Ladataan...
Lilou's Crush

 

Kaksi niin erilaista, molemmat yhtälailla karmivia.

Mario Wienerroitherin musiikittomat musavideot ovat yksinkerraisesti hulvattomia.

 

PS. Richien "heloyy" on valittu yksimielisesti meidän perheessä viikon luontoääneksi.)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Oh dear. Ainakaan toivomisen puutteesta ei jää kiinni, etteikö elokuu käänny esiin allakasta aurinkoisena ja helteisenä. Ja loppukesän auringon porotukseen on hyvä tietysti varautua etukäteen, ettei sitten tarvitse auringon pilkistäessä samantien kipittää suojavarusteostoksille.

Toiveikas auringonotottaja aka meikäläinen saa arpoa kaksi pakettia Wella Professionalsin SUN-sarjan tuotepaketteja. Etelän auringossa Wella on ollut luottotuotteeni, eli toimivat hyvin täällä kotomaankin porotuksessa.

Pakettiin kuuluu:

Wella Professionals SUN hair&body shampoo, Wella Professionals SUN express hoitoaine sekä lisäksi Wella Professionals SUN protection Spray aurinkosuojasuihke, jota en itsekään vielä ole entänyt testaamaan.

Shampoo on hellä niin tukalle kuin auringosta nauttineelle iholle, ja poistaa pinnalta voiteiden jäänteet, meriveden suolan tai altaan kloorin. Hoitoaineessa on syväkorjaavia aineita, ja se tekee hiuksista pehmeät. Aurinkosuojasuihketta suihkutetaan luonnollisesti ennen aurinkoon menoa, ja se suojaa hiuksia tehokkaasti UV-säteiltä ja kosteuttaa hiuksia. Yhden paketin arvo on n. 50€.

Eli mikäli olet yhtä toiveikas/hyväuskoinen/positiivinen/auringonystävä/helteenhellijä/ niin osallistu arvontaan kommentoimalla 9.8. puoleenyöhön mennessä jotakin, mitä odotat loppukesältä. Vain sähköpostiosoitteen jättäneet tulevat huomioiduksi, eli nakutelkaas se mukaan, ellette ole rekisteröityneitä lilyläisiä :)

Voittajille ilmoitan voitosta henkilökohtaisesti.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

(Eh-heh otsikolle. En voinut vastustaa.)

Käytiin tänään taas kylässä 86-vuotiaan Paappani luona. Yleensä muistan laittaa jotakin "vähän sievempää" ylle näille visiiteille, mutta tällä kertaa lähdin kuopuksen rokotuskuumeisen yön väsyttämänä ihan pystymetsästä revittyine farkkuineni. Ja hetihän se kostautui, sillä tarkat vanhat silmät kiinnittivät katseensa heti repalepolviini, ja paappa tiedusteli huvittuneena, että onkohan tämä kenties joku uusi muoti tällä hetkellä, ehkäpä sieltä New Yorkista... (Tuo varvaskuva alla muuten on joltakin New Yorkista, samoin farkut joskus sieltä ostetut, että ei ihan mettään mennyt sekään.)

Paappa ei sentään jäänyt aiheeseen vellomaan kuten iskäni, jonka lempihupia oli vitsailla siitä, miten hölömöä on ostaa valmiiksi risoja vaatteita. Tai no, oikeassahan tuo tavallaan on, mutta näissä meidän kiistoissa en taivu ikinä, en i-ki-nä ;) Luulen oppineeni parhaimmat väittelytaitoni nimenomaan kyseisen hemmon kanssa, tai ainakin sinnikkyyttä, sillä siinä on mies, jolta ei argumentit lopu!

Paluumatkalla surffasin tiätty sitten Facebookissa, ja ystäväni, entinen kollegani pohti vallan samaa aihepiiriä. Esitti sitten visaisen kysymyksen, johon en osaa vastata, osaatteko te? Eli mistä lienee lähtöisin tämä revittyjen farkkujen riemukulku?

Muistan itse ensimmäisen aallon omalta kohdaltani jo esiteinivuosilta, mutta alkuperä on tuntematon. Kuka sen keksi? Kuka on isä tai äiti? Itse epäilen asialla olleen jonkun hikisen pihin farkkumogulin, jolla on mennyt vahingossa yksi erä pöksyjä silppuriin, ja nuukuuksissaan ei ole halunnut heittää niitä pois, vaan pistänyt hirviän hintalapun kanssa etiäpäin.

Mitäs tuumaatte? Rikkonaiset pöksyt, yay or nay? Ja kuka nämä keksi, kuka on syypää? Ken söi kesävoin?

Olen tainnut oman puoleni valita. Tosin tunnustan väriä vain lämpimään vuodenaikaan. -Alin kuva tuoretta tavaraa tältä päivältä.

Share
Ladataan...

Pages