Ladataan...
Lilou's Crush

Olen kuullut huhuja, että kun kodin käy läpi konmaroiden, ykskaks alkaa tapahtua. Ihmissuhteet menee harkintaan, muuttoja tapahtuu, terveys kohenee, työpaikka vaihtuu, laihtuu ja mitähän vielä. Arvatkaa, uskonko puoliakaan. E. Mutta sen sanon, että tänään koin yhden iloisimmista jälleennäkemisen hetkistä koko kevyt-konmarointiturneeni aikana!

Saavuin paperiosastolle alkuillasta. Tuo joukko ei ole mitenkään mittavan laaja, ja aika hyvässä järjestyksessäkin (täytyy vähän itseäni kehaista, siistin sen nimittän isolla työllä pari vuotta sitten). Vastaani tuli vuosikaudet, tarkalleen KUUSITOISTA VUOTTA JA KAKSI VIIKKOA hukassa ollut aikuisiän rokotuskorttini!

Voi mikä ilo, sillä jonkin verran reissaavana ja rokoteltuna sitä olen silloin tällöin kaivannut ja harmitellut huolimattomuuttani. Siellä se majaili elämäni uskomattomimman matkan dokumenttien lomassa, joita en ollut raaskinut heittää pois. Nätti nippu lentolippuja, matkasuunnitelmia, vakuutuspapereita, passikopioita, vuokravahvistuksia ynnä muita ennen "kaikki löytyy internetsistä" -aikaa tehdyltä kuukauden Malesian turneelta. Kiitos Marie Kondo ihanasta hetkestä ajatusmatkaillen. Eipä olisi muuten tullut paratiisisaarille vesipuhvelien pariin lähdettyä juuri tänään. Samalla sain kyllä riesoikseni aivan hirveän kovan ikävän, yksi parhaista ystävistäni jonka kanssa reissua taitettiin nimittäin asuu Kanadassa, eikä olla nähty ikuisuuteen.

Siellä, kukaan tehnyt löytöjä siivotessaan? Muita löytöjäni tältä päivältä on 8 euroa 30 senttiä ja 47 dollaria sekä pikkuhilukilinää. Ei paha sekään, ei ollenkaan!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Testataas. Sain peruutuspaikan Vekarakirppiksen all inclusive -palveluun. Viedä saa 2-3 ikeakassillista puhdasta ja siistiä lastenvaatetta, he hinnoittelevat ja laittavat myyntiin. Tuotot tasataan. Saas nähä, miten tämmöinen systeemi toimii! Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta.

Aikamoisella spurtilla kävin pieneksi jääneet vaatteet läpi, osa kiertoon, ikuisesti tahriintuneet lumppuun ja osa kirppiskasseihin. Nyt on (likainen, huh) auto pakattu ja suuntaan kuonon kohti Käpylää.

Perästä kuuluu!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Muistaakseni kahdeksanvuotias ohut parkatakkini saavutti kulminaatiopisteensä ulkonaliikkumiskelpoisuudessa, ja ajattelin joskus keväällä hankkia uuden. Tänään olin miehen seurana miestenosastolla H&M:ssä, ja huomasin poistorekissä just passelin oloisen takin. Sovitin, ja siinä se sitten oli, etsimäni oversize-mallinen parka. Vanha takkiparkani on myös henkkamaukkaa, ja toivon, että tämä 12€ ostokseni kestää samalla tapaa aikaa ja käyttöä. Ainakin pyrin pitämään tätä aivan loppuun saakka, sillä kertakäyttövaatteita en osta, vaikka kuinka halvalla löytyisi.

Niin, ja kuvaa yritin ottaa. Uimapukuinen pieni valokuvausdissistantti hiipi toisen räpsyn kohdalla selkäni taakse, ja piti huolen, että valaistus muuttui noin kolmen sekunnin välein.

Arvasittekin ehkä, että edelleen uupuu se alakerran peili...

 

Share
Ladataan...

Pages