Ladataan...
Lilou's Crush

Vuoteni murmelina tuntuu vain jatkuvan, ainakin jos sitä katsoo ovenpielessä tönöttävien muuttolaatikoiden vinkkelistä. Huh. Toivottavasti tässä nyt on viimeiset lainalaatikot hetkeen... 

Vaikka väliaikaiskotiin ei mitään suurta muuttokuormaa todellakaan viedä, ihan vain välttämättömimmät romppeet, peitot, tyynyt ja liinavaatteet ja tietysti tärkeimmät lelut (ja puuh, kahden kauden vaatteet, jos nyt sopii toivoa, että kesäkuussa edes tämä lumi on kaikonnut...), lainalaatikot tulevat tarpeeseen. Purin nimittäin tänään jo lähes koko kodinhoitohuoneen tavaramäärän laatikoihin, ja jo puolet kylppäriäkin on nätisti niputettu sinisten muoviboksien syövereihin. Ovat tämmöiset vaan niin näppärät pinota korkeaksi kasaksi pois remppamiesten jaloista, ja kun teipin lykkää kylkeen sisällön kanssa, on vielä joku toivo löytää etsimänsä, jos tässä ennen paluuta jotakin kaipailee. Muutaman kympin tästä helpotuksesta maksan ihan mielelläni, kuljetusmaksutkin kun vältettiin itse noukkimalla.

Että näissä kuvissa ja tunnelmissa täällä vappuillaan. Sään puolesta en paa pahitteeksi. Iloista aaton meininkiä sinne kaikille!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Minulla on muutamat kekkerit tulossa, ja ostin nettikaupan alen alesta mielestäni aivan hulppean hienon mekon -kuin smaragdinvihreää kalansuomua. 

Mekko saapui. Ja saapui myös haju! Mekon kainalot haisivat niin vahvasti hielle, että melkein silmiä kirveli. En meinannut uskoa, mutta kyllähän sen rehellisen hien hajun tunnistaa. Mekossa on taidettu bailata hartaudella -ja sen jälkeen sujautettu palautuspussiin. 

Mekko ei sopinut ylleni ollenkaan, joten sen kummempaa harmia kuin lievä ällötys ei koitunut, mutta soitin tietysti H&M:n asiakaspalveluun ja kyselin, miten voidaan välttää sama epämukava kokemus seuraavalle mekon etsijälle. Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää, ja saatiin kirjattua asiat niin, että haisuli ei päädy samantien palautuksen jälkeen seuraavalle tilaajalle. 

Mietinpä vaan, että on meitä moneen junaan. Pikaisella sovituksella ei dödön petettyäkään saa vain sovittamalla noin tiukkaa tuoksua. Mutta kuulemma ei ole ihan vähäistä tällainen "vuokratoiminta" ilman maksua.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kun meikäläisen tuntee, tietää, että reissuilla yhtenä pääasiana on ruoka. Tällä kertaa sain hyviä vinkkejä monelta suunnalta, ja tässä niistä muutama. Ravintolan nimeä klikkaamalla pääsee suoraan Tripadvisoriin, ajattelin linkittää, niin näette muidenkin kuin vain minun tuumailuni ja tarkat sijainnit. Kaikki ovat kävelymatkan päässä Rooman keskustan tuntuvilla, Il Buoni Amici vähän reippaamman askelluksen meidän Montin majapaikastamme.

Coso Wine and Restaurant

- Pieni ja viihtyisä ravintola, jossa lounaan aikaan pikku terassille paistaa porottaa aurinko, ja ainakin näin talvenkalventamalle suomalaiselle se oli ihanaa! Ruoka mutkatonta, söin gnoccheja, mutta viereisen pöydän simpukoista tuli annoskateus! Rooman hintatasoon nähden pienen piirun kalliimpi mutta edelleen kohtuuhintainen.

La Casetta (a Monti)

Tämä viherseinäinen, jo aiemmassa vihreän Rooman postauksessa nähty pieni ihme on kahvila/drinkkibaari eikä varsinainen ravintola, mutta useasta visiteeratusta "the one" eli erityismaininnan arvoinen. Voiko noin söpöä paikkaa ollakaan! 

I Buoni Amici

Vähän kauempana, eikä ollenkaan trendikäs, vaan perinteinen ruutuliinainen italialainen. Ruokalista kilometrin mittainen... Alkupalabuffetia en suosittele, en ollenkaan, mutta pääruoat olivat oikein maittavia ja todella edullisia. Söin valtaisan tattirisoton, herkkua. Hauska palvelu ja kovaääninen iloinen puheensorina ympärillä. 

Zizzi Pizza

...Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tietysti pizza! Zizzi Pizza, lähellä jokapäiväisiä kulkureittejämme, tarjosi sympaattisinta ja iloisinta palvelua ikinä! Ensimmäisenä iltana nälkäisille matkalaisille tuotiin maistiaisia, kun ihmettelimme uppopaistetun perunan näköisiä juttuja, jotka paljastuivat jonkinlaisiksi piiraiksi, jotka olivat täytettyjä ragulla ja mozzarellalla. Sain näiden nimen paperille kirjoitettuna, mutta taisin hukata sen pakkaustuiskeessa. Pizza ihanaa, miljöö minipieni ja kotikutoinen. 

Kävimme parissa muussakin ravintolassa ja kahvilassa, mutta huomaan, että nimet eivät jääneetkään mieleeni, vaikka niin ajattelin muistavani. Dynastia, Dallas, mikälie vaivaa.

Share

Pages