Ladataan...
Lilou's Crush

Ooh ja aah, huokailin kun Divaanin viimeiseksi jäävän numeron pikkujutun perusteella eksyin Superfrontin sivuille. Superfront on ruotsalainen yritys, joka tekee etupaneleita, päällisiä, vetimiä ja jalkoja Ikean yleisimpien mallistojen kuten Bestån, Methodin ja Faktumin runkoihin. Lokakuussa tarjonta laajenee myös kylppärikalusteisiin, voi veljet miten onkaan piristävän poikkeavia nämä yleiseen tarjontaan verraten.

Kylppäreiden lisäksi itseäni viehättivät erityisesti erilaiset vetimet -meillähän ei kotona ole missään kaapinovessa vetimiä, emme kumpikaan miehen kanssa niistä oikein piittaa, kivaa kun kaapisto sulautuu seinään.

 

Niissä harvassa kaapissa, missä vedin tulisi tarpeeseen, on sitten asennettuna pomppusaranat. Mutta tuoltapa löytyisi vaikka mitä kivaa, marmoria, nahkaa, messinkiä, rakastamiani lankavetimiä kuparisena... oi oi. Kannattaa kurkkia!

 

PS. Meillä olisi juuri jäänyt konmaroinnin myötä yli 3 kpl Pax erittäin hyväkuntoisia (esim. ei koskaan porattu vetimiä kiinni) Fardal korkeakiiltoisia 50x229 kaapinovia, jotka sopuhintaan kaipaisivat uutta kotia ja iso iso määrä ritiläkoreja 60cm syviin kaappeihin. Laitappa meili, jos tarve ja tarjonta sattuu kohtaamaan :) Ovien norm. hinta 83€/kpl ja korit norm. 9€/kpl.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tykkääköhän yksikään vauvasta taaperoksi muuttuva pikkutyyppi jalkineista? Oman empiirisen tutkimukseni kahden tutkittavan yksilön otokseni vastaisi tähän suoralta kädeltä "ei". Tiedä häntä. Yhä enemmän pystyasennossa viihtyvä tyyppi kuitenkin tarvitsee kengät jalkoihinsa. Kotipihalla kesällä vielä sopi tassutella paljain varpain, mutta muualla pienet lallut pitää saada suojattua. Ja ne viileämmät ilmatkin koittaa kai pikkuhiljaa...

Mutta kun ei. Sandaalit -ei jatkoon. Lenkkarit -mitä sä oikein kuvittelet. Kangastossut -not in a million years. Crocsit -no ehkä hetken voisin näitä pitää... mutta vie pois.  Epätoivoinen äiti-ihminen siis kulkee katse maassa ja koettaa löytää pois potkitut ja viskotut kengät kuin Hannu ja Kerttu leivänmurunsa.

Kunnes. Ihme on ehkä tapahtunut, en nuolaise ennenkuin olen varma, mutta nämä tossut hän itse osoittaa haluavansa jalkaan. Extempore ostamillani Collégienin (sisä)tossuilla mennään kaikenpäälle niin kovaa, että ei meinaa äidin käsivarret ja koukkuselkä pysyä menossa mukana.

Voi tätä helpotuksen määrää. Saisikos näitä virallisesti ulkoversioina ja talvikenkinä, kiitos... Myös isompi tytöistä haluaisi koulutossuiksi tällaiset, ja jos pysyvät minin kengät pesukoneessa hyvänä, voisinpa vaikka harkitakin, tosin sellaisia ballerinamallisia eli ilman vartta.

Share
Ladataan...

Pages