tuolla vanhalla, uskollisella, ohuen ohuella lempparitakilla. Kyseinen takki on yksi niistä lempivaatteista, joiden puhkikulumista pelkään, koska tiedän, että en milloinkaan löydä tilalle yhtä mukavaa parkaa. On nähty sen kanssa monet menot ja mantereet, ja toivottavasti monta kevättä, kesää ja syksyä on vielä edessä. Onneksi tuolle takkimallille antaa pienen nuhjuisuuden anteeksi. ...kai? Ainakin minä annan anteeksi hänelle kaikki kulumat, liian lyhyet hihat ja yhden rikkinäisen nepparinkin. 

(Ja katsokaa, sus siunakkoon, paljain nilkoinkin kuljeskelin!)

Ei sen kummempaa asiaa tällä kertaa, kunhan nyt vain jälleennäkemisestä iloitsin.

 

Yllä: Parka, nahkalegginsit ja paita, kaikki H&M, tennarit Adidas (saatu)

Ladataan...
Lilou's Crush

Muistatteko, kun ylistin Kloranen kuivashampoota yli kaiken?  Olinpa myös valkkaamassa sitä yhdeksi Trendi Loves -vuoden parhaat kosmetiikat -palkinnon saajaksikin. No mutta kuulkaa, en ylistä enää, en tottavie. Kyse ei kuitenkaan ole tuotteen huonoudesta, vaan meikäläisen huonovointisuudesta: en enää pysty suhauttamaan tuota ainetta kevyimmälläkään otteella ilman välitöntä vatsankeikausreaktiota. Ajatuskin vähän öklöttää.

Kiitos raskaus 2013-2014 tästä kosmetiikkamenetyksestä.

Siirryin siis tyystin aiemmin Kloranen rinnalla käyttämääni Sebastianin Drynamicsiin, johon olin ihastunut testatessani tuotetta (tuosta linkistä voi lukea testikokemuksiani, jos tuote on vieras).  Mainiota kamaa, mutta pullo on harmittavan riistohintainen. Stockmannilla puteli on onneksi kiitettävän usein kantisalessa, josta sitä olen hamstrannut.

Mutta nyt siihen uuteen tuttavuuteeni, joka vei sydämeni jo ekalla kerralla. Sain testattavakseni edullisia Batisten kuiviksia, joita kovasti on kehuttu, ja muistan monen riemuinneen siitä, kun niitä viimein alkoi saada Suomestakin. Ei mikään uusi merkki, siis.  Nyt on minutkin vakuutettu, I'm a believer. Siinä onnistui vaaleille hiuksille tarkoitettu "Dry shampoo light blond", jossa on mukana hitunen vaaleaa sävyä.  Kuivashampoo siis samalla sekä freesaa rasvaista lettiä, että hiukan peittää mahdollista tyvikasvua -just sitä, mikä etenkin raidoitetuissa/vaalennetuissa hiuksissa vähänkin rasvaisena näyttää entistä tummemmalta.

Homma toimii helposti, väristä huolimatta vailla kikkoja: ravistetaan voimakkaasti, suihkutus hiusten tyveen, rivakka hieronta sormenpäillä ja siinä ne on, selkeästi puhtaamman tuntuiset hiukset, ja pienen aavistuksen vaalentunut tyvi. Mikä hämmästyttävintä, testatessani hiukset tuntuivat yllättävän puhtailta vielä seuraavana päivänäkin. leensä pesen hiukset sinä iltana, kun olen aamulla suihkinut kuivashampoota, mutta joskus harvoin käy niin, että venytän pesua viiiiieeeellääää yhden päivän, jolloin tietysti myös aamulla suihke suhisee. Mutta tälläpä kertaa tuona extra-päivän aamuna ei tarvinnutkaan tehdä mitään! Vanhasta tottumuksesta kyllä pikkaisen supsautin, mutta ei olisi ollut tarvetta, tukka oli aikalailla samanlainen kuin edellisen päivän suihkinnan jälkeen. Jee, ja papukaijamerkki tälle pullolle.

PS. Täytyy vielä mainita miedohko tuoksu, sillä siinä, missä monia varmasti Batisten karkkituoksut miellyttävät, osaa ne kauhistuttavat, eli jos olet aiemmin perääntynyt Batistesta tuoksun vuoksi, tätä ehkä tohtii kokeilla, jos ylipäätään tuoksullisia tuotteita voi käyttää

 

 

Ladataan...
Lilou's Crush

Olette ihania myötäeläessäni jännityksessäni. Täytyy siksi kertoa tarina loppuun saakka.

***

Poljettiin tytön kanssa noutamaan valokuvia, ja avattiin kuori heti Itiksen käytävällä. Tytölle olin toiveestani liioitellun kevyesti ja ohimennen kertonut.  Hänkin uteliaana kurkki, löytyisikö pussista mummi. 

Rullallinen pilalle menneitä bilekuvia erään vanhan työpaikan naamiaisista.

Mikä antikliimaksi. 

Nieleskelin hetken. Ostettiin pillimehut ja poljettiin ripirinnan kotiin, olikin jo kiire pikkusiskon luokse. Elämä on tässä, ja kyllä se meitä jaksaa kantaa, kaikesta huolimatta.

Ladataan...

Pages