Ladataan...
Lilou's Crush

Sattuipa silmiini uutinen: huomenna keskiviikkona elämäni useaan otteeseen pelastanut ravintola-äppi Wolt järjestää yhdessä Kolmen Kaverin Jäätelon (joka tulee olemaan yksi herkkujen tarjoajistaan) hauskan tempauksen: Wolttikuskit tulevat noutamaan ehjät tarpeettomat vaatteesi (jos niitä jollakulla siivouspäivän, konmarihommian ja kevätsiivoilun jälkeen vielä ylipäätään on!) kotoasi. Vaatteiden jatkokäsittelyn järjestää SPR.

Juu juu, kyynisimmät huutelee viherpesua ja mainoskikkaa. No etenkin jälkimmäistä tottakai -minä tykkään, että tehdään hyviä asioita, on se sitten mainonnan nimissä tai ihan muuten vain, joten siksipä jaan tätä uutista minäkin.

Meiltä ei enää mitään jouda, mutta jos sinun nurkissasi pyörii ja asustat Helsingissä, kurkkaappa toimisiko tämä juttu sulla! Lisää Nytin jutussa täällä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Taskussa on. Uuden kotipesän (viittasin edellisessä postauksessa citykettujen kotikoloon, mutta koska koti on korkealla, pesä lienee oikeampi nimitys) avaimet.

Ylin kerros ilman hissiä tuntuu huonolta vitsiltä tavaroita kantaessa ja pienimmän kanssa taapertaessa, vaikka se kyllä silti jaksaa naurattaa. Ylhäällä omassa rauhassa kattoja katsellessa vielä tottumattomien pohkeiden polttelutkin unohtuvat oven kolahtaessa kiinni. Äänistä herkästi ärsyyntyvä tykkää myös, että kukaan ei kopistele pään päällä, eikä ihan kaikki pakokaasut kolkuttele ilmanvaihtoventtiileitä. Kaikenlaisia juttuja sitä onkin tullut pohdittua, kun täältä lintujen laulusta muuttaa toisenlaiseen äänimaisemaan.

Tänään sanottiin heipat keittiön yläkaapeille ja laitettiin askelmerkit seinänkaato- ja rakennushommiin. Putkimies saapuu tulppien kanssa huomenna aamuvarhain ja keittiön tilaan keskiviikona.

Vilkkaasti etenee, jännää!

 

Share
Ladataan...

Pages