Ladataan...
Lilou's Crush

En voi uskoa, miten nopeasti aika on kulunut.

Huomisaamuna tallustetaan ensimmäistä kertaa juniorin kanssa päiväkotiin.

Esikoisen kanssa kaikki kävi äkkiä, kun kävi kutsu hommiin vähän ajaeltua aikaisemmin. Nyt aloituspäivä  on ollut tiedossa alusta saakka, eli valmistautumisaikaa ei voi sanoa puuttuneen. Silti havahduin tossujen puuttumiseen eilen ja ulkovaatetarpeeseen tänään. Eikai auta, kuin kaivella laatikoita ja exceliä, että mitäs tästä taloudesta nyt löytyykään.

Äitiä jännittää, pienellä ei ole aavistustakaan, kuinka elämä ihan kohta muuttuu.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen illalla lähdin hetkeksi juhlimaan ystäväni 50-vuotissyntymäpäiviä. Juhlat olivat säkenöivän sankarittarensa näköiset: hurjan kiva paikka (Kauppahallin Story), jättihyvää ruokaa ja hulvattomat musiikkivalinnat. Ja ne puheet. Lapsena puheet juhlissa olivat piiiiiiiiitkästyttäviä. Nyt aikuisena voisin sanoa, että melkeinpä juhlien parasta antia. Moni juhlavieras puhui kauniisti ystävälleni, ja taisin oppia jokaisesta puheesta vielä jotakin lisää hänestä.

Eri-ikäiset ystävät ovat rikkaus. Eipä sinänsä, viiteenkymppiin nyt itselläkään enää niin valtavan pitkä matka ole, mutta eri elämäntilanteessa siinä jo eletään. Olen saanut vanhemmilta ystäviltäni niin paljon perspektiiviä elämääni. Osasivat olla eri tavalla tukena esimerkiksi silloin, kun menetin äitini, ja toisaalta useimmat heistä eivät ota elämää enää niin kovin vakavasti, jos tiedätte mitä tarkoitan. Toki onhan meitä monenlaisia kaikissa ikäluokissa.

Toiseen suuntaan eli reilua kymmentä vuotta nuoremmat ystävät taas pitävät mukavasti kiinni nykymenossa. Eipä se paljon ole omista ajoista parikymppisen elämä muuttunut, mutta äkkiä senkin tässä perherallissa voisi unohtaa. Ja lapsiystävät, aivan oma lukunsa pitäisi omistaa heille.

Varsin perinteisin bloggaajamenoin eli peilin kautta otetut kuvat näytävät omaa juhlatyyliäni eiliseltä. Jalassa lempparikengät lähemmäs kymmenen (!) vuoden takaa, tuntuvat olleen ajankohtaiset joka vuosi, kumma juttu. Tuo housuhame puolestaan on ollut yksi kesän käytetyimpiä vaatteita, taipuu hyvin sekä arkeen että juhlaan.

 

Yllä juhlissa: Toppi ja kengät Zara, housuhame H&M Trend, laukku Gucci

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kyä niin osuvasti Vesalan Paula rallatti radiossa, kun sain äimistyksekseni takaisin labratestit, jotka kertoivat, että tuo lusikka poikittain kurkussa ja seksikkään möreä ääni ei olekaan mikään yöllisen syöntireissun jäänne vaan elämäni ihka ensimmäinen angiina. Niin kovin kuin koetankin tätä nykyä antibiootteja välttää, nyt ei auttanut kuin taipua, tämän kaverin kaatamiseen tarvitaan kuulemma kovat otteet.

Nyt täytyy taas hehkuttaa Meedocia: meilasin tulokset lääkärille, sain e-reseptin ja kipitin rappuset alas viereiseen apteekkiin, hoito käynnistyi siis parin minuutin päästä labratulosten saamisesta -labroihin sentään jouduin kampeamaan kankkuni paikan päälle, ja nielunäytteen otto oli yhtä syvältä kuin ennenkin. Hyi.

Kesäloman (aka miehen loman), hoitovapaan ja kaiken ihanan viimeisiä päiviä viedään, ja meikä saa angiinan. Että mitähän v....a, toista kotimaista artistia lainatakseni, nyt on universumilla vähän köhnäinen huumorintaju. Ja vielä kuopuksen synttärinä! Ettäs kehtaa, mokoma!

No, valitus sikseen: olo voisi olla tosi paljon keljumpi, ja homma hoituu tableteilla.  Ja vielä on sitä kesääkin jäljellä.

 

Share
Ladataan...

Pages