Ladataan...
Lilou's Crush

Meidän perheessä ollaan huviksemme haaveiltu laatikkopyörästä koko se aika, kun täällä ollaan asuttu. Nyt orastava kevätfiilis ja tuleva mökkikausi vailla parkkipaikkaa herätti haaveen jälleen henkiin.

 

Saisi henki herätellä myös lottokuponkiin oikeat numerot, sen verran on hintaa pyörillä. Kylläpä kelpaisi lapset, mökkieväät ja romppeet tuollaisella körötellä perille. En tosin tiedä, missä vekotinta edes säilyttäisi, sen verran iso härveli on. Mutta saahan sitä aina haaveilla.

 

(ensimmäinen kuva ensimmäinen Christiania bike vuodelta 1984, toinen nykymalli ja kolmas Babboe Bike)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Vaikka lähimpään Zaraan ei ole kuin kolme kilometriä, ilahduttaa tämän viikkoinen uutinen nettikaupan avautumisesta viiiiiiiimeinkin maaliskuussa myös näillä markkinoilla kovasti.

Koko mallisto ja kokotiedot silmien edessä, siinä pienessä aikaikkunassa, joka itsellä kurkkimiseen on, voi kyllä kiitos!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Parhaat lahjat tulevat pulleissa ruskeissa kirjekuorissa, viimeistään nyt se on todistettu!

Postilaatikossa odotti nimittäin ystäväni Sannan tekemä valloittava Prinsessa-värityskirja! Kirjan alkusivulla Sanna kertoo, mistä ajatus kirjaan lähti:

"Tyttäreni sai viisivuotiaana silmälasit, ja hän pohti, käyttävätkö prinsessat laseja. Tuumasimme yhdessä, että osa prinsessoista käyttää ehkä piilolinssejä, mutta varmasti on prinsessoja, jotka tarvitsevat laseja, ihan niinkuin me muutkin. Sitten mietimme, onko sellaisia prinsessoja, jotka pitävät housuja. Tietenkin on! On myös pörröisiä prinsessoja, pikkuruisia, takkutukkaisia ja..."

Olen tähän saakka jollain ihmeen kaupalla onnistunut välttämän vallalla olevan värityskirja-buumin ajanpuute mielessäni, mutta nyt on sekin homma korkattu. Siihen vaadittiin vain tällainen vähän kuninkaallisempi versio.

Terveisin yhden takkutukkaisen, reikäpolvisen parkour-prinsessan ja yhden meikeistä liian kiinnostuneen herkkusuuprinsessan Hertta-kuningatar-prinsessa-äiti

 

PS. Sanna on ihan huikean taitava kuvittaja, kaiken muun hyvän ja hauskan lisäksi. Instassa voi seurata  @sannamander tai ihailla Agent Pekan sivuilta portfoliota.

Share
Ladataan...

Pages