Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen lanseerattiin aivan ihastuttava Erdem x H&M -mallisto Los Angelesissa. 

Olen kertakaikkisen rakastunut tuohon Kirsten Dunstin "pyjama-asuun", niin mielelläni sellaisessa ja juurikin nilkkaremmikengissä tepastelisin juhlissa, ja miksei vähän nostetta kaipaavassa arkipäivässäkin.

Minun piti tänään mennä Showroomille mallistoa livenä ihastelemaan, mutta päätyö ajoi ohi. Mutta ensi viikolla sitten paikan päälle, kun vaatteet tänne Suomen valikoituihin kauppoihin saadaan 2.11.

 

 

 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Kävin viime viikonlopussa jätskibaarista leipäpaikaksi (kyllä, aika erikoinen muutos) muuttuneesta Kiposta nappaamassa nälkäkiukkuun ruistoastin, joka oli tosi hyvä. Tein tässä illalla kokeilun, että onnistuisinko kotikonstein pääsemään samaan elämykseen.

Ja paljastetaanpa heti, että kyllä vain, herkkua tuli.

Voileipägrillin olen antanut appiukolle jo aikaa sitten, ja siellä se onkin ollut kovassa käytössä. Onneksi kotoa löytyy kuitenkin vohvelirauta, joka ajaa lähestulkoon saman asian, kun tarpeeksi kuumaksi kuumentaa.

Lämpimiin leipäsiin tarvitset:

 • Ruisleipää
 • Pestoa
 • Aurinkokuivattuja tomaatteja
 • Tuoretta chiliä
 • Basilikaa
 • Mozzarellaa
 • (mustapippuria)

Kokoa leipä näin:

 • "voitele" leivänpuolikkaat pestolla
 • lisää päälle viipaloitu mozzarella
 • lisää valutettu aurinkokuivattu tomaatti (murska tai kokonaiset, kuinka vain)
 • lisää silputtua chiliä maun mukaan, suosittelen reilua otetta
 • Ja päälle basilikat

Sitten vain voileipäraudan väliin, kunnes alkaa vaikuttaa läpi lämpimältä. Nosta leipä varovasti esimerkiksi leivinpaperin päälle, taittele siitä tasku ja nauti.

Toista tarvittaessa nälän mukaan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ensin pelkät kaksi sanaa lukuisten naispuolisten ystävien statuksissa, instagrampostauksissa. Vain kaksi sanaa, ja alla ehkäpä alkuperäisen tweetin lainaus.

Pikkuhiljaa julkaisut pitenivät. Muuttuivat yksityiskohtaisemmiksi. Henkilökohtaisemmiksi. Ja niin tutuiksi. 

Mieleeni alkoi tipahdella jostain sielun syövereistä omia kohtaamisia. Sekalaista silppua, sieltä täältä vuosien varrelta. 

...Ne useat miehet yökerhoissa, jotka ovat puristaneet takapuolesta, inhottavimmillaan sujauttaneet käden paidan helman alta tai kaula-aukosta sisään iholle

...Se silmälasipäinen poika, joka yllättäen suuteli väkisin kurkusta kiinni pitäen, välittämättä rimpuilusta, ja oletti sen olleen molemminpuolista ja johtavan johonkin.  Etunimensä aiheuttaa edelleen iljetyksen väristykset. 

...Se toinen, joka pyrki aivan liian lähelle, jolle sanojensa mukaan " "ei" on aina vain esileikkiä"

...Se mediamyyjä, joka lukitsi kokoustilan oven perässään ja ehdotti vuosisopimusneuvotteluita "rennommissa merkeissä"

...Se mies, joka halusi ostaa nahkahansikkaani henkilökohtaiseksi viihdykkeeksi, ja sitten se toinen joka tarjosi isoa rahaa käytetyistä alushousuistani

...Se vanhempi kollega, joka koki oikeudekseen halata ja likistellä, koskaan lupaa kysymättä, yrittäen uudelleen ja uudelleen pääsyä pöksyihin milloin missäkin kekkereissä.

...Se mies, joka kymmeniä kertoja soitti kotipuhelimeemme läähättääkseen aina, jos vastasin

...Se tuttu mies, joka lähetti kuvan elimestään kännykkääni "You need this" -viestillä varustettuna

...Ne kaikki miehet raitiovaunuissa, busseissa, kaduilla, jotka ovat huudelleet perään likaisia kommenttejaan 

...Se vuokraisäntä, joka ehdotti maksuksi jotain muuta kuin rahaa.

...Se mies, joka käveli kasvojeni eteen masturboimaan avatessani pyöräni lukkoa, tai se toinen, joka junassa vaivihkaa kaivoi elimensä ja esitteli sitä jäätyämme R-junan vaunuun kahden

...Ne miehet, jotka ovat lähteneet seuraamaan öisillä kaduilla, ja kaikonneet vasta, kun olen lyöttäytynyt  onnekseni paikalle sattuneen, tuntemattoman turvallisemmaksi olettamaani käsipuoleen  

Päästyäni tähän saakka, väsyin. En jaksanut enää miettiä pidemmälle, riitti jo tämäkin kattaus.

 

Mutta sanonpa tämän: en ole koskaan, ikinä, kantanut syyllisyyttä noiden miesten käytöksestä. Olen ollut loukattu ja loukkaantunut, peloissani, inhon vallassa, pahoittanut mieleni ja menettänyt luottamukseni. Mutta syyllisyyttä en ole suostunut kantamaan.

Toivon etenkin sitä, että tämän somemyrskyn aikaansaama laaja tietoisuus seksuaalisen häirinnän yleisyydestä ja sen monista sävyistä helpottaa heitä, jotka suotta kantavat syyllisyyden tunteita. Seksuaalinen häirintä, sen mikään muoto, ei ole koskaan ok, eikä koskaan uhrin syy. 

 

Share
Ladataan...

Pages