Ladataan...
Lilou's Crush

 

Silkka sattuma ja kurnivat vatsat johdatti meidät Williamsburgissa tallustellessa kivan näköiseen Rosarito Fish Shackiin. Siinä missä muiden lähinurkkien ravintoloiden pöydät vielä odottelivat vieraitaan, oli Rosaritossa jo hyvänlainen kuhina alkuillasta, joten uskalsimme odottaa vähintäänkin mukiinmenevää paikkaa. 

Ja kyllä, aavistukset osuivat ihan oikeaan. Ruoka oli nimittäin hyvää, veikeää, tuoretta ja raikasta, ja sen lisäksi paikka oli ihanan tunnelmallinen omalla rustiikkisella kalastajameiningillään ja valoketjujensa alla lämpimässä ja pikkuhiljaa tummenevassa kesäillassa.

Tilasin itse mm. hummeritacoja, joissa oli mainitun hummerin lisäksi Chipotlemajoneesia, avokadoa, sitä ainaista korianteriani ja punasipulia. Samaan valintaan päätyi miehenikin. Tyttösen lautaselle tuli eräitä parhaita koskaan maistamiani Quesadilloja, johtunee varmasti kovin onnistuneesta avokadodipistä. Myös seuralaisemme Peruvian Chevise oli kuulemma oikein hyvää. 

Ainoan miinuksen annan annosten koosta: jopa minulle ei-joukon-suuriruokaisimmalle annokseni olivat pienehköt. Ehkä tässä oli sitten aatoksena "ei makeaa mahan täydeltä".  Drinkit sen sijaan olivat sekä hyvänkokoiset että makuiset, ja koska satuimme happy houriin, vielä erityisen kivan hintaisetkin. 

Rosarito Fish Shack 168 Wythe Av, at N7th St. 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Haluan elää vaarallisesti... Vitivalkoiset Vansit, voiko olla hullumpaa kesäkenkävalintaa meikäläiselle juuri tässä elämäntilanteessa.

Meikäläisen ja Vansit johdatti yhteen ihan paskamainen juttu. Liukastuin nimittäin aamulla Williamsburgissa suurimpaan koskaan näkemääni koiran/ihmisen/elefantin läjään, ja sitä itteään riitti molemmille Toms-tossuparoilleni. Hyi helkkari!!! Olin niin keskittynyt johonkin aivan muuhun, että sonta, joka suorastaan kiljui olemassaoloaan, jäi huomaamatta kahden auton välissä. Voin kertoa, että ensin otti mahanpohjasta, kun yhtäkkiä liukastuin ja vähän satutinkin selkääni äkillisessä nitkahduksessa, ja kun tajusin mihin olin liukastunut, keikutti vatsaa uudemman kerran. 

Onni onnettomuudessa, että näin kävi täsmälleen kenkäkaupan edessä. Nämä olivat sitten kivoimmat ja samalla edullisimmat kaupasta löytyneet tossut.

Kenties pökäle oli kauppiaan julma salajuoni...?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kuten taisin jo jossain edellä mainita, shoppailu on ollut ihan unohduksissa tällä reissulla tähän saakka. Eilen kuitenkin muun joukkueen visiteeratessa eläintarhaa, kirmasin pieneksi hetkeksi kaupungille, huulipuna ja kulmakynä mielessäni. 

Ja löysinhän minä ne, Sephorasta, kuinkas muuten. Vähän kyllä kävi hassusti, sillä olin katsonut kulmakynän maksavan 24 dollaria, pitkin hampain maksoin, koska tumman harmaata kylmäää väriä on tosi vaikea löytää. IsaDoran kulmakynä sävyssä "Cashmere" pääsee aika lähelle, mutta koska se kimaltelee vähän iholla, olen koettanut etsiä täydellistä matchia aina vain, Guerlainin mainio väri meille tummakulmaisille kalpeanaamoille kun on lopetettu jo aika päiviä sitten.

Maksettuani ja muualle jolkoteltuani vasta kuitin loppusumma hiipi tajuntaan. Ai helkkari, kulmakynä kustansi 42 dollaria! Argh! Tarkistin vielä hinnan, ja oikein se oli.  En kuuna kullanvalkeana olisi tuollaista summaa yhdestä kulmiksesta maksanut täysissä järjissä, pistetään helteen piikkiin. Mutta on se kyllä hyvä, eikä tarvitse ikinä teroittaakaan.  Täytyy ottaa kaikki ilo irti tuolla rahalla!

Huulipuna sen sijaan oli kohtuuhintainen, Marc Jacobsin New Nudes -sarjan ruusunpuna sävyssä "Have we met". Kosteuttaa, kiiltää ja kaikkea. Kelpo arkipuna.

Share

Pages